Ilk çocuğunu düşünenler...

Canim bende bekar ken başladım yasmine düzensizlik yüzünden başladım bir buçuk yıl kullandım Mart ayında bıraktım bildigim kadarıyla hamileliğe zararı yok tabi nadir de olsa olabiliyor çünkü her bünyeye aynı tepkiyi vermiyo ama o çok istisna ben çok kisi tanıyorum hapi bırakıp hemen hamile kalan var korkma Canim hiç Bişey olmaz :))

inşallah canım yaa... hakkımızda hayırlısı artık... inşallah çok bekletmez rabbim hiç birimizi :10:

benimde eskiden düzensizdi hep canım. o yüzden test yapmadım henüz. çünkü eskisi gibi olursa bi hafta on gün daha geç adet olurum. ona göre hesaplıyorum yani..
bi de korkuyorum açıkçası... hapı bıraktıktan sonra hamile kalıp bebeğini kaybeden çok kişi varmış. keşke bi kaç ay daha ek koruma uygulasaydık diyorum ama hakkımızda hayırlısı artık..eğer adet olursam bu ay bi dahaki aylara artık.. senin ya da sizlerin bu konuda bi bilginiz var mı canım yaa :26: hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalmak riskli mi ?

Ben hapı dr. kontrolünde kullandım. Bırakırkende dr kullanmana gerek yok artık dedi. Dr.'a gebelik düşündüğümüzü söyledim tamam artık bi sıkıntı yok dedi. Haptan yana sorun olsaydı herhalde derdi 2 ay gebe kalma diye. Bende bi sorun olacağını sanmıyorum.

Btlkubra günaydın canım, bizim durumlar belli ne iyi ne kötüyüz sen nasılsın? :)

merhaba arkadaşlar,

hapı bırakır bırakmaz hamile kalma durumu söz konusu.
bnde de ole oldu.
ancak bebek çok saglıklı. cok sukur hic bir sorun olmadı.
hap - bebek saglıgı arasında olumlu / olumsuz hıcbır etkı yok.
buna emin olabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar,

bnde de ole oldu.
buna emin olabilirsiniz.

Ben hapı dr. kontrolünde kullandım. Bırakırkende dr kullanmana gerek yok artık dedi. Dr.'a gebelik düşündüğümüzü söyledim tamam artık bi sıkıntı yok dedi. Haptan yana sorun olsaydı herhalde derdi 2 ay gebe kalma diye. Bende bi sorun olacağını sanmıyorum.

Btlkubra günaydın canım, bizim durumlar belli ne iyi ne kötüyüz sen nasılsın? :)

Günaydın Canim bende 27 şinde adet olcam normalde ama ruh Halim gergin Reql dönemine yaklaştığım zaman hep böle oluyorum erken Reql olcam sanırım hapi bıraktım gecen ay normal adet oldum ama bu ay nasi olur bilmiyorum Canim garip Bişey aynen bende ne iyiyim ne kötü :)

merhaba arkadaşlar,

bnde de ole oldu.
buna emin olabilirsiniz.

Teşekkürler canım ya deneyimli birinden duymak daha iyi oldu :)

Günaydın Canim bende 27 şinde adet olcam normalde ama ruh Halim gergin Reql dönemine yaklaştığım zaman hep böle oluyorum erken Reql olcam sanırım hapi bıraktım gecen ay normal adet oldum ama bu ay nasi olur bilmiyorum Canim garip Bişey aynen bende ne iyiyim ne kötü :)

Bu ay hep beraber güzel haberler veririz inşallah canım :49:

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kan testi yapmaya yarın öğlen çıkacak sonuç. kan sayımı ve hormonlarada bakılıyormuş aynı zamanda...
ben size kendi durumumdan söz edeyim çünkü bende d.kontrol hapı ile korunuyordum burdada hapı yeni bırakmış arkadaşlar gördüm tedirginler acabaları var o yüzden yazıyorum.
hapı 3,5sene kullandım.temmuzda 4 sene olacaktı.
kasımda 7 günlük arayı verirken bırakmış oldum. adet olduktan sonra doktora gittim totan muayne herşey yerli yerindemi smear vs:) yara çıktı baya büyükmüş korunmaya devam etmemi istedi düşük ve erken doğum riskinden dolayı.
hapa devam etmedik prezervatife döndük.
15 gün sonra verdiği ilaçlar bittikten sonra yani geri gittim yaranın aynen durduğunu adetimin bittiği gün gelmemi istedi yara yakılacakmış...
tabi bubenim 1 ayımı aldı :) tam 30 aralıkta yara yaktırdım :)

daha sonra tabi 1,5 aylık ilişki yasağı:) yani biz gebelik düşünmeye başladık ilişkiye bile eskisi kadar sık giremedik ehehe :D her neyse daha sonra doktorum azda olsa var gibi bi 3-4 ay daha bekleyelim korunarak ilişkiye girebilirsin sonra gel geçmemişse tekrar yakarız deyince o son görüşmemiz oldu..
başka bir doktora gittim çevremde herkesin önerdiği ama özel muaynehane olduğu içingitmediğim bi doktordu.gittimbaktı hiç birşeyimin olmadığını yakmadan kaynaklı ufak izler kaldığını ama onlar kendiliğinde kaybolacak kadar küçük olduklarını korunmama gerek olmadığını söyledi bu görüşme şubat ayındaydı.

martta adet gördüm.nisanda görmedim. adetime 1 hafta olmasına rağmen adet olcakmışım gibi ağrı çektim. uyku hali gün içersinde iyiyim ama akşamları hemen uyuyorum sabahları hemen kalksamda yolda anında uyuyuyorum mevsimselde olabilir bu ddurumtabi

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kan testi yapmaya yarın öğlen çıkacak sonuç. kan sayımı ve hormonlarada bakılıyormuş aynı zamanda...
ben size kendi durumumdan söz edeyim çünkü bende d.kontrol hapı ile korunuyordum burdada hapı yeni bırakmış arkadaşlar gördüm tedirginler acabaları var o yüzden yazıyorum.
hapı 3,5sene kullandım.temmuzda 4 sene olacaktı.
kasımda 7 günlük arayı verirken bırakmış oldum. adet olduktan sonra doktora gittim totan muayne herşey yerli yerindemi smear vs:) yara çıktı baya büyükmüş korunmaya devam etmemi istedi düşük ve erken doğum riskinden dolayı.
hapa devam etmedik prezervatife döndük.
15 gün sonra verdiği ilaçlar bittikten sonra yani geri gittim yaranın aynen durduğunu adetimin bittiği gün gelmemi istedi yara yakılacakmış...
tabi bubenim 1 ayımı aldı :) tam 30 aralıkta yara yaktırdım :)

daha sonra tabi 1,5 aylık ilişki yasağı:) yani biz gebelik düşünmeye başladık ilişkiye bile eskisi kadar sık giremedik ehehe :D her neyse daha sonra doktorum azda olsa var gibi bi 3-4 ay daha bekleyelim korunarak ilişkiye girebilirsin sonra gel geçmemişse tekrar yakarız deyince o son görüşmemiz oldu..
başka bir doktora gittim çevremde herkesin önerdiği ama özel muaynehane olduğu içingitmediğim bi doktordu.gittimbaktı hiç birşeyimin olmadığını yakmadan kaynaklı ufak izler kaldığını ama onlar kendiliğinde kaybolacak kadar küçük olduklarını korunmama gerek olmadığını söyledi bu görüşme şubat ayındaydı.

martta adet gördüm.nisanda görmedim. adetime 1 hafta olmasına rağmen adet olcakmışım gibi ağrı çektim. uyku hali gün içersinde iyiyim ama akşamları hemen uyuyorum sabahları hemen kalksamda yolda anında uyuyuyorum mevsimselde olabilir bu ddurumtabi

bende bi test yapsam mı acaba :26:

Bence yapma.1 hafta geçsin adetin ondan sonra yap bana kalırsa. çünkü geçen ay benimde 3 gün gecikmişti hiç bi ağrım yoktu ama normalde benim hiç ağrım olmazdı zaten adet öncesi vs. o gebelik testini iş çıkışı eczaneden alıp eve gelene kadar salak salak hayaller kurmaya başlamıştım. insan ister istemez ümitleniyor özellikle testi alınca. sonra çift çizgi olmayınca kendi kendine kızıyon durup dururken ne bukadar ümitlendirdin kendini diye.

hatta ben gene yapmayacaktım ama o ağrılar yüzünden yaptım hani değilsem doktora gidim nedir bu ağrı kardeşim diyerekten :)

Merhaba hanımlar

Bugün doktora gittim. Daha yeni evli olduğumu 1 yıldan önce herhangi bir test ya da tedavi yapmadıklarını, 1 yıl sonunda çocuk olmazsa eşimden başlamak üzere test yapacaklarını söyledi. Ultrasonla baktı yine de bir sıkıntı yokmuş. Yeni moda oldu gün gün yumurtlama takip etmek vs., sadece cinsel temasa devam edin yeter başka birşey yapmayın dedi. Folik asit yazdı. Ben eczaneden bir de multivitamin aldım.

Doktorun söyledikleri kafamı karıştırdı. Etrafımdaki insanlar hep korunmamamı, artık çok zor çocuk olduğunu söylüyor. Yaşın geçiyor diyenler de cabası.Nete bakıyorum kürler, ateş ölçmeler, yumurtlama takibi vs. almış başını gitmiş. Keçiboynuzu kürüne aklım yatmıştı bayağı. İlk bir yıl herhangi bir tedavi uygulanmadığını biliyordum ama yine de kafam karıştı :37:

Sanırım herşeyi doğal gidişatını bırakmak lazım. Vitamine bugün başlıyorum inşallah. Haziran gibi de korunmayı bırakırım. Hayırlısı artık

bende 1 yıldır bekliyorum hayırlısı inşallah bir zamanı var demekki ama sabırsızlanıyorum işte:)inşallah nisan ayı isteyen herkeze hayırlı gelir:)

Bence yapma.1 hafta geçsin adetin ondan sonra yap bana kalırsa. çünkü geçen ay benimde 3 gün gecikmişti hiç bi ağrım yoktu ama normalde benim hiç ağrım olmazdı zaten adet öncesi vs. o gebelik testini iş çıkışı eczaneden alıp eve gelene kadar salak salak hayaller kurmaya başlamıştım. insan ister istemez ümitleniyor özellikle testi alınca. sonra çift çizgi olmayınca kendi kendine kızıyon durup dururken ne bukadar ümitlendirdin kendini diye.

hatta ben gene yapmayacaktım ama o ağrılar yüzünden yaptım hani değilsem doktora gidim nedir bu ağrı kardeşim diyerekten :)

haklısın canım bekleyeyim bi hafta daha.. zaten bi beklentim yok bu ay için :50:

Kızlar kendimize başka uğraşlar bulmamız lazım, yoksa bu haftalar geçmez. Başka şeylerden sohbet edelim mesela. Birimiz bir şey söylüyoruz, bence istemeden diğeri de etkileniyor bundan. Kafamızı dağıtalım biraz. Inşallah güzel haberlerimizi de alırız tek tek, amin.
Mesela yaz geliyor. Yeni kıyafetler almam lazım. Internetten takip ediyorum, yeni sezon gerçekten çok pahalı. çarşı ne alemde? Gezen var mı aranızda?

arkadaşlar ben yeni üyelerdenim ve size bir sorum olacak.14 şubatta adet olmuştum diğer adet dönemim ise 21 marttı.yani adetim oldukça düzensiz.mart ayında adet bitiminde fitil kullandım ve fitil kullanımdan sonra daha kolay hamile kalındığına dair duyumlar almıştım.bu ayın 14ünde korunmasız bir ilişkimiz oldu.ilişkiden sonra sürekli bir bel ağrısı ve ayaklarımda kasılmalar oluyor.eşim çok istiyor ama ben açıkcası henüz kendimi hazır hissetmiyorum.sizce durum nedir???

arkadaşlar ben yeni üyelerdenim ve size bir sorum olacak.14 şubatta adet olmuştum diğer adet dönemim ise 21 marttı.yani adetim oldukça düzensiz.mart ayında adet bitiminde fitil kullandım ve fitil kullanımdan sonra daha kolay hamile kalındığına dair duyumlar almıştım.bu ayın 14ünde korunmasız bir ilişkimiz oldu.ilişkiden sonra sürekli bir bel ağrısı ve ayaklarımda kasılmalar oluyor.eşim çok istiyor ama ben açıkcası henüz kendimi hazır hissetmiyorum.sizce durum nedir???

hoşgeldin canım! bence durum testtir... bi de ilişkiye girdiğin gün ovulasyonu yüksek mi?

nunna neler çekmişsin ya çok geçmiş olsun neyse sonunda güzel haberi almışsın Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah (Amin)

meleksimam ben 4 gün önce çarşıya çıktım hiç doğru düzgün bişey yok o çirkin eteklere 35-40TL diyorlar hiçbir özelliğide yok, beline lastiği takmışlar o kadar. Ben onları evde bile giymem. Gerçi ben bu yıl yeniyim burada ama pek güzel şeyler yok gibi:50:

Back