Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kan testi yapmaya yarın öğlen çıkacak sonuç. kan sayımı ve hormonlarada bakılıyormuş aynı zamanda...
ben size kendi durumumdan söz edeyim çünkü bende d.kontrol hapı ile korunuyordum burdada hapı yeni bırakmış arkadaşlar gördüm tedirginler acabaları var o yüzden yazıyorum.
hapı 3,5sene kullandım.temmuzda 4 sene olacaktı.
kasımda 7 günlük arayı verirken bırakmış oldum. adet olduktan sonra doktora gittim totan muayne herşey yerli yerindemi smear vs:) yara çıktı baya büyükmüş korunmaya devam etmemi istedi düşük ve erken doğum riskinden dolayı.
hapa devam etmedik prezervatife döndük.
15 gün sonra verdiği ilaçlar bittikten sonra yani geri gittim yaranın aynen durduğunu adetimin bittiği gün gelmemi istedi yara yakılacakmış...
tabi bubenim 1 ayımı aldı :) tam 30 aralıkta yara yaktırdım :)
daha sonra tabi 1,5 aylık ilişki yasağı:) yani biz gebelik düşünmeye başladık ilişkiye bile eskisi kadar sık giremedik ehehe
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
her neyse daha sonra doktorum azda olsa var gibi bi 3-4 ay daha bekleyelim korunarak ilişkiye girebilirsin sonra gel geçmemişse tekrar yakarız deyince o son görüşmemiz oldu..
başka bir doktora gittim çevremde herkesin önerdiği ama özel muaynehane olduğu içingitmediğim bi doktordu.gittimbaktı hiç birşeyimin olmadığını yakmadan kaynaklı ufak izler kaldığını ama onlar kendiliğinde kaybolacak kadar küçük olduklarını korunmama gerek olmadığını söyledi bu görüşme şubat ayındaydı.
martta adet gördüm.nisanda görmedim. adetime 1 hafta olmasına rağmen adet olcakmışım gibi ağrı çektim. uyku hali gün içersinde iyiyim ama akşamları hemen uyuyorum sabahları hemen kalksamda yolda anında uyuyuyorum mevsimselde olabilir bu ddurumtabi