- Konu Sahibi meleksimam
-
bu sabah test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :) çok değişik tuhaf bir duyguymuş yarın kan testi yapacağım daha sonrada doktoruma gideceğim. Allahım inş. herşey yolunda olur isteyen herkese nasip olsun bugüzel duygu
Çok su içiyorum. Ekmek desen günde 2 ya da 3 dilim. Onun da yarısı kepekli ekmek ya da tam buğday ekmeği. Bol bol yürüyorum, merdiven inip çıkıyorum. Ara öğünlerim de var meyve ve yoğurtla. Niye hala kilo veremiyorum anlamadım ki
bu sabah test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :) çok değişik tuhaf bir duyguymuş yarın kan testi yapacağım daha sonrada doktoruma gideceğim. Allahım inş. herşey yolunda olur isteyen herkese nasip olsun bugüzel duygu
aminnnnnnnnnnnnnnnn cok sevındımm darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşş kızlarr süper bir duygudur dimii duygulandım aglıcam yaaa
Canim insulin direncin olabilir ben 3 aydır bol su iciyorum dediğin gibi kepek. Yada tam buğday ekmegi yiyorum günde 45 dk yürüyüş yapiorum yarım porsiyon yiyorum tuz. Yemiyorum zaten iyotlu tuz yasak bana şekerde yemiyorum ama 3 aydır tık yok kilo veremiyorum çünkü insulin direncim var kilo verdirmiyor bana normlde simdiye 10 kilo vermem lazimdi nolcak bilmiyorum(((
kızlar benım kasıklarım agrıyor ya bi hafta gerıye mı kaydı adetım olcakmıyım acaba cok uzuluyrum
Istediğiniz zaman buyurun kızlar, en sevdiğiniz tatlıyı, pastayı söyleyin, hepsini de yaparım. övünmek gibi olmasın, çok da güzel yaparım. :)) ev sahibinden ses yok diye dedikodumu yapmışsınız, aşk olsun. Hazırlık için giremedim bugün.
Nunna, topiğimizin ilk bebişi senden... Hayırlı olsun. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, amin. :)) çok sevindim canım.. Artık bize dua et. Gün gün de anlat ama, ihmal etme bizi. :))
Kızlar bakıyorumda herkes stresli adet mi oluyorum hamile miyim diye, bu kadar düşünüp üzmeyin kendinizi diyeceğim ama elinizde değil onu da biliyorum.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin umarım en kısa zamanda daha da stres olmadan müjdeli haberler alırız.
kelemelek bende yasmini daha bu ay bıraktım adet düzensizliği için kullanıyordum bakalım benim durumum ne olacak
aynen canım.. sanırım düzensizlik kaldığı yerden devam edecek benim...hamileyim diye umutlanmak istemiyorum ama elimde değil gün geçtikçe daha da huzursuz oluyorum maalesef.. taktım bi kere
senin BAT ne zaman ?
28Günde adet olabilirsem bat 3Mayıs ama benim eskiden beri hep düzensizdi. O yüzden tam emin değilim. Senin günün baya geçmiş neden test yapmıyorsun canım?
benimde eskiden düzensizdi hep canım. o yüzden test yapmadım henüz. çünkü eskisi gibi olursa bi hafta on gün daha geç adet olurum. ona göre hesaplıyorum yani..
bi de korkuyorum açıkçası... hapı bıraktıktan sonra hamile kalıp bebeğini kaybeden çok kişi varmış. keşke bi kaç ay daha ek koruma uygulasaydık diyorum ama hakkımızda hayırlısı artık..eğer adet olursam bu ay bi dahaki aylara artık.. senin ya da sizlerin bu konuda bi bilginiz var mı canım yaa :26: hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalmak riskli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?