- Konu Sahibi meleksimam
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım...allah yardımcımız olsun...
Amin Canım sen çalışıyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım...allah yardımcımız olsun...
Amin Canım sen çalışıyor musun?
Günaydın kızlar
Dün akşam gittiğim bir seminerde en az 10 kişi bebek var mı diye sordu. Bende nasıl bir potansiyel görüyorlarsa artık
Bekar arkadaşlarım da evlenince hemen çocuk yapacaklarını söyledi. Bekarken ben de bu kadar cesur muydum acaba? Ne oldu da korkar oldum bilmem. Ama ilk zamanlara oranla çok daha az korkuyorum bebek düşüncesinden, psikolojik olrak hazırlanıyorum. En önemli aşama bu sanırım. Kendimi daha iyi hissediyorum böyle. Hatta haziran değil de mayısın ortasında korunmayı bıraksam diyorum
Bebek rahme düşmeden önceki zaman da çok önemli. Eşlerin maneviyatlarının sağlam olması, düzenli beslenmeleri lazım. Eşim de kilo vermeye çalşıyor benle beraber. Bu arada dün bana zayıflamışsın dediler nasıl mutlu oldum. Tartıldım bu sabah 300 gram vermişim
Moralimizi sağlam tutuyoruz, vitaminlerimizi içiyoruz, dularımıza devam ediyoruz. Sonra...
Hoşgeldin bebeğim
bende akşam yeni kutu hapa başladım..Gece ağladım çok
Çok enerjik yazmışsın canım Hadi hayırlısı bakalım.
Bu arada kızlar yarın kutlu doğum haftasının son günü ve günlerden cuma... Bugün ve yarın bol bol salavat getirin, dua edin Allah dualarımız kabul eder inşallah. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım kimin duasının kabul olaağı belli olmaz, herkes birbirine dua etsin. :)
evet canım çalışıyorum..ama olmuyor işte.. özel sektör çok acımasız..şu an bebeğim olsa diyorum işi bıraksam bi süre, aç kalırız valla... bu umutsuzluk çok yoruyo beni.. ben çalışırken bile ay sonunu zor getiriyoruz..
aglayan aglayana hepimiz dokuluyoruzz ya noluyor dün ben actım baslasttım herhalde huzursuzlugu
aglayan aglayana hepimiz dokuluyoruzz ya noluyor dün ben actım baslasttım herhalde huzursuzlugu
Özel sektör gerçekten çok zor.. Eşinin maaşı yetmez mi canım bi şekilde idare edebilirsiniz belki. İnan ne gelirse o gidiyor ben 5 aydır çalışıyorum para arttıralım diye işe girdim pek birikim yapamadık. Eşimde bende ne alırsak bitiyor ay sonu dediğin gibi zor geliyor hem öyle keyfi harcamamızda yok
umutsuzluğumun sebebi maddiyat canım.. bu şartlarda hayaller kurmak bebeğime haksızlık diye düşünüyorum
Özel sektör gerçekten çok zor.. Eşinin maaşı yetmez mi canım bi şekilde idare edebilirsiniz belki. İnan ne gelirse o gidiyor ben 5 aydır çalışıyorum para arttıralım diye işe girdim pek birikim yapamadık. Eşimde bende ne alırsak bitiyor ay sonu dediğin gibi zor geliyor hem öyle keyfi harcamamızda yok
aynen canım yaa.. ne gelirse o gidiyor.. aylardır üç kuruş biriktiremedik.. borçlarda var biraz. ben çalışmasam eşimin maaşı anca onlara yeter.. zaten asgari ücretten biraz fazla bi maaşı var.. gerçekten anlamıyorum extra hiç bi harcamamız olmadğı halde ay sonunu zor getiriyoruz.. bu durum ikimizin de psikolojisini bozuyor..dün tartıştık yine.. ama ona da kızamıyorum. keşke biraz daha hırslı bi insan olsa.. ama değil işte..onun yerinde ben olsaam ek iş yapar yinede karıma o güveni verirdim ama o bana güven vermiyor.ben istiyorum ki bi şekilde ben bakarım desin.. allah yardım eder desin.. ama yok işte.. çok rahat ek iş yapabilir(sadece 8 saat vardiyalı çalışıyo).ben çalışırım gerekirse ek iş yaparım diyemiyor..tmm ben hamileyim daha çalışmam demiyorum ama hiç mi çocuğumun yanında olamayacağım.doğum yapıp bakıcıya bırakıp ilk aylardanda işe geri dönemem ki ooof ooof düşündükçe daralıyorum yaa.. bu böyle nereye kadar gidecekki.. çok yazdım daralttım sizleri de kızlar kusura bakmayın lütfen..
kelemelek arkadaşıma katılıyorum aslında ben..Sırf çocuk istiyoruz diye onu ortam hazırlamadan dünyaya getirmek ne kadar doğru..Ben önce zemin hazırlamaktan yanayım.Benim malesef yaş sıkıntım var.Olmasa 1-2 yıl daha beklemek isterdim..
Zemin hazırlamakta sana katılıyorum ama ben evlendiğimde evimizi alalım işe gireyim daha sonra bebek olsun derdim artık böyle düşünmüyorum Allah'a şükür kendimizi geçindirecek kadar kazanıyoruz kiradayız, şuan çalışıyorum ama hamileliğin son döneminde ve hamilelik sonrası çalışmayı düşünmüyorum en az 6ay... Herşey dört dörtlük olmuyor bunu anladım.
kızlar durumlar fenaydı dün bılıyorsunuz dun ne kadar kötüysem bugünde o kadar iyiyim yalanının ortaya cıkmasıyla moralım duzeldı eger hamıle ısem olan yavruma oldu degılsem olay bana oldu anlayacagınız
Kendi evimizde oturuyoruz.Çocuk olmadan araba alalım dedik.Kredi çektik.Eşimin maaşı anca krediye ve faturalara yetiyor.Babasının yanında iş oldumu gidiyor çalışıyor.Ben çalışmasam yapamayız.En azından kredi bitmeden.Rahat yaşamayada alıştık korkuyorum.Bebek olunca çalışmam diyemiyorum o yüzden.Herşey dörtdörtlük olmuyor ama ben korkuyorum sıkıntı çekmekten..