Ilk çocuğunu düşünenler...

Burdada acaip rüzgar var beni bile uçuruyordu kiZlar beni bile derken ufak tefek biri değilimde :))

Yok artık ciddimisin Canim bölemi dedi amcan neye dayanarak solemis Canim bunu

O nedir öyle çok saçma :)

kızlar babam benım ona sarılmamdan cok hoslanır annemden once benım onu kollarına atlamama bayılır cu cocuklugumdan berı oyle sırf hosuna gıdıyor dıye boyle sımarıklık yapıyorum gulerek aralarına gırıyorum fılan buda babamı mest eder kı hep sonunda guleriz yani bu salak adam bunu babama bu sekılde soylemıs ya gerızekalı

Sen buna mı üzülüyorsun canım adam sizi kıskanmış belli ki. Babanın ne kadar çok sevildiğini anlamış araya fitne sokmaya çalışıyor, kulaklarınızı kapatın duymayın sende babana sıkı sıkı sarıl kim ne derse desin

e yuh artık. Bu kadarı da saçmalık. Bu adamın yaptığı kıskançlığın da ötesinde. Bi tanem boş ver bu gereksizi ya. Boşu boşuna canınızı sıkmaya çalışıyor. Yani söylediği şey akla mantığa aykırı. Böyle bir şey çocukken bile olmaz...

ne güzel, sana imrendim. Bizim aile hep açık, benim de gönlüm hep kapalılıktan yanaydı. Kapansam bizim aile biraz tuhaftır. üzerime çok gelir, beni çok sıkarlardı eminim. Ben de kendime söz vermiştim, gelinliğimle kapanacağım diye. Böyleyken bile bir sürü tepki aldım. Yazık hepsine de. Ama en azından kocam beni kapattı sanıyorlar, pek müdahale edemiyorlar. öyle işte. şimdi de çok şükür. Açıkken de hep kapalı giyinirdim, bi başım açıktı. Yine de kapalılık başka. çok kıyafet almalıyım. Kocacım iflas edecek.

aynı binada oturuyoruz canim kayinvalidemle ben 10. Kat kayınvalidem 7. Kat her gün bı bir saat uğrarım dün hiç inmedim bügünde bu saat oldu yeni incem yemeğimide burda yerim :)

iyiymiş, maaşallah diyelim nazar değmesin. Ben kayınvalidemle bırak aynı binayı, aynı şehirde bile yaşayamam. Alışverişin bitti mi? Bir şeyler alabildin mi?

btlkübra ben kendi ailemle aynı binadayım..Bazen inemiyorum üst üste birkaç gün..Çalışıncada zor oluyor..Hemen diyorlar bak inmedi diye :)) kayınvalideyle aynı binada olmak nasıl

btlkübra ben kendi ailemle aynı binadayım..Bazen inemiyorum üst üste birkaç gün..Çalışıncada zor oluyor..Hemen diyorlar bak inmedi diye :)) kayınvalideyle aynı binada olmak nasıl

Valla Canim benim kayınvalidem zamanında çok ezilmiş analik elinde büyümüş evlenmiş olesine o yüzden ben ezildim rahatça olmadım sende ole olma diye hiç karışmaz gittiğime geldigime kendim çıkar gezerim kayınvalidem yarım saat uğrarım Bişey demez Allah razı kayinvalidemden ben çok memnunum valla aman Allah bozmasın )

kızlar yazamıyorum pek ama gözüm hep burda
bi taraftan kpss çaılışıyorum, bi taraftan işlerle boğuşuyorum valla..

bu arada kasıklarım çok ağrıyo galiba adet olcam ben hayırlısı artık.. en azından bu aylık beklemekten umutlanmaktan kurtuluyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…