- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
-
aynen kızlar dediklerinizin hepsine katılıyorum. Benim sorunlar eskiden kaldı da bakmayın işte aklıma gelince sinirleniyorum sanki o günleri yaşıyormuşum gibi oluyorum.. Neyse üzülmeye kafaya takmaya değmez. Kapıyı kapatınca eşlerimizle mutlu olalım o bize yeter. Kötü havayı dağıtalım hemen :)
meleksimam çal bize bi şarkı hadii oynayalım :)))
kızar konu actım okuyun
ben internetten hiç alışveriş yapmadım zayıfım, olmaz diye korkuyorum. üzerimde görmeden alamam gibime geliyor sadece bakıyorum ben :))
antebin hamamları, dökülür külhanları... Hoşgör mahallesine.... :))))))))))))))))))
aılede gozukmuyor neden anlamadım hamılelıkle ılgılı olanlar degıl amcamla ılgılı
ya bak biz oynuyoruz, sen daha orada mısın? Onlar senin bir damla göz yaşını bile hak etmiyorlar. Yazık etme kendine, üzme bu kadar kendini. Biliyorum söylemesi kolay, ben de evlenirken çok sıkıntı çektim, ne gelinliğimin tadını aldım, ne de evlendiğimin. Tekrar gelinlik ve düğün istiyorum, o kadar ki fena durumdayım. Ama bak hepsi geride kaldı, kendimi üzdüğümle kaldım. Allah seni üzenleri bildiği gibi yapsın inşşşşallllahhhhh... Sen şimdi kurduğun ailene bak canım...
Hadi hadi, eller havaya... Gel gel güzelim, gel gel acımıcak... Gel gel güzeliiiimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?