Ilk çocuğunu düşünenler...

Asbe ve rosa nasılsınız?
Bebişlerimiz nasıl?
Benim gen ve kromozom tahlil sonuçlarım çıktı sonuçlar sorun yok diyor drlada görüştüm o da güzel dedi ne zaman başlayalım dedi hemen dedim:34:adetimle başlıyacağız sabırsızlıkla adetimi bekliyorum ama sürpriz yaparda kendisi gelirse bilemem;))yine tahliller istedi onları da yaptırdım sonuçlarını ctesi alacağım.
Oh Ohh geliyor minisler:52::52: çok şükür herseyin yolunda olmasına çok sevindim canimmmm biz iyiyiz çok şükür minisler sabırsızlıkla büyüyor ufak ufak hazırlıklara alışverişlerde başladık onları gördükçe bir an önce gelsinler diye dua ediyorum:16::16:
Iki gun once bronsit teshisiyle hastanede kaldik iki gun teteler :43::43:. Oglusuma dua edin cabucak iyilessin.

Biz iyiyiz canım. Kontrolüm haftaya p.tesi aslında ama kısmetse ben bu çarşamba askeri hastanede bir göreyim diyorum miniğimi.

Sonuçlarına da çok sevindim. Hadi inşallah sürpriz yapar miniğin sana :) :16:

Bu aralar asbe de sen de pek girmiyorsunuz :20:
Çok ozluyorsun dimi sekercigini bende 3 hafta olacak gormeyeli acaip özledim c.tesi ayrıntılı ultrasona gideceğiz inşallah güzel haberlerle gelirim dua edin:16:
İyi olmanıza sevindim.Git gör tabi insan dayanamıyor ki değil mi?
Saol canım bende sevindim iyi çıkmasına ama ne yazık ki sürpriz yapmadı adet günüm hiç sekmeden geldi ve cumartesi günü dr yolu göründü kontrole gittim herşey normal kist yok yumoşlar iyi sağda 3 solda 2 taneler dr az dedi zaten bildiğimiz birşey (verdikleri ilaç arttırmıyor arttırması gerekirken)sorun değil deyip takviye ilaçlar verdi bu sefer iğne yok ilaçlar ay sonunda bitecek tekrar kontrole gideceğim.izleyecekleri yol bir kaç ay yumoş toplayıp dondurmak sonra transfer etmek inş hayırlı olur:16:
Ooo ne güzel hazırlıklar başlamış hadi hayırlısı fistikk:52::52:

Evet tatlım gerçekten dayanamıyor insan. Hele benim gibi sabırsızsan... Gittim gördüm valla bugün de. Hem içim rahatladı. Malum, hala kaygılarım, korkularım var...

Şimdi tüm dualarım bebek isteyen tanıdıklarımla, seninle... Hep aklımdasınız. Akşamları yatarken dua ediyorum bebiş isteyenler için de :16: Sen şimdi doktoruna bırak her şeyi, ne gerekiyorsa yapsın. Hayırlısıyla da olsun artık bi minik kuuuş :16:

Ben de senin gibi sabırsızımdır.Ne güzel gidip görmüşsün miniğini rahatlamışsın.Kaygılarının ve korkularının olması normal hak veriyorum keşke herkes senin gibi olsa.
Saol canım bende hem hamile olanlarar hem de hamile olmak isteyenler için dua ediyorum:16:
Her şeyi doktorlarıma bıraktım ne gerekiyorlarsa yapacaklar ay bunu mu yapacaklar şunu mu yapacaklar diye düşünmeyeceğim artık gelsin istiyorum minik:52:

Oh Ohh geliyor minisler:52::52: çok şükür herseyin yolunda olmasına çok sevindim canimmmm biz iyiyiz çok şükür minisler sabırsızlıkla büyüyor ufak ufak hazırlıklara alışverişlerde başladık onları gördükçe bir an önce gelsinler diye dua ediyorum:16::16:

Çok ozluyorsun dimi sekercigini bende 3 hafta olacak gormeyeli acaip özledim c.tesi ayrıntılı ultrasona gideceğiz inşallah güzel haberlerle gelirim dua edin:16:

Ooo ne güzel hazırlıklar başlamış hadi hayırlısı fistikk:52::52:

Evet herşey yolunda izleyecekleri tedavi de güzel ben de öyle olmasını istiyordum ki ben söylemeden drum söyledi.
Sizin de iyi olmanıza sevindim büyüsünler minişler.Bu durumun en zevkli yanı alışveriş olsa gerek:16: güzel güzel ciciler almışsınızdır.
İnş hayırlı haberlerle gelirsin canım.
Amin inş herşey güzel olacak.

Son düzenleme:
amin canım inşallah. zaman o kadar çabuk geçiyor ki sanki içimde bi saatli bomba var gibi hissediyorum artık sürekli geriye sayıyor:) androidden bebeğim diye bi uygulama indirmiştim ilk hamileliğimi öğrendiğimde. burdaki hamilelik takvimi gibi bişiy ana sayfasında da kalan günü sayıyor. 280 lerden nasıl tek haneli rakamlara düştü hiç anlamadım ve inanamıyorum şaka gibi resmen. sen de bi bakmışsın gün sayıyosun :)

bugün rüyamda 2 gün kaldı doğuma hala temizliim bitmedi diye söyleniyodum bu bi işaret mi acaba :)) nst de benim de çok sancım çıkıyo ama acı hissetmiyorum dr da önemsemiyo anlamadım gitti. 50 nin altına hiç düşmüyo ve 20 dk da 6-7 tane 100ün üstünde kasılma çıkıyo. dr önemsemeyince ben de takmıyorum kasılmaları artık ama son günlerde ağrılı olmaya başladı kasıklarımdan bacaklarıma kadar adet sancısı gibi. ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum eşim hadi dra dedi dün akşam kesin doğum sancısı bu dedi ben ağlıyorum çünkü dayanamıyorum sonra geçti kendi kendine :) hala gelen giden yok :)) :49:

bu dönemlerde kasılmalar olabiliyor hayatım. önemli olan suyunun ne durumda olduğu. ilk doğumlarda pek anlaşılamıyor diyorlar ama valla öyle bir gidiyorki anlıyosun bebeğin suyu olduğunu:)
kasılmaların düzenli olması lazım. dr bu nedenle dikkate almamış olabilir.
hayırlı doğumlar olsun
Gamze boswer acemi sogansuyu kimleri görüyorum kimleri ozlettiniz kendinizi valla:16:
:))) canım beniim bende çok özledim buradaki sohbetleri. heyecanları paylaşmayı. ne güzel topik hala canlı.
senin kuzular da iyi umarım. benim kızım 4,5 aylık oldu. akşam işten eve dönünce nasıl bir sevgi yumağı oluyoruz görmelisin:))
babayı yataktan kovduk. koltuklarda uyukluyor gariban. kızımla yayılıyoruz koca yatağa. sabaha kadar ara ara uyanıp kolunu atıyor üstüme. :))
dün gece kabus gördü sanırım nasıl bağırıyor ennnneeeeeeee... diye:))) allahııımmm dedim bu mutluluğu yaşattığın için çok şükür.
Allah senide hayırlısıyla kavuştursun yavrularının kokusuna gülüm.

Ben de senin gibi sabırsızımdır.Ne güzel gidip görmüşsün miniğini rahatlamışsın.Kaygılarının ve korkularının olması normal hak veriyorum keşke herkes senin gibi olsa.
Saol canım bende hem hamile olanlarar hem de hamile olmak isteyenler için dua ediyorum:16:
Her şeyi doktorlarıma bıraktım ne gerekiyorlarsa yapacaklar ay bunu mu yapacaklar şunu mu yapacaklar diye düşünmeyeceğim artık gelsin istiyorum minik:52:

Evet herşey yolunda izleyecekleri tedavi de güzel ben de öyle olmasını istiyordum ki ben söylemeden drum söyledi.
Sizin de iyi olmanıza sevindim büyüsünler minişler.Bu durumun en zevkli yanı alışveriş olsa gerek:16: güzel güzel ciciler almışsınızdır.
İnş hayırlı haberlerle gelirsin canım.
Amin inş herşey güzel olacak.

Evet tevekkul etmek lazim canim yoksa zaten stres engelliyor seni dr.una guvenmen harika birsey guven olmayinca cok zorlaniyor insan:34:
Bakalim simdilik hersey yolunda gidiyor c.teside guzel haberler alirsak harika olacak anneanneside ciciler alacak c.tesi Rabbim tez zamanda sana da nasip eder canimcimmm:16::16:

bu dönemlerde kasılmalar olabiliyor hayatım. önemli olan suyunun ne durumda olduğu. ilk doğumlarda pek anlaşılamıyor diyorlar ama valla öyle bir gidiyorki anlıyosun bebeğin suyu olduğunu:)
kasılmaların düzenli olması lazım. dr bu nedenle dikkate almamış olabilir.
hayırlı doğumlar olsun

:))) canım beniim bende çok özledim buradaki sohbetleri. heyecanları paylaşmayı. ne güzel topik hala canlı.
senin kuzular da iyi umarım. benim kızım 4,5 aylık oldu. akşam işten eve dönünce nasıl bir sevgi yumağı oluyoruz görmelisin:))
babayı yataktan kovduk. koltuklarda uyukluyor gariban. kızımla yayılıyoruz koca yatağa. sabaha kadar ara ara uyanıp kolunu atıyor üstüme. :))
dün gece kabus gördü sanırım nasıl bağırıyor ennnneeeeeeee... diye:))) allahııımmm dedim bu mutluluğu yaşattığın için çok şükür.
Allah senide hayırlısıyla kavuştursun yavrularının kokusuna gülüm.

Canim benim ne guzel anlatmissin hayali bile guzel:52::52: bizde goruruz insallah o gunleri gerci benim babamiza ihtiyacim olacak sanirim iki tane olunca basa cikamayabilirim:1::1: bizde iyiyiz cok şükür zorlu surecimiz bitti sadece bugun burnum kanadi yaklasik olarak 15dk surunce korktuk tabi ama su halimize sukurler olsun:16::nazar:

İnşallah hamile kalırsın da ne bu acele? Hem bebek yapma acelesi hem de tahlil acelesi... 10 gün önce yaptırmışsın, olsa da tabiki çıkmaz. Bu kadar takıntılı olursan hamile kalmak zor olur
Dogru söylüyorsun çevredekilern söylemleri aklımı karıştırdı bende tahlil yaparak buna cozum bulacagimi sandim bugun adet gunumdu ama olmadim şimdide korkumdan tahlil yaptiramiyorum ayin yirmisine kadar bekleyip sonra tahlil düşünüyorum

adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?

Amin olesyam amiiiiiin :16: Gelsin artık miniciğinnn :16:
Amin canım

Evet tevekkul etmek lazim canim yoksa zaten stres engelliyor seni dr.una guvenmen harika birsey guven olmayinca cok zorlaniyor insan:34:
Bakalim simdilik hersey yolunda gidiyor c.teside guzel haberler alirsak harika olacak anneanneside ciciler alacak c.tesi Rabbim tez zamanda sana da nasip eder canimcimmm:16::16:
Çok doğru diyorsun stres etkiliyor bir de eltime takmamayı becerebilsem.dr da önemli önce onun güven vermesi gerekiyor ki sende güvende hissedebilesin en azından benim için öyle:34:
Ne güzel herşey böyle gidecek Allahın izniyle ve c.tesi güzel haberler alacaksın inş. Cicilerde gelecek minişlere:16:

Amiiiiiin:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Gamze boswer acemi sogansuyu kimleri görüyorum kimleri ozlettiniz kendinizi valla:16:
ben de ben de çok özledim valla..:3:

Canim benim ne guzel anlatmissin hayali bile guzel:52::52: bizde goruruz insallah o gunleri gerci benim babamiza ihtiyacim olacak sanirim iki tane olunca basa cikamayabilirim:1::1: bizde iyiyiz cok şükür zorlu surecimiz bitti sadece bugun burnum kanadi yaklasik olarak 15dk surunce korktuk tabi ama su halimize sukurler olsun:16::nazar:

burun kanaması olabiliyor bu aylarda canım hatta benim hala oluyor ara ara. vücuttaki kan akışı arttığı için diye okumuştum biyerde korkmana gerek yok. allah sağlıkla kavuştursun miniğine inşallah..:49::emir_bebek:

günaydın hanımlar.gece 1 de falan yatıp saat başı tuvalete kalkarak ve uyumaya çalışarak, kasıklarımdaki ağrıyla da düzenli olarak ahlayıp uflayarak saat 6 ya kadar harika bi gece geçirdim her zamanki gibi.. :) 7 gibi uykuya dalmışım 9 da eşim uyandırdı hadi kahvaltı yapalım öyle gideyim işe diye kıyamam çay falan demlemiş çok mutlu oldum :)kızım da gelse artık bir an önce harika bi aile olucaz inş. çok sabırsızım artık her an hadi sancı gel diye bekliyorum şaka gibi :):49:

günaydın hanımlar.gece 1 de falan yatıp saat başı tuvalete kalkarak ve uyumaya çalışarak, kasıklarımdaki ağrıyla da düzenli olarak ahlayıp uflayarak saat 6 ya kadar harika bi gece geçirdim her zamanki gibi.. :) 7 gibi uykuya dalmışım 9 da eşim uyandırdı hadi kahvaltı yapalım öyle gideyim işe diye kıyamam çay falan demlemiş çok mutlu oldum :)kızım da gelse artık bir an önce harika bi aile olucaz inş. çok sabırsızım artık her an hadi sancı gel diye bekliyorum şaka gibi :):49:

arkadaslar selam ben size yine bisey danısıcam salı doktora gitmeyi düsünüyorum tabi herzamanki gibi ertelemezsem simdiiii cocuk istiyorum ama olmuyor diye doktora bunu anlattıgımda nasıl muayene ediyor negibi tetkikler istiyor bana anlatırmısınız kısaca

arkadaslar selam ben size yine bisey danısıcam salı doktora gitmeyi düsünüyorum tabi herzamanki gibi ertelemezsem simdiiii cocuk istiyorum ama olmuyor diye doktora bunu anlattıgımda nasıl muayene ediyor negibi tetkikler istiyor bana anlatırmısınız kısaca

buarada saglıkla kızına biran önce kavusmanı onu bolca öpüp koklamanı dilerim

4444 salat-ı tefriciye Duası...

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip kimin adina okunacaksa ona niyet edilip okumaya başlanmalıdır..

buarada saglıkla kızına biran önce kavusmanı onu bolca öpüp koklamanı dilerim
iyi dileklerin için teşekkürler canım. ben düşünmeye başlayınca ilk gittiğimde smear testi yapıldı vajinal ultrasonla baktı muayene etti sonra da kan tahlillerimi yaptı hormon tiroid falan bi de folik aside başlattı folik asit kullanmaya başladıktan 3-4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. ama öncesinde 2 tane de kimyasal gebeliğim oldu. inşallah senin de meleğin seni çok bekletmeden gelir hayırlısıyla.

Amin canım

Çok doğru diyorsun stres etkiliyor bir de eltime takmamayı becerebilsem.dr da önemli önce onun güven vermesi gerekiyor ki sende güvende hissedebilesin en azından benim için öyle:34:
Ne güzel herşey böyle gidecek Allahın izniyle ve c.tesi güzel haberler alacaksın inş. Cicilerde gelecek minişlere:16:

Amiiiiiin:nazar::nazar:
Çok haklısın tatlimmm:16:
bugün gittik sinirimizi bozdu geldik yaa erkeğin gelişimi geri kalbi yavaş atıyor beslenemiyor dedi korkuttu bizi yaa ağlaya ağlaya Dr.umuza gittik biraz yatıştırdi ama:( Rabbim Bebeklerimi korusunnnn
ben de ben de çok özledim valla..:3:

burun kanaması olabiliyor bu aylarda canım hatta benim hala oluyor ara ara. vücuttaki kan akışı arttığı için diye okumuştum biyerde korkmana gerek yok. allah sağlıkla kavuştursun miniğine inşallah..:49::emir_bebek:
Evet canım yaa ara ara kanıyor zaten normal bişey o bizim icin artık Miniklerin dünya ihtiyacı var kuzum dua edin bize:16:

Çok haklısın tatlimmm:16:
bugün gittik sinirimizi bozdu geldik yaa erkeğin gelişimi geri kalbi yavaş atıyor beslenemiyor dedi korkuttu bizi yaa ağlaya ağlaya Dr.umuza gittik biraz yatıştırdi ama:( Rabbim Bebeklerimi korusunnnn

Canım kıyamam sana üzüldüm buna ama sen tevekküllü ol minişlerine bişi olmayacak Allahın izniyle Rabbim korur onları dualarım seninle

Son düzenleme:
Back