- Konu Sahibi meleksimam
Canım dur daha hele bi gün geçsin bari ![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzuldum senın adına ama bu aralar gercekten duygusalız belkı o yuzden etkılnıyorz esınde ıstıyordur belkı anlıyordur sen onu yanls anlamayasın
daha gecıkmedı 28 ınde![]()
tamam meleksimam yapmıyorumm durdur benı lutfenYa kanında cıkıyor erken dıyorlar gıdıp kan testı yaptırayım mı sence
eşimin beni gerçekten anlamasını istiyorum.Anlar gibi yapmasını değil.Benim sıkıntımda bu geri adım atamıyorum![]()
Adetin kaç gün gecikti canım?
burcu sakın yapma. Batın geçmesini bekle. Hayal kırıklığı yaşarsın.
Canım dur daha hele bi gün geçsin bari![]()
canım bir yerde okumuştum. Hamilelik belirtileri 4 günde kanda, 1 haftada idrarda beliriyormuş. Ancak adetle birlikte döllenen yumurta düşebiliyormuş. Buna erken düşük deniyormuş. Biz bunu fark bile etmiyormuşuz. Bu yüzden batının geçmesini bekle, sonradan hayal kırıklığı yaşama canım..
Kızlar benim 2 gündür midem bulanıyor, ara ara başım dönüyor. Ruh hali olarak da hem duygusal hem agresifim. Affedersiniz, lavaboya da yarım saatte bir çıkıyorum. Umutlanmak da istemiyorum. Hayırlısını diliyorum. Böyle şeyler olunca çocuk olayı ciddileştiği için bir an korkmaya başladım. Yapabilir miyim acaba?
Kızlar benim 2 gündür midem bulanıyor, ara ara başım dönüyor. Ruh hali olarak da hem duygusal hem agresifim. Affedersiniz, lavaboya da yarım saatte bir çıkıyorum. Umutlanmak da istemiyorum. Hayırlısını diliyorum. Böyle şeyler olunca çocuk olayı ciddileştiği için bir an korkmaya başladım. Yapabilir miyim acaba?
benım mıgdem bulanıyor ama hepbulanır o yuzden aldırmıyorum bıle ayrıca hamılelıkde mide bulantısı bır aylıkken baslıyormus. Goguslerım agrıyor reglıymısım gıbı lavaboya sık gıdıyorum ve yanma var bı arkadasım bende yanma vardı belırtıler arasında dedı . Ama ruh halımı bu kadar hazırlamak isteemıyormmmm o yuzden ya cıkayım bırazdan almaya gıdeyımmm testı yaaa dayanamıcamm
benım mıgdem bulanıyor ama hepbulanır o yuzden aldırmıyorum bıle ayrıca hamılelıkde mide bulantısı bır aylıkken baslıyormus. goguslerım agrıyor reglıymısım gıbı lavaboya sık gıdıyorum ve yanma var bı arkadasım bende yanma vardı belırtıler arasında dedı . ama ruh halımı bu kadar hazırlamak isteemıyormmmm o yuzden ya cıkayım bırazdan almaya gıdeyımmm testı yaaa dayanamıcamm
dediğim gibi bekleyelim. Bu arada bazı bünyelerde 1 haftalıkken bulantı başlayabiliyormuş.. Benim bağışıklığım çok zayıf da..
aynenn benımde kızlarrrrrrrrrr bı dus alayım sonra dısarı çıkayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ouffff heycanlandım ya üff
Hadi bakalım inşallah bebişler geliyordur. (Amin) Burcu valla beni bile heyecanlandırdın ya ne diyeyim sana![]()
sakınnnnnnnnnnn test alma. Bak üzülmeni hiç istemem.... Burcuuuuuuuuuuuuuu duydun mu beni?
men de qizimi gozdirem inshallah hamisinin baalasi sag salamat dunyaya gelsin men de indi gedib dus alaciyam ))
bende bebeğim olmasını çok istiyorum,normal de bir hafta sonra adet olucam gün,çok düşünmek istemiyorum ogüne kadar nasıl beklicem bilemiyorum.
sabır, sabııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr.... Hepinize de sabır diliyorum. şunun şurasın da 1 haftacık daha bekleyeceğiz. Siz var ya özellikle de sen burcu bu sabırsızlıkla bebeği 3 aylıkken doğurursunuz...![]()