Ilk çocuğunu düşünenler...

magnesima konu bebekle ilgili zaten. Eşim sözde hatasını anladı ama anladığı hiç bişey yok..Şimdi çıkacam ve hapı alacam.Ama kendimi zor tutuyorum iş yeinde olmasam bağıra bağıra ağlıyacağım

Canım ne diyebilirim ki konuyu bilmeden yorum yapmak çok zor.. Allah yardımcın olsun.

meleksimam sen çok pahalı yerlere bakıyormuşsun :) akmağaza var arada orada da güzel şeyler oluyor bilgin olsun. Ben 13yaşımda kendi isteğimle kapandım memnunumda çok şükür tabi bide hoş kıyafet bulabilsem...

Burcu 3 kişiler mi üzdü seni ?

Boşwer bence bi-iki gün bekle eşinle aran düzelir inşallah, eğer bebek istiyorsan bekle derim.

evet 3. kişi eşimle cok mutluyum aramda hiç bir sey yok allaha şükür benı 3. kişiler uzuyor

KiZlar ben avm deyim dolaşıyorum ole kıyafetlere bakiorum yeni sezon gercekten pahalı ama bı kac Bişey oldum gerçi tek basına çok gezilmiyo ama iiki siz varsınız :)))

evet 3. kişi eşimle cok mutluyum aramda hiç bir sey yok allaha şükür benı 3. kişiler uzuyor

O 3. kişiler zaten insanı çileden çıkarıyor. Ben daha 3 aylıkken ne sorunlar yaşadım :50: O günleri hatırlayınca gözlerim doluyor, Allah'a şükür kurtuldum şehir değiştirdim eşim daha iyi bi işte çalışıyor bende iş buldum bende çalışıyorum mutluyuz çok şükür. Bizde ne zaman sorun yaşasak kesinlikle başkaları yüzünden tartışıyoruz, iğreniyorum böyle insanlardan ama mecbur arada yüzlerine bakıyoruz işte... Her gülümseyerek baktığımda içinden sayıyorum, iğreniyorum o kadar yani...

O 3. kişiler zaten insanı çileden çıkarıyor. Ben daha 3 aylıkken ne sorunlar yaşadım :50: O günleri hatırlayınca gözlerim doluyor, Allah'a şükür kurtuldum şehir değiştirdim eşim daha iyi bi işte çalışıyor bende iş buldum bende çalışıyorum mutluyuz çok şükür. Bizde ne zaman sorun yaşasak kesinlikle başkaları yüzünden tartışıyoruz, iğreniyorum böyle insanlardan ama mecbur arada yüzlerine bakıyoruz işte... Her gülümseyerek baktığımda içinden sayıyorum, iğreniyorum o kadar yani...

aynen bu insan benım AMCAM iğreniyorum ondan hepsını allaha havale edıyorum hepsınden nefret edıyorum

KiZlar bu arada gecmisi okudum kocisiyle tartışan ve morali bozuk arkadaşları gördüm kiZlar lütfen hiç birşey için moralinizi bozmayın sanmayinki biz dört dortluguz ama insan her şeyi yasiya bilio moralinizi bozmayın lütfen :(

Aynen kiZlar bizde tartistikmi genelde hep 3 kisi yüzünden oluyo :(

Derin bi nefes alıyoruz arkamıza bakmıyoruz.. Tüm kötüler bizden uzak olsunlar inşallah, Btlkubranın dediği gibi hiç kimse dörtdörtlük değil gerçekten. İnan herkes yaptığının karşılığını alıyor üzülme hiç önüne bak güzel umutlarla yoluna devam etmeye çalış. Eşinle de aranı bozmama ben başkaları yüzünden çok kırdım eşimi pişmanım ama yaşanması gerekiyormuş yaşandı..

Kızlar nazar mı değdi ne oldu? Hepinizde de bir sıkıntı.
Burcum sakın 3. Kişilere kafanı takma. It ürür kervan yürür hesabına hayatını yaşa. Sen böyle üzüldükçe 3. Kişiler amacına ulaşır. Sefanı sür, mutluluğunu görsünler, çatır çatır çatlasınlar...
Boswer sana da çok üzüldüm. Ben koacamla kavga ettiğim zaman onun en iyi yanlarını düşünürüm, o zaman sakinleşirim. öfkeyle kalkıp zararla oturma. Hayat ertelemeye gelmiyor kızlaaar, dilediğiniz gibi, üzülmeden sinirlenmeden yaşayınnnn......... :)))))))))))))))))))))

Derin bi nefes alıyoruz arkamıza bakmıyoruz.. Tüm kötüler bizden uzak olsunlar inşallah, Btlkubranın dediği gibi hiç kimse dörtdörtlük değil gerçekten. İnan herkes yaptığının karşılığını alıyor üzülme hiç önüne bak güzel umutlarla yoluna devam etmeye çalış. Eşinle de aranı bozmama ben başkaları yüzünden çok kırdım eşimi pişmanım ama yaşanması gerekiyormuş yaşandı..

Aynen bende ole düşünüyorum Canim kimse için esinizi kırmayın üzmeyin sonuçta kapınızı kapattığınız zaman evinizde sadece ikiniz kalıyorsunuz kendi huzurunuza bakın kiZlar lütfen ;)

Magnesia akmağazaya üyeyim zaten. Oradan hiç alışveriş yapmadım, yeni modadan yaptım da orası da taksit yapmıyor. şimdi kübra'nın yerinde olmak lazım.
Kübraaaaaaa bizim yerimize de gez dolaş.
Haydi şimdi topiğimize ve topikteki nazar değen arkadaşlarımıza bir nazar duası okuyalım.

Bende de cadı bir kaynana var, her telefonla konuştuğumda bana bir laf sokmadan rahat edemez. Bak hiç takıyor muyum? :)) benden uzak allah'a yakın olsunlar. Ben kocamla sefamı sürüyorum çok şükür. Arada bir malatya'ya gidelim diyor ama unutmayın, kadın ne isterse o olur. Son söz erkektedir: Peki karıcığım :1:

Aynen kızlar dediklerinizin hepsine katılıyorum. Benim sorunlar eskiden kaldı da bakmayın işte aklıma gelince sinirleniyorum sanki o günleri yaşıyormuşum gibi oluyorum.. Neyse üzülmeye kafaya takmaya değmez. Kapıyı kapatınca eşlerimizle mutlu olalım o bize yeter. Kötü havayı dağıtalım hemen :)

meleksimam çal bize bi şarkı hadii oynayalım :)))

Ben internetten hiç alışveriş yapmadım zayıfım, olmaz diye korkuyorum. üzerimde görmeden alamam gibime geliyor sadece bakıyorum ben :))

Back