- Konu Sahibi meleksimam
Burdada acaip rüzgar var beni bile uçuruyordu kiZlar beni bile derken ufak tefek biri değilimde :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkur ederı kızlar amaa durumm fena yaaa gıcık oldum ben babamı annemden kıskanıyormusum mal ya
teşekkur ederı kızlar amaa durumm fena yaaa gıcık oldum ben babamı annemden kıskanıyormusum mal ya
Yok artık ciddimisin Canim bölemi dedi amcan neye dayanarak solemis Canim bunu
O nedir öyle çok saçma :)
Herkes nereye kayboldu? kimseden ses çıkmıyor![]()
Ben burdayim Canim yürüyüş yaptım duş aldım kayınvalideme incem şimdi
kızlar babam benım ona sarılmamdan cok hoslanır annemden once benım onu kollarına atlamama bayılır cu cocuklugumdan berı oyle sırf hosuna gıdıyor dıye boyle sımarıklık yapıyorum gulerek aralarına gırıyorum fılan buda babamı mest eder kı hep sonunda guleriz yani bu salak adam bunu babama bu sekılde soylemıs ya gerızekalı
meleksimam sen çok pahalı yerlere bakıyormuşsun :) akmağaza var arada orada da güzel şeyler oluyor bilgin olsun. Ben 13yaşımda kendi isteğimle kapandım memnunumda çok şükür tabi bide hoş kıyafet bulabilsem...
Burcu 3 kişiler mi üzdü seni ?
Boşwer bence bi-iki gün bekle eşinle aran düzelir inşallah, eğer bebek istiyorsan bekle derim.
Akşam yemeğine mi gidiyorsun canım :)
aynı binada oturuyoruz canim kayinvalidemle ben 10. Kat kayınvalidem 7. Kat her gün bı bir saat uğrarım dün hiç inmedim bügünde bu saat oldu yeni incem yemeğimide burda yerim :)
iyiymiş, maaşallah diyelim nazar değmesin. Ben kayınvalidemle bırak aynı binayı, aynı şehirde bile yaşayamam. Alışverişin bitti mi? Bir şeyler alabildin mi?[/QUOTE Âmin Canim değmesin nazarsagolsun hiç karışmaz gelmedin napiosun fln diye
t-shirt bluz fln aldım Canim
iyiymiş, maaşallah diyelim nazar değmesin. Ben kayınvalidemle bırak aynı binayı, aynı şehirde bile yaşayamam. Alışverişin bitti mi? Bir şeyler alabildin mi?[/QUOTE Âmin Canim değmesin nazarsagolsun hiç karışmaz gelmedin napiosun fln diye
t-shirt bluz fln aldım Canim
ALLAH HİÇBİR ZAMAN MUHABBETİNİZİ BAOZMASIN CANIM, ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA. ALDIKLARINI DA GÜLE GÜLE GİY...
btlkübra ben kendi ailemle aynı binadayım..Bazen inemiyorum üst üste birkaç gün..Çalışıncada zor oluyor..Hemen diyorlar bak inmedi diye :)) kayınvalideyle aynı binada olmak nasıl
ALLAH HİÇBİR ZAMAN MUHABBETİNİZİ BAOZMASIN CANIM, ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA. ALDIKLARINI DA GÜLE GÜLE GİY...
Amiinn Canim :)) tes ederim tatlım daha iyileri senin olsun ins :)