Ilk çocuğunu düşünenler...

selam kızlar yaz tatili boyunca pek giremedim siteye sadece yazdıklarınızı okudum. Yaz boyu çalışmalara devam ettik ama şimdilik başarılı olamadık. Bizi bekletecek galiba bebiş....:44::44::44::44::44:

sen dikkat et elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri canım benimmmmmm
10+2yiz artık teyzesi 17sinde ense kalınlığını ölçtürmeye gideceğiz inşallah tabi ben o zamana kadar sabredebilirsem:1::1:
o zamana kadar kocaman da olurlar inşallahhhh

Canım elektrikker gittmişti yemek yedim uyumuşum anca şimdi bakabildim.
Tabiki öyle ben elimden geleni yapacağım gerisi Rabbimin takdiri
Büyümüşsünüz canım Allah'ım sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Inş Allah'ım izin verirse benim de 12sinde belli olacak hamişliğim.3ünde göbek iğnem var(decapeptyl)5inde kan tahlilim var E2 ve progesteron bakılacak iyiyse iğne yok değilse bacak iğnem var(ovitrelle)

Son düzenleme:
Asbelove ve rosaleda sesiniz çıkmıyor.Özlettiniz kendinizi.
Bu gün transferimin 5inci günü ve dünden beri kasıklarimda batma oluyor neden oluyor acaba tutunmaya mı çalışıyor?

Son düzenleme:
Bu gün transferimin 5inci günü ve dünden beri kasıklarimda batma oluyor neden oluyor acaba tutunmaya mı çalışıyor?

hayırlısı canım bebişin seninledir allah'ın izniyle. benim de bat ayın 10u gibi bugün ağır taşımıştım. kasıklarımda sancı var. bu hamişliğe işaret olabilir mi acep???:1::1::1::1:

hayırlısı canım bebişin seninledir allah'ın izniyle. benim de bat ayın 10u gibi bugün ağır taşımıştım. kasıklarımda sancı var. bu hamişliğe işaret olabilir mi acep???:1::1::1::1:

Saol canım inş benimledir kendimi dinlememeye çalışıyorum.batına az kalmış bence adetinin geçmesini bekle şimdi ne desem yalan olur.

Son düzenleme:

selam inşallah bebeğin seninledir. ben de aşılama tedavisine başladım. 2 gündür iğnelerimi yapıyorum yarın kontrolüm var. işe yaramış mı bakalım iğneleri kendim yaptığımdan doğru yapıyormuyum emin olamıyorum ama inşallah iyi olur herşey hayırlısı

:merhaba arkadaşlar bende bebek istiyorum, bir buçuk yıllık evliyim, geçen ay korunmayı bıraktık, ilk ay bebişimiz olmadı bakalım bu ay olacak mı heyecanla bekliyorum, ama ilk ay hüsrana uğradığım için umutsuzum :(:25:

selam inşallah bebeğin seninledir. ben de aşılama tedavisine başladım. 2 gündür iğnelerimi yapıyorum yarın kontrolüm var. işe yaramış mı bakalım iğneleri kendim yaptığımdan doğru yapıyormuyum emin olamıyorum ama inşallah iyi olur herşey hayırlısı

Slm saol.Seninde tedavin hayırlı olsun.nerde tedavi oluyorsun,sorun ne,yaş kaç?

Son düzenleme:

Kuzuuuuum bana iyi haber gibi geldi bu. Allahım inşallah tutundurmuştur onu. Ayyy hadi yaa az kaldı, güzel haberlerini alalım, Allahım dualarımızı kabul et Yarabbim :16:

Kuzuuuuum bana iyi haber gibi geldi bu. Allahım inşallah tutundurmuştur onu. Ayyy hadi yaa az kaldı, güzel haberlerini alalım, Allahım dualarımızı kabul et Yarabbim :16:

Nerdesin kız sen!
Inş kuzum öyledir ben de öyle umut ediyorum Allah'ım yardımcımız olsun.
Bu gün kan tahliline gittim e2 ve progesteron bakıldı değerler çok iyiymiş overitelle iğnemi oldum e2 için ilaç verdi değer düşmesin diye.12 eylül b-hcgye bakılacak 7gün kaldı.
Asbelovadan haberin var mı?2 gündür yok.

Son düzenleme:
slm saol.seninde tedavin hayırlı olsun.nerde tedavi oluyorsun,sorun ne,yaş kaç?

teşekkürler medicanada tedavi oluyorum 31 yaşındayım sebepsiz bizimki bugün doktora gittim daha 10 mm 3 tane var pzt tekrar bakılacak heralde 12 sinde olacak aşılama çok heyecanlıyım olasılık düşük ama hayırlısı :3:

teşekkürler medicanada tedavi oluyorum 31 yaşındayım sebepsiz bizimki bugün doktora gittim daha 10 mm 3 tane var pzt tekrar bakılacak heralde 12 sinde olacak aşılama çok heyecanlıyım olasılık düşük ama hayırlısı :3:

Rica ederim.Madem sana sordum ben de yanıtlayayım.izmir irenbede tedavi oluuorum ve 30 ağustosta mikroenjeksiyonla transferim oldu 12 eylülde inş hayırlısıyla sonucumu alacağım sende aşılama yaptıracakmışsın hayırlısı olsun.34 yaşındayım sebepsiz inferlite ve amh azlığı.

Son düzenleme:
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
ben varımm..umutluyum kuşkuluyum heyecanlıyım ..korkuyorum ama istiyorum..didik didik hamilelik forumlarındayım..aayy doğurmadan bana rahat yok:33:

İlk çocuğu neye göre düşünüyorsunuz? Yani hangi koşullar oluştu da düşünbiliyorsunuz? Ben de bunu merak ediyorum. Yorumlarınız benim için önemli....

Selam herkese uzuuun ve yorucu geçen koşuşturmaların sonunda burda aldım soluğu. Memleketten geldim evi temizledim işlerimi bitirdim hoppaa hadi bakalım eşimin memleketine. Orası baba evi gibi değil tabi annem aman kızım çok ayakta kaldın otur diye bana tek bi iş yaptırmazken k.v. grip olup yattı herşey de bana kaldı ölüyorum sandım geceleri bel ağrısından uyuyamadım.karnım da iyiden iyiye büyüdü artık eskisi kadar pratik değilim hantallaştım ister istemez. Ben grip olunca her işimi yapıyorum ama bu hanımefendi pek narinmiş yemeği bile ayağına gitti. Neyse amaaan bitti sonunda iştee evimdeyim.. şimdi de bebek hazırlıkları başlasın prensese güzel bi oda şirin kıyafetler alınsın ;-)

Nerdesin kız sen!
Bu gün kan tahliline gittim e2 ve progesteron bakıldı değerler çok iyiymiş overitelle iğnemi oldum e2 için ilaç verdi değer düşmesin diye.12 eylül b-hcgye bakılacak 7gün kaldı.

Canım hayırlı haberler verirsin inş bize transfer olmuş Beta hcg ye 6 gün kalmış neler kaçırmışım ben böyle..

İlk çocuğu neye göre düşünüyorsunuz? Yani hangi koşullar oluştu da düşünbiliyorsunuz? Ben de bunu merak ediyorum. Yorumlarınız benim için önemli....

Tatlım koşul dediğin şeylerin hepsi fasafiso. Para ev araba iş güç hepsi bugün var yarın yok. Eğer sevdiğin insanla evlenmişsen ve içinde ondan bir parçayı büyütme ikinizden de bir parça olanbir hayatı kucaklama isteğiyle yanıp tutuşuyosan ve anne olmak en afilli mesleklerden bile daha şirin geliyosa gözüne zamanı gelmiştir. Koşul falan beklemedim ben şahsen. Sanırım biyolojik saat denilen şey gerçek. .

Nerdesin kız sen!

Bu ara gezmelere akıyorum, o yüzden pek giremiyorum :) Malum, kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ve bitti. Doktorum 2 ay sonra gel demişti ama kısmetse ben haftaya, şöyle yumurtlama dönemime girmişken gideceğim. İnşallah her şey yolundadır. Haftaya sen bebiş haberi al, ben de korunmayı bırakma haberi alayım inşallah :16:

Asbeden de hiç haberim yok. Ama artık alıştık onun durumuna, pek giremiyor. Minik kuşlar rahat vermiyorlar ona :)

Son düzenleme:
Back