Ilk çocuğunu düşünenler...

Ya kızlar çok tatlısınız... Ancak yemek yapmalıyım... Hadi sonrz görüşürüz.. Yeni bilgilerle başka bir saatte görüşmek üzere... :1:

:1: :1: :1: :1: :1: Sen de beni çok güldürdün, ödeştik... :1: Pekmezi her iki türlü de yiyebilirsin. Nasıl hoşuna gidiyorsa. Yiyemiyorsan, sulandırıp içine limon sık, daha rahat alırsın canım, o zaman hem tadı daha güzel oluyor, hem de daha kana geçiyor... şu karbonat olayını ben de anlamadım. Burcuuuuuuuuuuuuuu hepimiz cevap bekliyoruz senden...

:):):) yok canım yaa pekmezin bende hiç gideri yok.. limon falanda cıkk.. allah mecbur etmesin kalınca yerim tabide sevmiyorum ben çok.. bak bal yerim ama hele bal kaymak de bayıla bayıla yerim o olmazmı :1:

maşallah diyelim .... karbonat bombaydı yanlız sağol burcu :):)

tüm duyduklarımı paylasmaya calısıyorum napım kızlar sonucta ilk bebişimiz için her sey dimii ayyyyyyy bana süpriz olsada tutunmus olsa bebişim ya :16: kocişime kocaman bir süpriz yapıcam eğer olursa şok olcak dogum gunu de gelıyor anneler gunude bana da onda da hedıye :16:

Ya hapşur hapşur öldüm. Bu kadar hapşuruğa hamileysem bebek nasıl tutunacak hiç bilmiyorum. Canım yavrum benim, 9 aycık dayansan keşke...

Günaydın kızlar naber bir kac gün gelmedim sayfalar almış basını gitmiş ne var ne yok bakalım :)))

kocaman günaydınnnn.. O saraçoğlunun kürünü denedinmi canım ?

sana da günaydın canım... Onu 4-5 gündür yapıyorum, faydası oluyor tabiki. Her yapışımda sana dua ediyorum. Eskiden günde 4-5 paket selpak bitirirdim. şimdi 1-2 paket... Umuyorum iyileşirim bu hamilelikle...

Merhaba kızlar :)

Bakın liste koplayadım bide yapmasını öğrenebilsem :))
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]KAÇINCI BEBEĞİ OLACAK?[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Uğraşsam yaparım da şu an vaktim yok. Akşama misafirim var, temizlik- yemek-pasta-tatlı... Derken akşam olur zaten. :((

Back