- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
Ya kızlar çok tatlısınız... Ancak yemek yapmalıyım... Hadi sonrz görüşürüz.. Yeni bilgilerle başka bir saatte görüşmek üzere... ![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar çok tatlısınız... Ancak yemek yapmalıyım... Hadi sonrz görüşürüz.. Yeni bilgilerle başka bir saatte görüşmek üzere...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen de beni çok güldürdün, ödeştik...
Pekmezi her iki türlü de yiyebilirsin. Nasıl hoşuna gidiyorsa. Yiyemiyorsan, sulandırıp içine limon sık, daha rahat alırsın canım, o zaman hem tadı daha güzel oluyor, hem de daha kana geçiyor... şu karbonat olayını ben de anlamadım. Burcuuuuuuuuuuuuuu hepimiz cevap bekliyoruz senden...
Ya kızlar çok tatlısınız... Ancak yemek yapmalıyım... Hadi sonrz görüşürüz.. Yeni bilgilerle başka bir saatte görüşmek üzere...![]()
maşallah diyelim .... karbonat bombaydı yanlız sağol burcu :):)
Ya hapşur hapşur öldüm. Bu kadar hapşuruğa hamileysem bebek nasıl tutunacak hiç bilmiyorum. Canım yavrum benim, 9 aycık dayansan keşke...
Ya hapşur hapşur öldüm. Bu kadar hapşuruğa hamileysem bebek nasıl tutunacak hiç bilmiyorum. Canım yavrum benim, 9 aycık dayansan keşke...
Günaydın kızlar naber bir kac gün gelmedim sayfalar almış basını gitmiş ne var ne yok bakalım :)))
Hapsurugunu tutma sakınn heaaa
![]()
kocaman günaydınnnn.. O saraçoğlunun kürünü denedinmi canım ?
günaydın kızlar naber bir kac gün gelmedim sayfalar almış basını gitmiş ne var ne yok bakalım :)))
Uğraşsam yaparım da şu an vaktim yok. Akşama misafirim var, temizlik- yemek-pasta-tatlı... Derken akşam olur zaten.(
ya kızlar gıdelım tabı kabul ederse![]()
ya öyle oldu. Senden naber? Listedeki yerini gördün mü?