Ilk çocuğunu düşünenler...

nunna neler çekmişsin ya çok geçmiş olsun neyse sonunda güzel haberi almışsın Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah (Amin)

meleksimam ben 4 gün önce çarşıya çıktım hiç doğru düzgün bişey yok o çirkin eteklere 35-40TL diyorlar hiçbir özelliğide yok, beline lastiği takmışlar o kadar. Ben onları evde bile giymem. Gerçi ben bu yıl yeniyim burada ama pek güzel şeyler yok gibi:50:

yaa... benim de bu yıl kıyafete o kadar çok ihtiyacım var ki... gardrobu yenilemem lazım...

merhaba arkadaşlar :) Bizim bu ay ilk denememizdi 24-26 nisanda regl olmam lazım inş. olmam heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum bazen ara ara kasık ağrısı çekiyorum hislerime güvenmek istiyorum ama hayırlısı artık.. Ben Bursa 'da oturuyorum çok güzel küçük çapta dükkanlar var gerçekten cici kıyafetler oluyor en pahalısı 35 tl filan ama ben bebk hasretine tutulduğümdan beri hiç kendime kıyafet bakmıyorum hep bebiş kıyafetlerine elim gidiyor:)) Şimdilik bende durum böyle...

Bu yıl eski kıyafetler moda gömlekler etekler hep eski annelerin sandığına dalmak lazım :1: Şifon uzun etekler ve gömlekler özellikle canlı renkler... Ben pek moda takip etmem aslında ama ilgimi çekti şifon renkli eteklerden güzel bulabilirsem alcam inşallah :52:

merhaba arkadaşlar :) Bizim bu ay ilk denememizdi 24-26 nisanda regl olmam lazım inş. olmam heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum bazen ara ara kasık ağrısı çekiyorum hislerime güvenmek istiyorum ama hayırlısı artık.. Ben Bursa 'da oturuyorum çok güzel küçük çapta dükkanlar var gerçekten cici kıyafetler oluyor en pahalısı 35 tl filan ama ben bebk hasretine tutulduğümdan beri hiç kendime kıyafet bakmıyorum hep bebiş kıyafetlerine elim gidiyor:)) Şimdilik bende durum böyle...

Aynen bizde çarşıya eşimle bi çıkıyoruz kendimize bişeyler almaya, sonra bi bakmışız bebek mağazasındayız "ayy şu çok güzelmiş hele şu eteğe bi bak bu kot takım ne tatlı" kendimizi kaybediyoruz resmen :52::62:

Son düzenleme:

o zaman ikinci bebişimiz senden olur inşallah. valla ben bakıyorum kıyafetlere. zaten düşkünüm de. ama çarşı olmadığı için netten bakıyorum. şimdi bursa'da olmak varmış...

Aynen bizde çarşıya eşimle bi çıkıyoruz kendimize bişeyler almaya, sonra bi bakmışız bebek mağazasındayız "ayy şu çok güzelmiş hele şu eteğe bi bak bu kot takım ne tatlı" kendimizi kaybediyoruz resmen :52::62:

Bizde sizden farklı değiliz şuan 1 yaşında kız yeğenim var onunla gidermeye çalışıyorum bu hasretimi birazda olsa ama artık kendi bebişim olsun da ona alayım istiyorum ciciler doya seveyim koklayım allah en yakın zamanda kavuştursun bize bebişlerimize inş.

Bu yıl eski kıyafetler moda gömlekler etekler hep eski annelerin sandığına dalmak lazım :1: Şifon uzun etekler ve gömlekler özellikle canlı renkler... Ben pek moda takip etmem aslında ama ilgimi çekti şifon renkli eteklerden güzel bulabilirsem alcam inşallah :52:

moda ben de takip etmem, ama dediğin gibi elbiseler çok dikkatimi çekiyor. en 2 tane elbise almayı düşünüyorum. hamileyken 4 aylığa kadar da giyebilirim hem :)) bebiş kıyafetlerini bana hiç demeyin. ben bi hamile kalsam var ya kocam iflas eder :1:

o zaman ikinci bebişimiz senden olur inşallah. valla ben bakıyorum kıyafetlere. zaten düşkünüm de. ama çarşı olmadığı için netten bakıyorum. şimdi bursa'da olmak varmış...

İnş az kaldı haftaya öğrenirim allahın izniyle.. Ben şuan kendimi bebeğe kitledim sanırım inş sonucu öğrenince hüsrana uğramam

İnş az kaldı haftaya öğrenirim allahın izniyle.. Ben şuan kendimi bebeğe kitledim sanırım inş sonucu öğrenince hüsrana uğramam

olumsuz düşünme, olumlu düşün ve dua et. unutmayın, ne düşünürseniz en çok o başınıza gelir. tabi kendimizi de kaptırmamak lazım.

eee ne haber çarşlardan.. anlatın bana... :1:

teşekkür ederim sağ olun:))yine bu siteden baktım orda düşük gözüküyordu ama adetinden bir gün önce bile hamile kalanlar olduğunu okudum.açıkcası ne hissetmem gerektiğini ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.öğrtmenim ve sürekli ayakta durmak zorundayım haliyle.eğer hamilelik varsa zararı olur mu acaba???

İnternetten hangi siteden bakıyorsun canım. Ben elbise hastasıyım ya ama kapalı olduğum için pek bulamıyorum çoğunluğu kısa :( uzun olanlarında modelleri anne modeli :100:
Ben balıkesirdeyim bursa çok uzak değil ama yinede gidip gelmek sıkıntılı oluyor bide yabancı yerde mağaza bilmeden gezmek olmuyor. Bakalım kısa zamanda yeni kıyafetler gelir diye düşünüyorum.

olumsuz düşünme, olumlu düşün ve dua et. unutmayın, ne düşünürseniz en çok o başınıza gelir. tabi kendimizi de kaptırmamak lazım.

eee ne haber çarşlardan.. anlatın bana... :1:

Azıcık negatifim galiba ben ağrı hissettiğimde hımm tamam galiba var birşeyler diyorum ama hissetmediğimde kesin bu ay yok diyorum öyle garip bir durumdayım işte. Benim bildiğim bu nil yeşili çok moda olacak bende bebişim olunca odasını o renk boyamak istiyorum zaten :)

İnternetten hangi siteden bakıyorsun canım. Ben elbise hastasıyım ya ama kapalı olduğum için pek bulamıyorum çoğunluğu kısa :( uzun olanlarında modelleri anne modeli :100:
Ben balıkesirdeyim bursa çok uzak değil ama yinede gidip gelmek sıkıntılı oluyor bide yabancı yerde mağaza bilmeden gezmek olmuyor. Bakalım kısa zamanda yeni kıyafetler gelir diye düşünüyorum.

ben de kapalıyım canım. tuğba-venn' ve kayra'ya bakıyorum, çok güzel ama çok pahalı. araştırmama göre şimdilik en ucuz fiyatlar e-tesettür'de. buradakileri biraz kombinlemek için uğraşmak lazım. fena değiller. birkaç defa netten alışveriş yaptım, kötü çıkmadı şimdilik. antep'e gidip alsam diyorum ama nette de daha ucuz. ben evlenirken gelinliğimle kapandım. pek kapalı kıyafetim yok, bi de kilo alınca... boy da uzun, boyuma göre etek bulamıyorum.

kızlar moralım ok bozuk dunden brı aglaya aglaya bır hal oldum buyuk bır ıhtımal bende bebek mebek yok bu üzüntüden stresden hiç bir sey olacagını düşünmüyorum :14: evımden tasınmak ıstıyorum herseyden herkesden uzaklasmak ıstıyorum kocam ve ben olayım kımse olmasın

kızlar moralım ok bozuk dunden brı aglaya aglaya bır hal oldum buyuk bır ıhtımal bende bebek mebek yok bu üzüntüden stresden hiç bir sey olacagını düşünmüyorum :14: evımden tasınmak ıstıyorum herseyden herkesden uzaklasmak ıstıyorum kocam ve ben olayım kımse olmasın

ne oldu burcu? ne bu umutsuzluk? yıllardır çocuğu olamayanlar var. biz de yolun çoooooooooooook başındayız. yoksa canını sıkan başka bir şey mi var? söyle döveyim onları...

Canım benim bende bazen senin gibi düşünüyorum herşeyden herkesten uzaklaşmak ama kendini üzme yıpratma biz istiyoruz ki hemencik olsun onunda vardır bir hayırlı zamanı herşey kısmet nasip bol bol dua et rabbim geri çevirmez sıkıntıya strese dua çok iyi geliyor duanın gücüne inan çok daha iyi olacaksın :)

ne oldu burcu? Ne bu umutsuzluk? Yıllardır çocuğu olamayanlar var. Biz de yolun çoooooooooooook başındayız. Yoksa canını sıkan başka bir şey mi var? Söyle döveyim onları...

canım benim bende bazen senin gibi düşünüyorum herşeyden herkesten uzaklaşmak ama kendini üzme yıpratma biz istiyoruz ki hemencik olsun onunda vardır bir hayırlı zamanı herşey kısmet nasip bol bol dua et rabbim geri çevirmez sıkıntıya strese dua çok iyi geliyor duanın gücüne inan çok daha iyi olacaksın :)

kızlar bebek yuzunden degıl bu umutsuzluk . . . Bebegı hıc olmayanlarda var konunun bebekle alakası hiç mi hiç yok. . . Dun ve bugun cok kotuyum aglıyorum durmadan moralım çok bozuk inanın bebek degıl sebebı bu sınır stresle olaagı varsada olmaz dedım olmadıgı ıcın uzulmem allah bılır ne zaman verecegını:14:

Kızlar dün akşam doğum kontrol hapımın sonuncusunu içtim. Akşam eşime okadar kırıldımki bugün yeni bir kutu daha alıp kullanmaya devam edicem.

meleksimam sen çok pahalı yerlere bakıyormuşsun :) akmağaza var arada orada da güzel şeyler oluyor bilgin olsun. Ben 13yaşımda kendi isteğimle kapandım memnunumda çok şükür tabi bide hoş kıyafet bulabilsem...

Burcu 3 kişiler mi üzdü seni ?

Boşwer bence bi-iki gün bekle eşinle aran düzelir inşallah, eğer bebek istiyorsan bekle derim.

magnesima konu bebekle ilgili zaten. Eşim sözde hatasını anladı ama anladığı hiç bişey yok..Şimdi çıkacam ve hapı alacam.Ama kendimi zor tutuyorum iş yeinde olmasam bağıra bağıra ağlıyacağım

Back