- Konu Sahibi meleksimam
-
magnesima konu bebekle ilgili zaten. Eşim sözde hatasını anladı ama anladığı hiç bişey yok..Şimdi çıkacam ve hapı alacam.Ama kendimi zor tutuyorum iş yeinde olmasam bağıra bağıra ağlıyacağım
meleksimam sen çok pahalı yerlere bakıyormuşsun :) akmağaza var arada orada da güzel şeyler oluyor bilgin olsun. Ben 13yaşımda kendi isteğimle kapandım memnunumda çok şükür tabi bide hoş kıyafet bulabilsem...
Burcu 3 kişiler mi üzdü seni ?
Boşwer bence bi-iki gün bekle eşinle aran düzelir inşallah, eğer bebek istiyorsan bekle derim.
KiZlar ben avm deyim dolaşıyorum ole kıyafetlere bakiorum yeni sezon gercekten pahalı ama bı kac Bişey oldum gerçi tek basına çok gezilmiyo ama iiki siz varsınız :)))
nerdesn nerdesın bırlıkte gezerdık cagırsaydınn :)
evet 3. kişi eşimle cok mutluyum aramda hiç bir sey yok allaha şükür benı 3. kişiler uzuyor
O 3. kişiler zaten insanı çileden çıkarıyor. Ben daha 3 aylıkken ne sorunlar yaşadımO günleri hatırlayınca gözlerim doluyor, Allah'a şükür kurtuldum şehir değiştirdim eşim daha iyi bi işte çalışıyor bende iş buldum bende çalışıyorum mutluyuz çok şükür. Bizde ne zaman sorun yaşasak kesinlikle başkaları yüzünden tartışıyoruz, iğreniyorum böyle insanlardan ama mecbur arada yüzlerine bakıyoruz işte... Her gülümseyerek baktığımda içinden sayıyorum, iğreniyorum o kadar yani...
O 3. kişiler zaten insanı çileden çıkarıyor. Ben daha 3 aylıkken ne sorunlar yaşadımO günleri hatırlayınca gözlerim doluyor, Allah'a şükür kurtuldum şehir değiştirdim eşim daha iyi bi işte çalışıyor bende iş buldum bende çalışıyorum mutluyuz çok şükür. Bizde ne zaman sorun yaşasak kesinlikle başkaları yüzünden tartışıyoruz, iğreniyorum böyle insanlardan ama mecbur arada yüzlerine bakıyoruz işte... Her gülümseyerek baktığımda içinden sayıyorum, iğreniyorum o kadar yani...
Derin bi nefes alıyoruz arkamıza bakmıyoruz.. Tüm kötüler bizden uzak olsunlar inşallah, Btlkubranın dediği gibi hiç kimse dörtdörtlük değil gerçekten. İnan herkes yaptığının karşılığını alıyor üzülme hiç önüne bak güzel umutlarla yoluna devam etmeye çalış. Eşinle de aranı bozmama ben başkaları yüzünden çok kırdım eşimi pişmanım ama yaşanması gerekiyormuş yaşandı..
Ben internetten hiç alışveriş yapmadım zayıfım, olmaz diye korkuyorum. üzerimde görmeden alamam gibime geliyor sadece bakıyorum ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?