Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar yazamıyorum pek ama gözüm hep burda :1:
Bi taraftan kpss çaılışıyorum, bi taraftan işlerle boğuşuyorum valla..

Bu arada kasıklarım çok ağrıyo galiba adet olcam ben hayırlısı artık.. En azından bu aylık beklemekten umutlanmaktan kurtuluyorum sanırım :31:

senin yazdıklarını kopyala- yapıştır aynı ben... Evliyken sınava çalışmak çok zormuş. Allah yardımcımız olsun...

kızlar yalanı ortaya cıktı kadın bn oyle bırsey duymadımda soylemedımde demişş allahımmmmmmmm varya sinirlerim bosaldı agladım yıne sinir stres eger bebegım varsa cok zarar stres yaa :( azıcık ekmek yedım biişi yemedım hiççç :(:50:

kızlar yalanı ortaya cıktı kadın bn oyle bırsey duymadımda soylemedımde demişş allahımmmmmmmm varya sinirlerim bosaldı agladım yıne sinir stres eger bebegım varsa cok zarar stres yaa :( azıcık ekmek yedım biişi yemedım hiççç :(:50:

az önce hamilelik belirtilerini okudum, normal hayatında stresli değilsen eğer bir çok belirtiyi taşıyorsun. Hadi hayırlısı. Bu arada ben çok halsizim, bugün başım dönüyordu. şimdi de midem bulanıyor. Bugün ruh hali olarak da çok sıkkındım. Hayırlısı... Belki tesadüftür.

Burcu nasıl oldun canım? Biraz daha sakinsin inşallah...

az önce hamilelik belirtilerini okudum, normal hayatında stresli değilsen eğer bir çok belirtiyi taşıyorsun. Hadi hayırlısı. Bu arada ben çok halsizim, bugün başım dönüyordu. şimdi de midem bulanıyor. Bugün ruh hali olarak da çok sıkkındım. Hayırlısı... Belki tesadüftür.

streslıyım ve cok sinirliyim . . . benımde bulanıyor sabahdan berı hiç birsey yıyemedım . hayırlısı . sımdı elım ayagım bosaldı yalanı ortaya cıktı koskoca adamın ve babama da dedm artık benım amcammmm yokkkkkkkkkkkkk sıldım onu allaha havale edyorum:34:

streslıyım ve cok sinirliyim . . . Benımde bulanıyor sabahdan berı hiç birsey yıyemedım . Hayırlısı . Sımdı elım ayagım bosaldı yalanı ortaya cıktı koskoca adamın ve babama da dedm artık benım amcammmm yokkkkkkkkkkkkk sıldım onu allaha havale edyorum:34:

artık onu bunu boş ver, evladını düşün. Ya hamileysen canım? Yazık değil mi ona. Onu böyle mi karşılayacaksın. Biraz bencil ol ve kendini ve çocuğunu düşün önümüzdeki 10 aycık...

mrhba arkadaşlar ben de bebek istiyorum fakat bitürlü olmuyor bilinmeyen infertilite doğru düzgün beni anlıycak bir dr da bulamadım tavsiye edbileceğiniz bir doktor var mı acaba????

mrhba arkadaşlar ben de bebek istiyorum fakat bitürlü olmuyor bilinmeyen infertilite doğru düzgün beni anlıycak bir dr da bulamadım tavsiye edbileceğiniz bir doktor var mı acaba????

canım hangi ilden soruyorsun? Ona göre bilen varsa yazsın.

ben izmirdeyim ve artık tanınmış doktorlar istemiyorum:))

arkadaşım Bornova Manavkuyu da Ekadom isimli bir dal merkezi var Hüseyin Ceyberi isimli doktorun. Bende yeni düşündüğüm için ona başlayacağım ve çok araştırdım sudekanı falan duymuşsundur ünlüleri falan geç hüseyin bey sayesinde hamile kalan çok insan var çok sabırlı ve mantıklı bir adam olduğundan bahsediyorlar Hüseyin ceyberi diye gir kadınlar kulübüne adına sayfa bile açmışlar. Sgk yok özel sigortalar la anlaşması var oda yoksa muayene ücreti 150 tl. ama her gidişte veya işlemde para almadığını paragöz bir doktor olmadığını yazmış herkes sende bir araştır istersen ...allah gönlüne göre verir inşallah :)

günaydın kızlar.. akşam demiştim zaten sabaha adet oldum. şu an iş yerinde kıvranıyorum. beklemek ve umutlanmak gerçekten çok zor.en azından bu aylık umutlanmaktan kurtuldum. belki hapa yeniden başlarım bu ay zaten.dün çok sinirlerim bozuldu. sanırım biz hazır değiliz henüz bi çocuğun sorumluluğunu taşımaya :14: kendimi hiç iyi hissetmiyorum. hayallerimi ertelemekten yoruldum.keşke hayat bu kadar zor olmasa...:19:
umarım sizler bi an önce hayallerinize (meleklerinize) kavuşursunuz.. :emir_bebek:
senin yazdıklarını kopyala- yapıştır aynı ben... Evliyken sınava çalışmak çok zormuş. Allah yardımcımız olsun...

amin canım.. sende mi kpss ye hazırlanıyorsun ?

günaydın kızlar.. akşam demiştim zaten sabaha adet oldum. şu an iş yerinde kıvranıyorum. beklemek ve umutlanmak gerçekten çok zor.en azından bu aylık umutlanmaktan kurtuldum. belki hapa yeniden başlarım bu ay zaten.dün çok sinirlerim bozuldu. sanırım biz hazır değiliz henüz bi çocuğun sorumluluğunu taşımaya :14: kendimi hiç iyi hissetmiyorum. hayallerimi ertelemekten yoruldum.keşke hayat bu kadar zor olmasa...:19:
umarım sizler bi an önce hayallerinize (meleklerinize) kavuşursunuz.. :emir_bebek:

amin canım.. sende mi kpss ye hazırlanıyorsun ?

Canim niye umutsuz konuşuyorsun erteleme hayallerini bence hersey yoluna girer fikirler değişir o zamanda ertelendiğine pişman olabilirsin bana kalırsa devam etmelisin ;))

artık onu bunu boş ver, evladını düşün. Ya hamileysen canım? Yazık değil mi ona. Onu böyle mi karşılayacaksın. Biraz bencil ol ve kendini ve çocuğunu düşün önümüzdeki 10 aycık...

evet ya hamileysem haklısın ve artık kendımı düşüncem bugüne kadar kımsenın ne malını ne kendını kıskandım hayatımda aklıma gelmeyecek şeyler bunlar kocamdan başkasını kıskanmadm aslaa benı ne duruma düşürdü rahatsız insan 35 yasına gelmıs ama adam olamamıs derler ya aynen ondan

Canim niye umutsuz konuşuyorsun erteleme hayallerini bence hersey yoluna girer fikirler değişir o zamanda ertelendiğine pişman olabilirsin bana kalırsa devam etmelisin ;))

:14: umutsuzluğumun sebebi maddiyat canım.. bu şartlarda hayaller kurmak bebeğime haksızlık diye düşünüyorum :43:

:14: umutsuzluğumun sebebi maddiyat canım.. bu şartlarda hayaller kurmak bebeğime haksızlık diye düşünüyorum :43:

Ahh şu maddiyat... Onu bende düşünüyorum, eğer hamile olursam ev değiştirmemiz gerekecek, bunun haricinde masraflarda artacak.. Ama ben yine de artık düşünüyorum olmalı. Millet derdi "Allah onun rızkını verir, bereketiyle gelir" off derdim saçmalıyorlar ama bende artık böyle düşünüyorum.

Ahh şu maddiyat... Onu bende düşünüyorum, eğer hamile olursam ev değiştirmemiz gerekecek, bunun haricinde masraflarda artacak.. Ama ben yine de artık düşünüyorum olmalı. Millet derdi "Allah onun rızkını verir, bereketiyle gelir" off derdim saçmalıyorlar ama bende artık böyle düşünüyorum.

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım...allah yardımcımız olsun... :5:

Back