Ilk çocuğunu düşünenler...

uzuldum senın adına ama bu aralar gercekten duygusalız belkı o yuzden etkılnıyorz esınde ıstıyordur belkı anlıyordur sen onu yanls anlamayasın

daha gecıkmedı 28 ınde :(

tamam meleksimam yapmıyorumm durdur benı lutfen :20: Ya kanında cıkıyor erken dıyorlar gıdıp kan testı yaptırayım mı sence

canım bir yerde okumuştum. Hamilelik belirtileri 4 günde kanda, 1 haftada idrarda beliriyormuş. Ancak adetle birlikte döllenen yumurta düşebiliyormuş. Buna erken düşük deniyormuş. Biz bunu fark bile etmiyormuşuz. Bu yüzden batının geçmesini bekle, sonradan hayal kırıklığı yaşama canım..

canım bir yerde okumuştum. Hamilelik belirtileri 4 günde kanda, 1 haftada idrarda beliriyormuş. Ancak adetle birlikte döllenen yumurta düşebiliyormuş. Buna erken düşük deniyormuş. Biz bunu fark bile etmiyormuşuz. Bu yüzden batının geçmesini bekle, sonradan hayal kırıklığı yaşama canım..

tamam ama cok merak ettım kızlar ya ne bılım ılk defa yapcam elim alısır hem :9::9::9::9:

Kızlar benim 2 gündür midem bulanıyor, ara ara başım dönüyor. Ruh hali olarak da hem duygusal hem agresifim. Affedersiniz, lavaboya da yarım saatte bir çıkıyorum. Umutlanmak da istemiyorum. Hayırlısını diliyorum. Böyle şeyler olunca çocuk olayı ciddileştiği için bir an korkmaya başladım. Yapabilir miyim acaba?

Kızlar benim 2 gündür midem bulanıyor, ara ara başım dönüyor. Ruh hali olarak da hem duygusal hem agresifim. Affedersiniz, lavaboya da yarım saatte bir çıkıyorum. Umutlanmak da istemiyorum. Hayırlısını diliyorum. Böyle şeyler olunca çocuk olayı ciddileştiği için bir an korkmaya başladım. Yapabilir miyim acaba?

benım mıgdem bulanıyor ama hepbulanır o yuzden aldırmıyorum bıle ayrıca hamılelıkde mide bulantısı bır aylıkken baslıyormus. goguslerım agrıyor reglıymısım gıbı lavaboya sık gıdıyorum ve yanma var bı arkadasım bende yanma vardı belırtıler arasında dedı . ama ruh halımı bu kadar hazırlamak isteemıyormmmm o yuzden ya cıkayım bırazdan almaya gıdeyımmm testı yaaa dayanamıcamm

Hadi bakalım inşallah bebişler geliyordur. (Amin) Burcu valla beni bile heyecanlandırdın ya ne diyeyim sana :1:

benım mıgdem bulanıyor ama hepbulanır o yuzden aldırmıyorum bıle ayrıca hamılelıkde mide bulantısı bır aylıkken baslıyormus. Goguslerım agrıyor reglıymısım gıbı lavaboya sık gıdıyorum ve yanma var bı arkadasım bende yanma vardı belırtıler arasında dedı . Ama ruh halımı bu kadar hazırlamak isteemıyormmmm o yuzden ya cıkayım bırazdan almaya gıdeyımmm testı yaaa dayanamıcamm

dediğim gibi bekleyelim. Bu arada bazı bünyelerde 1 haftalıkken bulantı başlayabiliyormuş.. Benim bağışıklığım çok zayıf da..

benım mıgdem bulanıyor ama hepbulanır o yuzden aldırmıyorum bıle ayrıca hamılelıkde mide bulantısı bır aylıkken baslıyormus. goguslerım agrıyor reglıymısım gıbı lavaboya sık gıdıyorum ve yanma var bı arkadasım bende yanma vardı belırtıler arasında dedı . ama ruh halımı bu kadar hazırlamak isteemıyormmmm o yuzden ya cıkayım bırazdan almaya gıdeyımmm testı yaaa dayanamıcamm

inşallah güzl haberlerinizi alırız kızlar :49: :16:

Hadi bakalım inşallah bebişler geliyordur. (Amin) Burcu valla beni bile heyecanlandırdın ya ne diyeyim sana :1:

inşşşallahh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN heycanlanalım ama negatıf cıkarsada üzülmicem anlayacagınız biz genciz daha onumuzde Allah nasip ederse cokkk zamanlar olacaktırrr

bende bebeğim olmasını çok istiyorum,normal de bir hafta sonra adet olucam gün,çok düşünmek istemiyorum ogüne kadar nasıl beklicem bilemiyorum.

bende bebeğim olmasını çok istiyorum,normal de bir hafta sonra adet olucam gün,çok düşünmek istemiyorum ogüne kadar nasıl beklicem bilemiyorum.

sabır, sabııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr.... Hepinize de sabır diliyorum. şunun şurasın da 1 haftacık daha bekleyeceğiz. Siz var ya özellikle de sen burcu bu sabırsızlıkla bebeği 3 aylıkken doğurursunuz... :9:

sabır, sabııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr.... Hepinize de sabır diliyorum. şunun şurasın da 1 haftacık daha bekleyeceğiz. Siz var ya özellikle de sen burcu bu sabırsızlıkla bebeği 3 aylıkken doğurursunuz... :9:

sesli guldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tatlısın ya :9::9: ya ne yapayımmmmmmmm anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:49:

cooox tesekkurler)))sebr ele inshallah hamile qalarsan, men ad gunumnen 2 gun sora test eledim bakdim hamileyem, o qeder sevindimmmm, shukur Allaha, Allah bu sevinci sene de qismet eliyer narahat olma)))

Back