- Konu Sahibi meleksimam
- #22.981
Selam hanımlar. Rosaleda kistlerinin düzeliyor olmasına çok sevindim. Asbelove sen de bebeklerin de iyisin maşallah tatlı telaşlar da başlamış ne güzel. Bulantıların geçmiştir inşallah.
Bizde hazırlıklar tam gaz. Bugün prenses odamız geldi prensesin geleceği günü iple çekiyorum. Çok sabırsızlanıyorum artık hayırlısıyla bi alsam kucağıma ;-) çok yoruldum bugün mobilyalar ın bugün grleceği belli değildi bende sabahtan temizliğe başladım koltukları çektim sildim falan tam dinleneyim derken telefon geldi 1 saate mobilyalar geliyo diye. Neyse geldiler kurdular falan bu sefer de silme işleri inanır mısınız işim bittiğinde saat 7ydi. Ölüyorum bel ağrısından. Eşim ben yapayım diyo ama onun yaptığı da sinmiyo ki içime ;-) erkenden yatıcam bugün uyuyabilirsem tabi. Sağa sola dönmek o kadar zor ki artık. Hele hele sırt üstü uzanmışken ikidebir tuvalete kalkmak resmen işkence. Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim :-D
Sağol tatlım, düzeliyorlar çok şükür
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Ah yaa sen neden bu kadar yoruyorsun kendini? Eşin yapsın tabi, boşver sinmeyiversin içine o kadar
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)