Ilk çocuğunu düşünenler...

antebin hamamları, dökülür külhanları... Hoşgör mahallesine.... :))))))))))))))))))

ben internetten hiç alışveriş yapmadım zayıfım, olmaz diye korkuyorum. üzerimde görmeden alamam gibime geliyor sadece bakıyorum ben :))

doğru söylüyorsun. Benim aldığım bedenler uydu genelde. Bir kere beğenmedim, onu da iade ettim zaten, bir sıkıntı olmadı..

aılede gozukmuyor neden anlamadım hamılelıkle ılgılı olanlar degıl amcamla ılgılı

ya bak biz oynuyoruz, sen daha orada mısın? Onlar senin bir damla göz yaşını bile hak etmiyorlar. Yazık etme kendine, üzme bu kadar kendini. Biliyorum söylemesi kolay, ben de evlenirken çok sıkıntı çektim, ne gelinliğimin tadını aldım, ne de evlendiğimin. Tekrar gelinlik ve düğün istiyorum, o kadar ki fena durumdayım. Ama bak hepsi geride kaldı, kendimi üzdüğümle kaldım. Allah seni üzenleri bildiği gibi yapsın inşşşşallllahhhhh... Sen şimdi kurduğun ailene bak canım...

Hadi hadi, eller havaya... Gel gel güzelim, gel gel acımıcak... Gel gel güzeliiiimmm...

Kızlar, akşama yine misafir varmış. Ben daha dünü atlatamadım. Hadi gidiyorum. Sizleri de beklerim bir gün. Mutlaka. Hadi hepinizi de kocaman öptüm. Kendinizi üzmeyin, üzenlere izin vermeyin. Kendinize de çooooooooooooook iyi bakın. Allah'a emanet olun... Görüşmek üzere.... Beni unutmayın... Bay baaayy... :))))))))))))

burcunun olayı yeni sanırım acısını yaşamak istiyor ama değmiyor burcuu hiç kimse için üzüldüğüne değmiyor inan bu günler geçince 2-3 ay sonra yüzüne hiç bişey olmamış gibi bakacaklar..

Kızlar, akşama yine misafir varmış. Ben daha dünü atlatamadım. Hadi gidiyorum. Sizleri de beklerim bir gün. Mutlaka. Hadi hepinizi de kocaman öptüm. Kendinizi üzmeyin, üzenlere izin vermeyin. Kendinize de çooooooooooooook iyi bakın. Allah'a emanet olun... Görüşmek üzere.... Beni unutmayın... Bay baaayy... :))))))))))))

SİNİR OLDUNUZ Dİ Mİ?

Nette bir sorun oldu, o yüzden böyle tekrarlandı. Yaş 25. Hadi güle güle...

meleksimam hiç boş kalmıyorsun maşallah :) Kolay gelsin sana :80:

burcu ben 26 yaşındayım.

Son düzenleme:
Oyyy bugün hava çok kötü sabah güneşliydi öğlen yağmur yağdı sonra parçalı bulutluydu şimdi ise acaip bi yağmur yağıyor (yğmur yağıyor yazana kadar yağmur dindi)

teşekkur ederı kızlar amaa durumm fena yaaa gıcık oldum ben babamı annemden kıskanıyormusum mal ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…