Ilk çocuğunu düşünenler...

bu sabah test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :) çok değişik tuhaf bir duyguymuş yarın kan testi yapacağım daha sonrada doktoruma gideceğim. Allahım inş. herşey yolunda olur isteyen herkese nasip olsun bugüzel duygu

Ayyy çok sevindim canım hayırlı olsun Sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah bebeğini sağlıklı alırsın kucağına (Amin)

Allah bizlere de nasip eder İnşallah :)

Çok su içiyorum. Ekmek desen günde 2 ya da 3 dilim. Onun da yarısı kepekli ekmek ya da tam buğday ekmeği. Bol bol yürüyorum, merdiven inip çıkıyorum. Ara öğünlerim de var meyve ve yoğurtla. Niye hala kilo veremiyorum anlamadım ki :37:

Canim insulin direncin olabilir ben 3 aydır bol su iciyorum dediğin gibi kepek. Yada tam buğday ekmegi yiyorum günde 45 dk yürüyüş yapiorum yarım porsiyon yiyorum tuz. Yemiyorum zaten iyotlu tuz yasak bana şekerde yemiyorum ama 3 aydır tık yok kilo veremiyorum çünkü insulin direncim var kilo verdirmiyor bana normlde simdiye 10 kilo vermem lazimdi nolcak bilmiyorum :(((([/QUOTE]

İnsülin direnci nasıl bir şey? Normal şeker testi yaptırdım hastalık çıkmadı.

Çay bile az içiyorum attığım azıcık şekerden birşey oluyorsa diye. Sabahları daha da azalttım. Suyu artırdım. Bakalım ne olacak sonuç

bu sabah test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :) çok değişik tuhaf bir duyguymuş yarın kan testi yapacağım daha sonrada doktoruma gideceğim. Allahım inş. herşey yolunda olur isteyen herkese nasip olsun bugüzel duygu

Gözün aydın :emir_bebek: :nazar:

aminnnnnnnnnnnnnnnn cok sevındımm darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşş kızlarr süper bir duygudur dimii duygulandım aglıcam yaaa :43:

çok sağolun. başka konularda yazmıştım daha önceden bir kaçhaftadır sürekli adet sancısına benzer bir ağrım vardı.çok sıkılmıştım bu ağrıdan bugünde sağ yumurtalık kısmında güldüğümde filan kendini hissettiren bir ağrı var. doktora gideceğim bakalım inş. herşey yolundadır.

Canim insulin direncin olabilir ben 3 aydır bol su iciyorum dediğin gibi kepek. Yada tam buğday ekmegi yiyorum günde 45 dk yürüyüş yapiorum yarım porsiyon yiyorum tuz. Yemiyorum zaten iyotlu tuz yasak bana şekerde yemiyorum ama 3 aydır tık yok kilo veremiyorum çünkü insulin direncim var kilo verdirmiyor bana normlde simdiye 10 kilo vermem lazimdi nolcak bilmiyorum :((((

İnsülin direnci nasıl bir şey? Normal şeker testi yaptırdım hastalık çıkmadı.

Çay bile az içiyorum attığım azıcık şekerden birşey oluyorsa diye. Sabahları daha da azalttım. Suyu artırdım. Bakalım ne olacak sonuç

Gözün aydın :emir_bebek: :nazar:[/QUOTE]
Pankreas in salgiladigi insulini vücud tam emmiyo Canim Buda kan şekerini düşürüyor çok kolay kilo alıyosun ama kolay kilo veremiyosun ben tiroidi tedavisi gördüm endokirin doktorum demişti kilo veremiyorum anlican Canim

Merhaba kızlar,
Ben de martın 22 sinde hap kullanmayı bıraktım, 27 sinde reglimi oldum ve o zamandan beri korunmuyorum :)Daha önce 1,5 yıl hap kullandım.O yüzden bu ay için çok umutlu değilim ama yine de internetten falan hesaplama yaptığımda eğer tuttuysa şu an tam 3 haftalık hamile görünüyorum.Reglim bu ay ayın 24-25 i gibi olacak o yüzden test falan yapmaya gerek görmüyorum, erken bence..Çok da heveslenmek istemiyorum, çünkü hap kullananların hemen hamile kalması zor diye duydum.Ama ya tuttuysa :):) Hehe, şu an 3 haftalık bi bebecik var o zaman içimde..
Komiğim :) Ama ya tuttuysa :) O zaman da anneyim :))

Herkese bol şans :)

Son düzenleme:
kızlar benım kasıklarım agrıyor ya bi hafta gerıye mı kaydı adetım olcakmıyım acaba cok uzuluyrum :43:

Istediğiniz zaman buyurun kızlar, en sevdiğiniz tatlıyı, pastayı söyleyin, hepsini de yaparım. övünmek gibi olmasın, çok da güzel yaparım. :)) ev sahibinden ses yok diye dedikodumu yapmışsınız, aşk olsun. Hazırlık için giremedim bugün.

Nunna, topiğimizin ilk bebişi senden... Hayırlı olsun. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, amin. :)) çok sevindim canım.. Artık bize dua et. Gün gün de anlat ama, ihmal etme bizi. :))

kızlar benım kasıklarım agrıyor ya bi hafta gerıye mı kaydı adetım olcakmıyım acaba cok uzuluyrum :43:

daha adet ağrısı olmaz, sanmıyorum. 1 haftalıkken belirtileri başlayabiliyormuş. Hadi hayırlısı canım. Inşallah olur, amin... Benim de karnım ağrıyor birkaç gündür, ama yemekten mi yoksa.... Bilmiyorum.

Ay kiZlar Reql im gelcek sanırım gerçi daha on gün var ama beni bı agrasiflik bastı Reql döneminde çok sinirli oluyorum suanda öleyim kendime gicik oldum :( :@

sanırım psikolojim bozuldu.. daha yeni bıraktık korunmayı.yasmin kullanıyordum.düzensiz olan adetimi düzene sokmuştu ne güzel. ama sanırım hapı bırakınca yine düzenim boluldu. :50: en son 12 mart da adet olmuştum. hala gelen giden yok. korunmayı bırakıp ilk aydan hamile kalacağımı sanmıyorum. ama burda okudukça sanırım kendimde belirtiler arıyorum. :17: kasıklarımda arada ağrı oluyor ama daha önceleride olurdu hafif ağrılar.bi uyku hali kırgınlık var üstümde ama sanırım havalardan. bide midem ağrıyo nedense akşamları.. ha bi de akıntım oluyo sürekli. sanki adet oldum sanıyorum yok. psikolojik mi nedir anlamadım. rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib etsin inşallah...(amin)

Istediğiniz zaman buyurun kızlar, en sevdiğiniz tatlıyı, pastayı söyleyin, hepsini de yaparım. övünmek gibi olmasın, çok da güzel yaparım. :)) ev sahibinden ses yok diye dedikodumu yapmışsınız, aşk olsun. Hazırlık için giremedim bugün.

Nunna, topiğimizin ilk bebişi senden... Hayırlı olsun. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, amin. :)) çok sevindim canım.. Artık bize dua et. Gün gün de anlat ama, ihmal etme bizi. :))

Maşallah canım marifetlisin yani :) Dedikodunu yapmadık canım ya takılıyorum ben sana :)

Kızlar bakıyorumda herkes stresli adet mi oluyorum hamile miyim diye, bu kadar düşünüp üzmeyin kendinizi diyeceğim ama elinizde değil onu da biliyorum.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin umarım en kısa zamanda daha da stres olmadan müjdeli haberler alırız.

kelemelek bende yasmini daha bu ay bıraktım adet düzensizliği için kullanıyordum bakalım benim durumum ne olacak :53:

Kızlar bakıyorumda herkes stresli adet mi oluyorum hamile miyim diye, bu kadar düşünüp üzmeyin kendinizi diyeceğim ama elinizde değil onu da biliyorum.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin umarım en kısa zamanda daha da stres olmadan müjdeli haberler alırız.

kelemelek bende yasmini daha bu ay bıraktım adet düzensizliği için kullanıyordum bakalım benim durumum ne olacak :53:

aynen canım.. sanırım düzensizlik kaldığı yerden devam edecek benim... :50: hamileyim diye umutlanmak istemiyorum ama elimde değil gün geçtikçe daha da huzursuz oluyorum maalesef.. taktım bi kere :23:
senin BAT ne zaman ?

Son düzenleme:
aynen canım.. sanırım düzensizlik kaldığı yerden devam edecek benim... :50: hamileyim diye umutlanmak istemiyorum ama elimde değil gün geçtikçe daha da huzursuz oluyorum maalesef.. taktım bi kere :23:
senin BAT ne zaman ?

28Günde adet olabilirsem bat 3Mayıs ama benim eskiden beri hep düzensizdi. O yüzden tam emin değilim. Senin günün baya geçmiş neden test yapmıyorsun canım?

28Günde adet olabilirsem bat 3Mayıs ama benim eskiden beri hep düzensizdi. O yüzden tam emin değilim. Senin günün baya geçmiş neden test yapmıyorsun canım?

benimde eskiden düzensizdi hep canım. o yüzden test yapmadım henüz. çünkü eskisi gibi olursa bi hafta on gün daha geç adet olurum. ona göre hesaplıyorum yani..
bi de korkuyorum açıkçası... hapı bıraktıktan sonra hamile kalıp bebeğini kaybeden çok kişi varmış. keşke bi kaç ay daha ek koruma uygulasaydık diyorum ama hakkımızda hayırlısı artık..eğer adet olursam bu ay bi dahaki aylara artık.. senin ya da sizlerin bu konuda bi bilginiz var mı canım yaa :26: hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalmak riskli mi ?

Son düzenleme:
Günaydın kiZlar nasılsiniz yazılanları okudumda sanırım tek ben degilmisim buna hem sevindim hem üzüldüm sanırım çok stres yapioruz

benimde eskiden düzensizdi hep canım. o yüzden test yapmadım henüz. çünkü eskisi gibi olursa bi hafta on gün daha geç adet olurum. ona göre hesaplıyorum yani..
bi de korkuyorum açıkçası... hapı bıraktıktan sonra hamile kalıp bebeğini kaybeden çok kişi varmış. keşke bi kaç ay daha ek koruma uygulasaydık diyorum ama hakkımızda hayırlısı artık..eğer adet olursam bu ay bi dahaki aylara artık.. senin ya da sizlerin bu konuda bi bilginiz var mı canım yaa :26: hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalmak riskli mi ?

Canim bende bekar ken başladım yasmine düzensizlik yüzünden başladım bir buçuk yıl kullandım Mart ayında bıraktım bildigim kadarıyla hamileliğe zararı yok tabi nadir de olsa olabiliyor çünkü her bünyeye aynı tepkiyi vermiyo ama o çok istisna ben çok kisi tanıyorum hapi bırakıp hemen hamile kalan var korkma Canim hiç Bişey olmaz :))

Back