- Konu Sahibi meleksimam
- #22.701
selam kızlar yaz tatili boyunca pek giremedim siteye sadece yazdıklarınızı okudum. Yaz boyu çalışmalara devam ettik ama şimdilik başarılı olamadık. Bizi bekletecek galiba bebiş....:44::44::44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen dikkat et elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri canım benimmmmmm
10+2yiz artık teyzesi 17sinde ense kalınlığını ölçtürmeye gideceğiz inşallah tabi ben o zamana kadar sabredebilirsem
o zamana kadar kocaman da olurlar inşallahhhh
Asbelove ve rosaleda sesiniz çıkmıyor.Özlettiniz kendinizi.
Bu gün transferimin 5inci günü ve dünden beri kasıklarimda batma oluyor neden oluyor acaba tutunmaya mı çalışıyor?
hayırlısı canım bebişin seninledir allah'ın izniyle. benim de bat ayın 10u gibi bugün ağır taşımıştım. kasıklarımda sancı var. bu hamişliğe işaret olabilir mi acep???![]()
Saol canım inş benimledir kendimi dinlememeye çalışıyorum.batına az kalmış bence adetinin geçmesini bekle şimdi ne desem yalan olur.
kendimi dinlememeye çalışıyorum canım. her şeyin hayırlısı bizimle olsun...![]()
Bu gün transferimin 5inci günü ve dünden beri kasıklarimda batma oluyor neden oluyor acaba tutunmaya mı çalışıyor?
selam inşallah bebeğin seninledir. ben de aşılama tedavisine başladım. 2 gündür iğnelerimi yapıyorum yarın kontrolüm var. işe yaramış mı bakalım iğneleri kendim yaptığımdan doğru yapıyormuyum emin olamıyorum ama inşallah iyi olur herşey hayırlısı
Kuzuuuuum bana iyi haber gibi geldi bu. Allahım inşallah tutundurmuştur onu. Ayyy hadi yaa az kaldı, güzel haberlerini alalım, Allahım dualarımızı kabul et Yarabbim![]()
slm saol.seninde tedavin hayırlı olsun.nerde tedavi oluyorsun,sorun ne,yaş kaç?
teşekkürler medicanada tedavi oluyorum 31 yaşındayım sebepsiz bizimki bugün doktora gittim daha 10 mm 3 tane var pzt tekrar bakılacak heralde 12 sinde olacak aşılama çok heyecanlıyım olasılık düşük ama hayırlısı![]()
ben varımm..umutluyum kuşkuluyum heyecanlıyım ..korkuyorum ama istiyorum..didik didik hamilelik forumlarındayım..aayy doğurmadan bana rahat yokE hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
Nerdesin kız sen!
Inş kuzum öyledir ben de öyle umut ediyorum Allah'ım yardımcımız olsun.
Bu gün kan tahliline gittim e2 ve progesteron bakıldı değerler çok iyiymiş overitelle iğnemi oldum e2 için ilaç verdi değer düşmesin diye.12 eylül b-hcgye bakılacak 7gün kaldı.
Asbelovadan haberin var mı?2 gündür yok.
İlk çocuğu neye göre düşünüyorsunuz? Yani hangi koşullar oluştu da düşünbiliyorsunuz? Ben de bunu merak ediyorum. Yorumlarınız benim için önemli....
Nerdesin kız sen!
Inş kuzum öyledir ben de öyle umut ediyorum Allah'ım yardımcımız olsun.
Bu gün kan tahliline gittim e2 ve progesteron bakıldı değerler çok iyiymiş overitelle iğnemi oldum e2 için ilaç verdi değer düşmesin diye.12 eylül b-hcgye bakılacak 7gün kaldı.
Asbelovadan haberin var mı?2 gündür yok.