- Konu Sahibi meleksimam
- #23.061
Oh Ohh geliyor minislerAsbe ve rosa nasılsınız?
Bebişlerimiz nasıl?
Benim gen ve kromozom tahlil sonuçlarım çıktı sonuçlar sorun yok diyor drlada görüştüm o da güzel dedi ne zaman başlayalım dedi hemen dedimadetimle başlıyacağız sabırsızlıkla adetimi bekliyorum ama sürpriz yaparda kendisi gelirse bilemem
)yine tahliller istedi onları da yaptırdım sonuçlarını ctesi alacağım.
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Iki gun once bronsit teshisiyle hastanede kaldik iki gun teteler. Oglusuma dua edin cabucak iyilessin.
Çok ozluyorsun dimi sekercigini bende 3 hafta olacak gormeyeli acaip özledim c.tesi ayrıntılı ultrasona gideceğiz inşallah güzel haberlerle gelirim dua edinBiz iyiyiz canım. Kontrolüm haftaya p.tesi aslında ama kısmetse ben bu çarşamba askeri hastanede bir göreyim diyorum miniğimi.
Sonuçlarına da çok sevindim. Hadi inşallah sürpriz yapar miniğin sana :)
Bu aralar asbe de sen de pek girmiyorsunuz![]()
Ooo ne güzel hazırlıklar başlamış hadi hayırlısı fistikkİyi olmanıza sevindim.Git gör tabi insan dayanamıyor ki değil mi?
Saol canım bende sevindim iyi çıkmasına ama ne yazık ki sürpriz yapmadı adet günüm hiç sekmeden geldi ve cumartesi günü dr yolu göründü kontrole gittim herşey normal kist yok yumoşlar iyi sağda 3 solda 2 taneler dr az dedi zaten bildiğimiz birşey (verdikleri ilaç arttırmıyor arttırması gerekirken)sorun değil deyip takviye ilaçlar verdi bu sefer iğne yok ilaçlar ay sonunda bitecek tekrar kontrole gideceğim.izleyecekleri yol bir kaç ay yumoş toplayıp dondurmak sonra transfer etmek inş hayırlı olur![]()