- Konu Sahibi meleksimam
Çok komiksiniz ya sizin aynı gün müydü bat![]()
bir gün var aramızda sanırım öyle hatırlıyorumm BAT gel gel gel ama olma olma olma
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok komiksiniz ya sizin aynı gün müydü bat![]()
cooox tesekkurler)))sebr ele inshallah hamile qalarsan, men ad gunumnen 2 gun sora test eledim bakdim hamileyem, o qeder sevindimmmm, shukur Allaha, Allah bu sevinci sene de qismet eliyer narahat olma)))
"bat" ne dimeydi?
he Azerbaycaniyam, Bakidan )))
men de cooox sad oldum,heee basha dushdum))) yox zor gelmir, bizim diller cox yaxindi))) hemde filmlere baxa baxa butun sozleri oyrenirem, eshim mennen yaxshi biilir turkceyi) o mene bezi bilmediyim sozleri basha salir)
Ya magnesia şu senin alt profilinde çıkan resmi nasıl yaptın. çok hoşuma gidiyor. Sizin evliliğinizi gösteren resmi diyorum.
kızlar bu sat son adet tarihi ya, son adet tarihinin ilk günü anlamında dimi?
canım sat, hamile kaldıktan sonra son olduğumuz adet tarihi. Doktora gidince hep bunu soruyorlar. Hamileliği sat'a göre hesaplıyorlar.
son adetin ilk günü yani dimi? Son adetin son günü değil?
Canım bak burada anlatımları var ben buraya bakarak yaptım. http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
inşallah yakın zamanda hamilelik çizelgesi ekleriz![]()
inşallah bi tanem, amin. çok teşekkür ederim.
Çok güzel ya, mutlu oldum sizi görmekten :) BAT: beklenen adet tarihi.. bizde bunu zor çözdükSAT: son adet tarihi
BAT ıda öğrettim size ne kadar bılgılıyım dimi![]()
Ben halen satı merak ediyorumSon adetin ilk günü dimi son günü değil?
meleksimam olmamış :) takıldığın bi yer varsa yardımcı olurum.