- Konu Sahibi meleksimam
- #23.041
paryosa :) canım. çok oldu görüşemeyeli. sevindim az kalmış meleğine kavuşmana. sende yaz bize buradan doğum hikayeni. meleğini sağlıkla al kucağına inşallah.kızlar çook uzun zaman olmuş yeni arkadaşlar da gelmiş tabi:)bebeğini kucağına alanları tebrik ediyorum hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara da her gece içten dua ediyorum inş yakın zmanlarda siz de güzel haberleri alıcaksınız.
benim prensim ise büyümeye devam ediyor annesi de büyüyor günden güne:)32. haftadayız son 2 ay bakalım nasıl geçicek zaman durucak mı yoksa yetişemicek miyim hızına:)9.5 kilo aldım şu ana kadar 14-15 ile girsem iyidir :)
herkes umutlu olsun hepimiz olması gerektiği zamanda anne olucaz endişelenmeyin
herkesi öpüyorum
sağlıklı doğumlar olsun hepimizee...![]()
Canim seninde doğuma az kalmış. Hayırlısıyla tek a avazda kurtulursun ınş.
kizim 10 gün sonra 5. Ayını bitirecek.zaman geçiyor. Gunler keyifli dolu dolu geçiyor.tüm zamanımı dolduruyor kizim. Bazen bakıyorum ama yazamıyorum.
asyamizda kavuştu demek melegine... Cok sevindim
n..
ben işten ayrıldım. Bir yasina kadar kendim bakacam sonra yine Ise basliyacam
canım benim evet çok şükür topikteki aynı dönemde hamle olan arkadaşlar melekleriyle birlikte. sen iyisin çok sevindim. görüşememiştik doğumundan sonra. meleğini kokla benim için. bana çok zor oldu işe başlamak. kızım benim kucağıma gelmiyor 2 gündür. anneme kaçıyor. napalım o mutlu olsunda katlanıcaz artık. tabi her sabah ağlayarak çıkıyorum evden. nasıl zor geliyor anlatamam. 1 yaşına kadar kuzunla birlikte olacaksın ne güzel. tabi sizede ilk günler zor olacaktır. dahada alışmış olacak sana. hayırlısı olsun. bizde onların geleceği için çalışıyoruz değilmi.
Evet canım çok heyecanlıyım kızım geldi gelecek bi yandan sabırsız bi yandan tedirginim ;-) inşallah güzel olur sonu ;-)
:))) nasıl duygulandım. inan bana doğum anında heyecan kalmıyor. ben doğum sancısıda yaşadım. sonunda sezeryan oldu. her iki şekliylede sonunu düşününce ne tedirginlik ne heyecan kalmıyor. meleğinin ilk ağlamasını duyduğunda bu benimmi şimdi diyeceksin:)
hayırlı doğumların olsun hayatım. Allah bir an evvel senide kurtarsın.
Sağolun kızlar evet çok az kaldı büyük buluşmaya. Maşallah hepinize çok sevindim gördüğüme öpüyorum bebişlerinizi de sizi de kokulu kokulu :-D görüşürseniz selam söyleyin diğer arkadaşlara da.
a.s hadi sende güzel haberlerle gel :)