• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Evet ciddiyim ben bile hala inanamıyorum ve takii ultrasonda görünceye kadar böyle olacak çünkü doktorum yurtdışında ama haberi var yarın kan testini tekrarlayacağım.İlk testi geçen hafta cuma günü yaptırmıştım sonuç 352.75 ti bakalım yarın ki sonuç ne gösterecek inş yükselmiştir şuan 3,5 haftalık.
Amin canım inş Allahım sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder tüm hamişlerin:16::16::nazar:

Ayyyy maşallah canım sana. Yaptın mı kan testini bugün de? Hadi yaz sonucunu :46:

Ayyyy maşallah canım sana. Yaptın mı kan testini bugün de? Hadi yaz sonucunu :46:

Saol canım.evet bu gün de kan testimk yaptırdım ve sonuç 2226:46::nazar:
Doktorumuda aradım sonucu sekreterine söyledim aramalarını bekliyorum ve ayrıca ultrasyon için gün verecek.

Son düzenleme:
Doktorumuda aradım sonucu sekreterine söyledim aramalarını bekliyorum ve ayrıca ultrasyon için gün verecek.

Oooo maşallah maşallah. Değerler harika maşallah. Artık ultrasonda da görünür olmuş oooo yirimmm :16: Ayyy gidince hemen yaz burdan canım. Maşallah sana :54:

Kizlar merhaba ben 8aylik evliyim 4 ay once yumurtaliklarimdaki cikolata kistlerinden ameliyat oldum dr hemen çocuk yap dedi 4 ay gecti henüz bebek yok :( kafayi yicem dualar oneriler herseyi denedim yok esimdr dr bende de sorun yok.boyle kist ameliyati olupta hemen hamile kalan var mi yardım lütfennnnn :( ( ( ( (

Canım aynı ben ben ben hemde 22 yi bekliyorum kazayla oldu. dur anlatayım bari...sana umut olsun.

1.için uğraşırken kistimin biri patladı karnım 1,5 litre kanla doldu ama ağrıdan ölüyorum gitmedim doktora genede geçer diye.

sonraki gün gittik 1 saat daha gelmeseydiniz seni kaybetçektik hemen amleiyat dediler ameliyat ldum sağ ve solda kistler laparoskopik olarak temizlendi. dr kontrole çağırdı herşeyim güzel biz rahim filmide çektik sen ameliyatta iken bişey yok kanallar açık dedi.

ilişki yasağı verdi ve yasak bittikten sonra kesin 3 ayda olur olmassa gel dedi. ilişki yasağını dinlemedik zaten olmucak diye yasağı deldik. sonuç hamile kaldım ilk ayda.

doğurdum sonra ikinci olmaz heralde bi tanede yeter kistlerim oluşup çoğalmıştır derken şoook ikinci yolda imiş. hemde korunur iken cumr doğrulamak için dr gitçem inş sorun çıkmaz.

Allah yazdı ise olur..

canım çok sevindim... Allah hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Canım aynı ben ben ben hemde 22 yi bekliyorum kazayla oldu. dur anlatayım bari...sana umut olsun.

1.için uğraşırken kistimin biri patladı karnım 1,5 litre kanla doldu ama ağrıdan ölüyorum gitmedim doktora genede geçer diye.

sonraki gün gittik 1 saat daha gelmeseydiniz seni kaybetçektik hemen amleiyat dediler ameliyat ldum sağ ve solda kistler laparoskopik olarak temizlendi. dr kontrole çağırdı herşeyim güzel biz rahim filmide çektik sen ameliyatta iken bişey yok kanallar açık dedi.

ilişki yasağı verdi ve yasak bittikten sonra kesin 3 ayda olur olmassa gel dedi. ilişki yasağını dinlemedik zaten olmucak diye yasağı deldik. sonuç hamile kaldım ilk ayda.

doğurdum sonra ikinci olmaz heralde bi tanede yeter kistlerim oluşup çoğalmıştır derken şoook ikinci yolda imiş. hemde korunur iken cumr doğrulamak için dr gitçem inş sorun çıkmaz.

Allah yazdı ise olur..
benim 4 ay gecti ameliyattan henüz tık yok

Canım, benim çok yakın bir arkadaşımın 15 tane çikolata kisti vardı. Onu doktoruma yönlendirdim ve doktorum ameliyat ettikten 1,5 ay sonra hamile kaldı çok şükür. 4 ay geçmiş, tekrar kontrol oldun mu canım? Tekrarlama falan olmasın aman...

Evet gecen ay kontrole gittim doktorum belirli günler verdi bugunlerde yap ya da yapma diye. Bir de benim esim isi geregi gece cok gec geliyor saat 2 3 gibi hep gece o saatlerde iliskide bulunuyoruz acaba bunun da etkisi var midir

Oooo maşallah maşallah. Değerler harika maşallah. Artık ultrasonda da görünür olmuş oooo yirimmm :16: Ayyy gidince hemen yaz burdan canım. Maşallah sana :54:

Maşaallah maşaallah:nazar:
Evet değerler güzel gidiyor.Drum haftaya çarşambaya gün verdi keseyi görmek için ben hala inanamıyorum.diğer dr beni gerçekten oyalamış bu dr da kullandığım ilaçlar sayesinde spontane(mormal yolla) olarak hamile kaldım:54:
Sen kaç haftalık oldun?hamile olduğunu öğrendiğinde değerlerin ilk haftlar nasıldı?

Son düzenleme:
Asbelove nasılsın,bebişlerimiz nasıl?merak ediyoruz sizi.
Ben hamileyim:16:keseyi görmeye haftaya gideceğiz

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım ben keseyi gördüm bide kalbini duysam ii olacak randevum yarın gelde uyu bu akşam :)

Saol canım senin de hayırlısı olsun inş sağsağlim kucağımıza alırız:nazar:
Doğru diyorsun uyuyamazsın:)
Sen normal yolla hamile kaldın değil mi?

Son düzenleme:
Evet gecen ay kontrole gittim doktorum belirli günler verdi bugunlerde yap ya da yapma diye. Bir de benim esim isi geregi gece cok gec geliyor saat 2 3 gibi hep gece o saatlerde iliskide bulunuyoruz acaba bunun da etkisi var midir

Canım işini şansa bırakmayıp ovulasyon testi kullansan? Doktorun verdiği günler uymayabilir. Çünkü her ay farklı günlerde yumurtlayabiliyoruz, her ay değişebiliyor yani

Maşaallah maşaallah:nazar:
Evet değerler güzel gidiyor.Drum haftaya çarşambaya gün verdi keseyi görmek için ben hala inanamıyorum.diğer dr beni gerçekten oyalamış bu dr da kullandığım ilaçlar sayesinde spontane(mormal yolla) olarak hamile kaldım:54:
Sen kaç haftalık oldun?hamile olduğunu öğrendiğinde değerlerin ilk haftlar nasıldı?

Kuzum yaa maşallah sana. İyi ki bırakmışsın o doktoru. Hem de normal yollarla kaldım diyorsun ne güzelll :16:

Canım ben 20+ dayım şimdi. Çoktan hareketlendik, maşallahımız var :) Benim ilk değerim 3112 idi. 2 gün sonraki 5992. Ama biliyorsun ben hiç hamilelik beklemiyordum ve ilaç falan kullanmıştım. Bu değerler adetin üstünden 3-4 gün geçtikten sonra böyleydi.

merhaba bende ilk çocugumu düşünüyorum ve bebek yapmaya baslayalı 8. ay bitti :14: adet oldugum da cok üzüldüm. doktorada gittik hiç bir sorun cıkmadı. 1 sene olmaması normalmıs ama yinede korkuyorum. bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim. ALLAH'IM isteyen herkese nasip etsin...

merhaba bende ilk çocugumu düşünüyorum ve bebek yapmaya baslayalı 8. ay bitti :14: adet oldugum da cok üzüldüm. doktorada gittik hiç bir sorun cıkmadı. 1 sene olmaması normalmıs ama yinede korkuyorum. bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim. ALLAH'IM isteyen herkese nasip etsin...

bende 1 yıldır deniyoruz her ay cizgi gözükmüyo üzlüyorum.hicbir problem yok :43::43:

Kuzum yaa maşallah sana. İyi ki bırakmışsın o doktoru. Hem de normal yollarla kaldım diyorsun ne güzelll :16:

Canım ben 20+ dayım şimdi. Çoktan hareketlendik, maşallahımız var :) Benim ilk değerim 3112 idi. 2 gün sonraki 5992. Ama biliyorsun ben hiç hamilelik beklemiyordum ve ilaç falan kullanmıştım. Bu değerler adetin üstünden 3-4 gün geçtikten sonra böyleydi.

Aman nazar değmesin ikimize de:16:evet iyi ki bırakmışım onun verdiği ilaçlar iyi geldi drumda öyle diyor.
Ooo sen yarılamışsın yolu,ne güzel maşallah.senin epey yüksekmiş.benim adetim geçtikten 1 hafta sonra ki değerim 352.72 idi bir hafta sonraki değeride biliyorsun 2226.
İnş Allahımın izniyle ben de o günleri görürüm.

Son düzenleme:

bende 1 yıldır deniyoruz her ay cizgi gözükmüyo üzlüyorum.hicbir problem yok :43::43:

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı.Sakın adet oluyorum diye üzülmeyin bu da bir ders bize Allahımdan
Ben 1 tüp bebek denedim olmadı ikincisinde yumurtalar toplandı dejenere oldu derken çok yıprandım ve dr değiştirmeye karar verdim ilk önce Allahımın ve sonra onun sayesinde hamile kaldım inş sonuna kadar iyi gider.size tavsiyem arginmax woman ve biosteron kullanmanız.

Son düzenleme:
Back
X