- Konu Sahibi meleksimam
- #22.741
Ye beni yeağzından bal damlıyor canım
Amin tez zamanda nasip eder ins Allahım
aminnnnn canımcım şimdilik çıkıyorum yarın iyi olursam girerim yine öpüyorum siziiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye beni yeağzından bal damlıyor canım
Amin tez zamanda nasip eder ins Allahım
ooooh gez bakalım ama bizleride boşlama küseriz sonra.evet öyle demişti git baktır bakalım rahmin ve yumurtaların ne alemda kaç yumoş var durumları nasıl dimi.inş ikimizde güzel haberler alırız canım Allahım ne eylerse güzel eyler amin
malesef minikler rahat vermiyor o da gelmşiyor alıştım gelemesine ama insan merak ediyor ne yapayım.
aminnnnn canımcım şimdilik çıkıyorum yarın iyi olursam girerim yine öpüyorum siziiii
Rica ederim.Madem sana sordum ben de yanıtlayayım.izmir irenbede tedavi oluuorum ve 30 ağustosta mikroenjeksiyonla transferim oldu 12 eylülde inş hayırlısıyla sonucumu alacağım sende aşılama yaptıracakmışsın hayırlısı olsun.34 yaşındayım sebepsiz inferlite ve amh azlığı.
Sizi boşlar mıyım hiç... Elimin altında internet olmayınca olmuyor işte arada İnşallah her şey iyidir. Çok meraktayımmm :26:
Asbe de gelmiş bu arada
Gel tabi gel. Meraklandırma bizi. Fitili de kullan canım. Hamilelikte enfeksiyon tehlikeli ve önlem alınması gereken bir şey. Merak etme, doktorun bebişlerine zarar vermeyecek bir şey vermiştir. Bi de çoook dikkat et kendine ve bebişlerine
Ben de iyiyim çok şükür. DOktora gitmek istiyorum bir an önce
inşallah canım hayırlı haberlerini alırız sen sonucunu aldığın gün ben aşılama olucam inşaallah. aşılamadan kaç gün sonra çıkıyor kanda
İyiyiz biz sen de iyi ve mutlu olunca seviniyoruz.asbede geldi enfeksiyon kapmış üzüldüm.
Ben de gün sayıyorum ve belirti aramamaya çalışıyorum
Günaydın canım. Evet belirti aramamaya çalış. Gerçi ister istemez oluyordur bu arayış :)
Selam herkese uzuuun ve yorucu geçen koşuşturmaların sonunda burda aldım soluğu. Memleketten geldim evi temizledim işlerimi bitirdim hoppaa hadi bakalım eşimin memleketine. Orası baba evi gibi değil tabi annem aman kızım çok ayakta kaldın otur diye bana tek bi iş yaptırmazken k.v. grip olup yattı herşey de bana kaldı ölüyorum sandım geceleri bel ağrısından uyuyamadım.karnım da iyiden iyiye büyüdü artık eskisi kadar pratik değilim hantallaştım ister istemez. Ben grip olunca her işimi yapıyorum ama bu hanımefendi pek narinmiş yemeği bile ayağına gitti. Neyse amaaan bitti sonunda iştee evimdeyim.. şimdi de bebek hazırlıkları başlasın prensese güzel bi oda şirin kıyafetler alınsın ;-)
Canım hayırlı haberler verirsin inş bize transfer olmuş Beta hcg ye 6 gün kalmış neler kaçırmışım ben böyle..
Tatlım koşul dediğin şeylerin hepsi fasafiso. Para ev araba iş güç hepsi bugün var yarın yok. Eğer sevdiğin insanla evlenmişsen ve içinde ondan bir parçayı büyütme ikinizden de bir parça olanbir hayatı kucaklama isteğiyle yanıp tutuşuyosan ve anne olmak en afilli mesleklerden bile daha şirin geliyosa gözüne zamanı gelmiştir. Koşul falan beklemedim ben şahsen. Sanırım biyolojik saat denilen şey gerçek. .
Tünaydın canım.Kafama takmazsam olmuyor.Kasıklarım batma giriyordu dr aradım progesteron ilacımı günde 2 ye çıkardı.ins kötü bir durum değildir.
Değildir değildir merak etme. Progesteronu artırdığına göre hamişlik belirtisi görüyor olmalı ve ne olur ne olmaz diye önlem alıyor :)
Ben de öyle düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun ve Allahıma sığınıyorum.
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla gelsin minik kuş ya da minik kuşlar :)
Günaydın fıstıklar
Bebek odamızın siparişini verdik 1 ay sonra gelecek. 2ayımız kaldı yaklaştıkça bi yandan heyecandan bi yandan korkudan ne yapacağımı şaşırıyorum :-D umarım yetişir tüm hazırlıklar.. bi de farkında değildim ama zorlanıyomuşum artık yürürken uzun süre mağaza mağaza gezemiyorum ;-) bi de havuzlu hana gitmek istiyorum ama bakalım :-D:-D
Günaydın fıstıklar
Bebek odamızın siparişini verdik 1 ay sonra gelecek. 2ayımız kaldı yaklaştıkça bi yandan heyecandan bi yandan korkudan ne yapacağımı şaşırıyorum :-D umarım yetişir tüm hazırlıklar.. bi de farkında değildim ama zorlanıyomuşum artık yürürken uzun süre mağaza mağaza gezemiyorum ;-) bi de havuzlu hana gitmek istiyorum ama bakalım :-D:-D
hoşbuldum şekercim haftasonu hastaneye taşındık yine ama şimdi fena değilim 1-2kere çıkardım ama buna da şükür tabiHoşgeldin canım
Nasıl oldun?
hoşbuldum şekercim haftasonu hastaneye taşındık yine ama şimdi fena değilim 1-2kere çıkardım ama buna da şükür tabi
sen nasılsın bakalım çok az kaldı heyecan var mı heyecan