- Konu Sahibi meleksimam
- #23.021
Telefondan yazdigim icin gormemisim kuzum ayyyy nasil sevindimmm Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin insallahhh bulantilara zencefil iyi geliyordu bana bi tek dene istersen yerim senin imzaniiiiiKıyamam, öyle ara verince de zor gelmiştir çalışmak. Bir de hamilelik ruh hali de oldukça hassas oluyo zaten.
Ben iyiyim canım. Hatta bazı mucizeler yaşıyorum Allahım hayırlısıyla devam ettirirse. İmzama baksana :)
Olesyam da kendini toplamıştır inşallah. Epey oldu görmeyeli...
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Amaninn topigin 3.bebisi de gelecek Allahimin izniyle canimm testlerin sorunsuz cikmasina sevindim istedigi testler ufak seyler onlari da bi cirpida halledersiniz maasallahh maasallahhh:)))) isyeri biraz can sikici o yuzden fazla giremiyorum kusuruma bakmayin nolur pc me bile el koymuslarİyi geceler abse ve rosaleda
Absecim sağlığınız düzelmiş işe başlamışsın buna çok sevindim bebişlerimizde iyidir umarım.
Rosaledacım sanada çoook sevindim sürprizin gelmiş okurken etkilendkm inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeni hamişimiz.
Bana gelince ben toparlandım endişelerim bitti ama şu merkür ve retro delirtiyor çabuk geçse barii.
Geçen gün dr aradı tahliller için(gen ve krokomozom) sonuçlar güzel sorun yok pıhtılaşmamada da sorun yoktu sadece troid,şeker ve testesteron tahlillrini yeniden istedi.kullandığım ilaçlara devam ne zaman başlamak istersin dedi vakit kaybetmek istemiyorum dedim o zaman kasımda adetinle birlikte başlayalım dedi ok dedim.
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Senin eltide pek bi cahilmis bacim maasallah insan hamis olunca herseyi arastiriyor onun sagligi senden once geliyor asil bizim gibiler gercek anne nasil sinirlendim bi de bebegini kaybettigi halde boyle davraniyor tovbe tovbecan sıkıcı geçmesi hoş olmuyor.bizim fena değildi kahvaltıya kendi annemlere gittik akşamüstü kvleye gittik manisaya eltimlerde geldi tabii onun kalma niyeti yoktu kayınbireder kalacağız deyince bozuldu biraz bizde oohh dedik kendini akıllı sanıyor ya:)) 1 gece kaldık döndük diğer günler bizimdi.
kv neden canını sıktı?
eltime gelince 3 ayını bitirdi ilaçlarını yanına almamış.ilk hamileliğinde sorun olduğu için cvs yaptırması gerekiyordu yaptırdın mı dedim öyle ukala ukala herkese yapılması şart değilmiş yaptırmayacağım dedim ben de kızım sen değilmisin bebeğini sorunlu doğurup kaybeden bu yüzden yaptırman gerekmez mi dedim ne yapayım çok pahalı eee senin sigortan var para ödemeyeceksi ki dedim inş sağlıklıdır dedi deli oldum sonra sen cvs ve amniyosentezin farkını biliyormusun dedim geveledi ben de tam açıklama yapınca sen nerden biliyorsun dedi ben de dr herşeyi soruyorum sizin yüzünüzden dedim suspus kaldı
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)