- Konu Sahibi meleksimam
- #22.721
Selam herkese uzuuun ve yorucu geçen koşuşturmaların sonunda burda aldım soluğu. Memleketten geldim evi temizledim işlerimi bitirdim hoppaa hadi bakalım eşimin memleketine. Orası baba evi gibi değil tabi annem aman kızım çok ayakta kaldın otur diye bana tek bi iş yaptırmazken k.v. grip olup yattı herşey de bana kaldı ölüyorum sandım geceleri bel ağrısından uyuyamadım.karnım da iyiden iyiye büyüdü artık eskisi kadar pratik değilim hantallaştım ister istemez. Ben grip olunca her işimi yapıyorum ama bu hanımefendi pek narinmiş yemeği bile ayağına gitti. Neyse amaaan bitti sonunda iştee evimdeyim.. şimdi de bebek hazırlıkları başlasın prensese güzel bi oda şirin kıyafetler alınsın ;-)
Canım hayırlı haberler verirsin inş bize transfer olmuş Beta hcg ye 6 gün kalmış neler kaçırmışım ben böyle..
Tatlım koşul dediğin şeylerin hepsi fasafiso. Para ev araba iş güç hepsi bugün var yarın yok. Eğer sevdiğin insanla evlenmişsen ve içinde ondan bir parçayı büyütme ikinizden de bir parça olanbir hayatı kucaklama isteğiyle yanıp tutuşuyosan ve anne olmak en afilli mesleklerden bile daha şirin geliyosa gözüne zamanı gelmiştir. Koşul falan beklemedim ben şahsen. Sanırım biyolojik saat denilen şey gerçek. .
Bu kvlerin hepsi mi aynı bilmiyorumki... Sinir oldum şimdi. Karnın burnundayken yaptığına bak... Dediğin gibi neyseki bitmiş. Miniğin hazırlıkları başlasın tabi. Şeker şeker kıyafetler, şeker bi oda... kendi gibi şeker olsun her şeyi :)