Ilk çocuğunu düşünenler...

Telefondan yazdigim icin gormemisim kuzum ayyyy nasil sevindimmm Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin insallahhh bulantilara zencefil iyi geliyordu bana bi tek dene istersen yerim senin imzaniiiii maasallah subhanallahhh
Amaninn topigin 3.bebisi de gelecek Allahimin izniyle canimm testlerin sorunsuz cikmasina sevindim istedigi testler ufak seyler onlari da bi cirpida halledersiniz maasallahh maasallahhh:)))) isyeri biraz can sikici o yuzden fazla giremiyorum kusuruma bakmayin nolur pc me bile el koymuslar
Senin eltide pek bi cahilmis bacim maasallah insan hamis olunca herseyi arastiriyor onun sagligi senden once geliyor asil bizim gibiler gercek anne nasil sinirlendim bi de bebegini kaybettigi halde boyle davraniyor tovbe tovbe

hanimlar merhaba. asyaeren bu sabah dogum yapti. erenimiz dunyaya merhaba dedi. darisi isteyen herkesin basina.
asbelove canim senin ikizmi cok mutlu oldum. eskisi kadar giremiyorum. kizim 4 aylik oldu.

Evet rasomızda hamiş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende rahatladım testlerden sonra diğer istedikleri çok önemli değil daha öncede yaptırmıştım kasımda yaptıracağım adet oluncada gideceğim.
Üzüldüm buna canım pcne neden el koymuşlar?
Benim eltim cahillikten değil kafasının dikine gittiğine için oluyor söylüyoruz dinlemiyor bir de beni çekememe var )ben bile şimdiden dikkat ediyorum dr herşeyi öğrenmeye çalışıyorum nasıl bir zihniyet anlamıyorum

Son düzenleme:
hanimlar merhaba. asyaeren bu sabah dogum yapti. erenimiz dunyaya merhaba dedi. darisi isteyen herkesin basina.
asbelove canim senin ikizmi cok mutlu oldum. eskisi kadar giremiyorum. kizim 4 aylik oldu.
Oh oh maasallahh canimmm Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsinnnn hayirli evlat etsin insallah asyaerenimize
Evet canimcim bi kizimiz bi oglumuz olacak insallahhh
insallah tez zamanda sendende guzel haberler alacagiz tatlimmm su testleri de yaptirip bebisibe kavusacaksinnnn
Yerime eleman aldi patron beyimiz canim o da benim masam da oturuyor sanirim benden vazgecmis durumda bende dogum iznime kadar devredeyim de sonra donebilir miyim bilmiyorum zaten
Senin eltide ayri bir cinsmis canim yaa herseyi kendileri bilirler zaten burnunun dikine gitmese olmaz yazik gunah bu inatlari yuzunden evlatlarina da zarar verdiginin farkinda degiller iste insallah bi an once aklini basinai toplar da gerekli seyleri yaptirir canim yaa

Asbecim cinsiyetler belli olmuş bir taşla ikisine de kavuşacaksın inş çok sevindim
Inş canım tüm temennim o.
Allahım ya sen de fazla oralı olma doğum iznine kadar gidersin sonuçta sen keyiften gitmemezlik yapmadın gıcık adam.
Hakkaten cinstir kendisi ve hiç aklını başına toplayacağını sanmıyorum çünkü bu gün bir şeye şahit oldum kvde kahvaltı yapacaktık kayınbiraderi aradık kahvaltıya gelsin diye yarım saate kadar gelirim dedi eltim bir rahat bırakmadı kocasını işte telde ben evden çıkıyorum,dolmuşa bindim,otobüse bindim,manisa garına geldim kb de tamam birazdan geliyorum orda bekle diyor sonra anladık ki eltim kb ile ista yükü boşaltmaya birlkkte gideceklermiş bu arada kb kayınbirder oluyor kendsini tır şöförü.bu hamile haliyle gidecek ist

Son düzenleme:
Erkekimiz kendini pek bi sakladi ama ogrendik sonunda cuma gunu dr.bayagi ugrasinca ancak gorduk:)) o haliyle tirlarda yola mi cikacak helal olsun valla iyi cesaret ben evden cikip ise zor gidiyorum korkudan birakmiyor desene kocaciginin pesini...

Erkekimiz kendini pek bi sakladi ama ogrendik sonunda cuma gunu dr.bayagi ugrasinca ancak gorduk:)) o haliyle tirlarda yola mi cikacak helal olsun valla iyi cesaret ben evden cikip ise zor gidiyorum korkudan birakmiyor desene kocaciginin pesini...

Bak sen sıpaya saklanmayıda bilirmiş)
Walla çıkacak kocasını kapacak mazaallah bırakmıyor ondan kaçık kaçık ne desen boş kafa basmıyor.ilk gebeliğinde de aynısını yaptı düşük tehlikesi geçirmişti ama yine aynı tas aynı hamam.

Son düzenleme:

Valla yaaa aman kuzum bunların hepsi aynı yaa cins valla maazallahhh
Benim k.v de bana bu ara bir iyi bir iyi maaşallah yemekler yapıp cağırıyor yolluyor falan bebişler hayırla geliyorlar galiba

Valla yaaa aman kuzum bunların hepsi aynı yaa cins valla maazallahhh
Benim k.v de bana bu ara bir iyi bir iyi maaşallah yemekler yapıp cağırıyor yolluyor falan bebişler hayırla geliyorlar galiba

Öyle walla canım şerrinden korusun maazaallah
Ayy buna çok sevindim inş hep böyle devam eder.
Kardeşin nasıl,düğün ne zaman?

Son düzenleme:
Öyle walla canım şerrinden korusun maazaallah
Ayy buna çok sevindim inş hep böyle devam eder.
Kardeşin nasıl,düğün ne zaman?

hepsi bebeklerin hatrına düye düşünüyorum ama aminnnn demeden geçemeyeceğim
kardeşim çok üzgün nişanlısını yolladı şubata kadar görüşemeyecekler hasret çekiyor
Allahtan bi mani çıkmazsa haziran gibi olacak sanırım canım düğün hayırlısı bakalım zamanlama harika olacak bizim minişler 3aylıkken nasıl koşturacağım bilmiyorum valla:44:

Bencede inş nazar değmez
Kardeşine zor olmuştur alışması lazım
İyi bir tarih en azından palazlanacak bebişlerin de nasıl koşacaksın yardıma zor olmaz inş:44:

Son düzenleme:
kızlar çook uzun zaman olmuş yeni arkadaşlar da gelmiş tabi:)bebeğini kucağına alanları tebrik ediyorum hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara da her gece içten dua ediyorum inş yakın zmanlarda siz de güzel haberleri alıcaksınız.
benim prensim ise büyümeye devam ediyor annesi de büyüyor günden güne:)32. haftadayız son 2 ay bakalım nasıl geçicek zaman durucak mı yoksa yetişemicek miyim hızına:)9.5 kilo aldım şu ana kadar 14-15 ile girsem iyidir :)

herkes umutlu olsun hepimiz olması gerektiği zamanda anne olucaz endişelenmeyin
herkesi öpüyorum
sağlıklı doğumlar olsun hepimizee...

Bencede inş nazar değmez
Kardeşine zor olmuştur alışması lazım
İyi bir tarih en azından palazlanacak bebişlerin de nasıl koşacaksın yardıma zor olmaz inş:44:
Valla biraz zor olacak gibi geliyor sabki ben onlara kosacagima onlar bana gelecekler gibi geliyor valla
Maasallah size maasallahhh

Ay maşallah çok sevindim. Asya kasım annesi olacakken ekim annesi oldu desene ;-) uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah. Bebişler tüm vaktinizi alıyor heralde ki giremiyosunuz topiğe. Gülümsün acemi sen asya boswer daisy hepiniz kayboldunuz :-D öpüyorum tüm bebişleri kokulu kokulu :-D darısı başımıza inş hayırlısıyla.

Miniğine kavuşmana çok az kaldııı. Çok heyecanlı bi durum

evet :))) yavrular çok vakit alıyor. ne güzel ama onlarla uğraşmak. benim kızım 4 aylık oldu. gülümsün benden 5 gün önce doğum yaptı. kuzusu dünya tatlısı. daisy ninde meleği pek bi güzel. bowser la görüşemedik sonrasında. asya lohusa :)) bebişini kucakladı çok şükür. şimdilerde çok rahatsız etmemek için sadece mesaj atıyorum ama iyi şükür.
sende hamilesin canım çok sevindim. şimdiki aklım olsa bu kadar beklemezdim bebiş için diyorum. ne güzelmiş o duygu.
Rabbim sizide sonuna kadar sağlıklı mutlu versin.
tabi bugün işe başladım. içim yanıyor kuzumu bırakıp geldim. çok zor oldu.

Canim seninde doğuma az kalmış. Hayırlısıyla tek a avazda kurtulursun ınş.
kizim 10 gün sonra 5. Ayını bitirecek.zaman geçiyor. Gunler keyifli dolu dolu geçiyor.tüm zamanımı dolduruyor kizim. Bazen bakıyorum ama yazamıyorum.

asyamizda kavuştu demek melegine... Cok sevindim
n..
ben işten ayrıldım. Bir yasina kadar kendim bakacam sonra yine Ise basliyacam

Miniğine kavuşmana çok az kaldııı. Çok heyecanlı bi durum
Evet canım çok heyecanlıyım kızım geldi gelecek bi yandan sabırsız bi yandan tedirginim ;-) inşallah güzel olur sonu ;-)

Sağolun kızlar evet çok az kaldı büyük buluşmaya. Maşallah hepinize çok sevindim gördüğüme öpüyorum bebişlerinizi de sizi de kokulu kokulu :-D görüşürseniz selam söyleyin diğer arkadaşlara da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…