Ilk çocuğunu düşünenler...

Sizi boşlar mıyım hiç... Elimin altında internet olmayınca olmuyor işte arada İnşallah her şey iyidir. Çok meraktayımmm :26:

Asbe de gelmiş bu arada

aminnnnn canımcım şimdilik çıkıyorum yarın iyi olursam girerim yine öpüyorum siziiii

Gel tabi gel. Meraklandırma bizi. Fitili de kullan canım. Hamilelikte enfeksiyon tehlikeli ve önlem alınması gereken bir şey. Merak etme, doktorun bebişlerine zarar vermeyecek bir şey vermiştir. Bi de çoook dikkat et kendine ve bebişlerine

Ben de iyiyim çok şükür. DOktora gitmek istiyorum bir an önce

inşallah canım hayırlı haberlerini alırız sen sonucunu aldığın gün ben aşılama olucam inşaallah. aşılamadan kaç gün sonra çıkıyor kanda

Sizi boşlar mıyım hiç... Elimin altında internet olmayınca olmuyor işte arada İnşallah her şey iyidir. Çok meraktayımmm :26:

Asbe de gelmiş bu arada

İyiyiz biz sen de iyi ve mutlu olunca seviniyoruz.asbede geldi enfeksiyon kapmış üzüldüm.
Ben de gün sayıyorum ve belirti aramamaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Günaydın canım. Evet belirti aramamaya çalış. Gerçi ister istemez oluyordur bu arayış :)

Tünaydın canım.Kafama takmazsam olmuyor.Kasıklarım batma giriyordu dr aradım progesteron ilacımı günde 2 ye çıkardı.ins kötü bir durum değildir.

Son düzenleme:

Benim biyolojik saatim isteğim geldi de kocamın hiç gelmedi:) benim kocam maddiyatı çok önemsesen birisi olduğu için çocuğuna istediği şeyi alamamanın vereceği hüznü yaşamak istemiyor. Bu yüzden de yapmıyor işte. Başkalarının çocuklarını seviyoruz ikimiz de. Napalım:)

Tünaydın canım.Kafama takmazsam olmuyor.Kasıklarım batma giriyordu dr aradım progesteron ilacımı günde 2 ye çıkardı.ins kötü bir durum değildir.

Değildir değildir merak etme. Progesteronu artırdığına göre hamişlik belirtisi görüyor olmalı ve ne olur ne olmaz diye önlem alıyor :)

Günaydın fıstıklar
Bebek odamızın siparişini verdik 1 ay sonra gelecek. 2ayımız kaldı yaklaştıkça bi yandan heyecandan bi yandan korkudan ne yapacağımı şaşırıyorum :-D umarım yetişir tüm hazırlıklar.. bi de farkında değildim ama zorlanıyomuşum artık yürürken uzun süre mağaza mağaza gezemiyorum ;-) bi de havuzlu hana gitmek istiyorum ama bakalım :-D:-D

Günaydın canım
Bebek odanıza alınmış 2ayınız kalmış aayy ne güzel heyecanlar sarmıştır seni.sen hiç tedirgin olma yetişir yavaş yavaş bebişinin kıyafeflerini yıkar ütülersin odası gelincede yerleştirmen kalır eee tabi bu arada hastane çantanıda hazırlarsın.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin hamiş kalmak isteyenlere de Allahım yardımcı olsun amin

Son düzenleme:

günaydın şekercimmm
azıcık kalmış bebişini koklamanaaaa
yetişir yetişir Allahımın izniyle korkma havuzlu han fiyat olarak çok uygunmuş inşallah kısmet olursa bende oraya bir göz atmak istiyorum zamanımız geldiğinde

hoşbuldum şekercim haftasonu hastaneye taşındık yine ama şimdi fena değilim 1-2kere çıkardım ama buna da şükür tabi
sen nasılsın bakalım çok az kaldı heyecan var mı heyecan

Geçmiş olsun canım.iltahap ne durumda?
Iyiyim az kaldı heyecanda var sabırsızlıkta başladı idrar testi yapsam mı ki diye düşünüyorum
Kasıklarımda batma ve ateş basması oluyor diye dk aradım progesteron ilacımı ikiye çıkardı sabah ağızdan da alıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…