Ilk çocuğunu düşünenler...

Geçmiş olsun canım.iltahap ne durumda?
Iyiyim az kaldı heyecanda var sabırsızlıkta başladı idrar testi yapsam mı ki diye düşünüyorum
Kasıklarımda batma ve ateş basması oluyor diye dk aradım progesteron ilacımı ikiye çıkardı sabah ağızdan da alıyorum

valla akıntı devam ediyor ama rengi beyaza döndü bu da güzel bişey herhalde diye düşünüyorum çünkü sancılarım azaldı öyle geçen haftaki gibi ani ve şiddetli olmuyor:34:
ay ay hadi inşallahhh geliyor minişimiz Rabbim yardımcın olsun inşallahhhh:16::16:
rosaleda ne yapıyor yaa bi türlü denk gelemedik ne zamandır:16:

valla akıntı devam ediyor ama rengi beyaza döndü bu da güzel bişey herhalde diye düşünüyorum çünkü sancılarım azaldı öyle geçen haftaki gibi ani ve şiddetli olmuyor:34:
ay ay hadi inşallahhh geliyor minişimiz Rabbim yardımcın olsun inşallahhhh:16::16:
rosaleda ne yapıyor yaa bi türlü denk gelemedik ne zamandır:16:

Aman sevindim beyaza dönmesi iyi kısa sürede geçer inş
Ins canım gelsin ben de hamiş hamiş dolaşıp bebek mağazalarına bakayım Allahım izniyle
Kafama takılan bir şey var dr progesteron hapımı neden 2ye çıkardı,olumsuzluk mu var diye düşünüyorüm
Rosaleda geziyor bol bol ben de arada denk geliyorum

Son düzenleme:
Aman sevindim beyaza dönmesi iyi kısa sürede geçer inş
Ins canım gelsin ben de hamiş hamiş dolaşıp bebek mağazalarına bakayım Allahım izniyle
Kafama takılan bir şey var dr progesteron hapımı neden 2ye çıkardı,olumsuzluk mu var diye düşünüyorüm
Rosaleda geziyor bol bol ben de arada denk geliyorum

yok canım daha iyi tutunsun diye minnoşun ikiye çıkardı bu güzel bişey kaçlık kullanıyorsun 100lük mü?
bana ilk başta 100lük sabah akşam başladılar sonra nolur nolmaz diye günde 3defa 200mg a çıkardı dr. çok şükür bu haftada 3.ayımız bitiyor hayırlısıyla:16::nazar:

yok canım daha iyi tutunsun diye minnoşun ikiye çıkardı bu güzel bişey kaçlık kullanıyorsun 100lük mü?
bana ilk başta 100lük sabah akşam başladılar sonra nolur nolmaz diye günde 3defa 200mg a çıkardı dr. çok şükür bu haftada 3.ayımız bitiyor hayırlısıyla:16::nazar:

aman buna sevindim zaten kötü olsaydı telefonda söylerdi di mi?
ben opudan sonra başladım kullanmaya 200mg vajenden yapıyordum 3 gündür de hem ağızdan hem vajenden kullanıyorum.
ne güzel 3 aylık tehlikeli dönemide atlatmış oluyorsun Allahım sonuna da getirsin sağlıkla amin:nazar:

Son düzenleme:
aman buna sevindim zaten kötü olsaydı telefonda söylerdi di mi?
ben opudan sonra başladım kullanmaya 200mg vajenden yapıyordum 3 gündür de hem ağızdan hem vajenden kullanıyorum.
ne güzel 3 aylık tehlikeli dönemide atlatmış oluyorsun Allahım sonuna da getirsin sağlıkla amin:nazar:

kıyamam canımcım ohhh güzel güzel tutunsun minnoşun hayırlısıyla:16::16:
bu dönemde kasık ağrın olması doğal şu an bebişin annesinde kendine güzelce yer hazırlıyor:16:
yok kuzum korkma bişey olsa gel bakalım derdi en azından Allahımın izniyle herşey çok güzel olacak:34:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kıyamam canımcım ohhh güzel güzel tutunsun minnoşun hayırlısıyla:16::16:
bu dönemde kasık ağrın olması doğal şu an bebişin annesinde kendine güzelce yer hazırlıyor:16:
yok kuzum korkma bişey olsa gel bakalım derdi en azından Allahımın izniyle herşey çok güzel olacak:34:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de öyle düşünmüştüm sende söyledin biraz daha rahatladım ama sonucu alınca tam rahatlayacağım
derdi tabi inş her şey güzel olacak Allahım izniyle amin:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Kızlar randevumu aldım. Yarın kontrole gidiyorum kısmetse. İnşallah her şey yolundadır :16:
inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzuuu:16:
Kızlar ben de hryecan hat safhada Rabbim yardımcım olsun amin.
canım benim kıyamam Rabbim sakinlik nasip etsin inşallahhh accıcık kaldı göz açıp kapayıncaya kadar geçecek inşallah herşey çok güzel olacak ne zaman vermeyi düşünüyorsun kanı canımcım:52::52:

inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzuuu:16:

canım benim kıyamam Rabbim sakinlik nasip etsin inşallahhh accıcık kaldı göz açıp kapayıncaya kadar geçecek inşallah herşey çok güzel olacak ne zaman vermeyi düşünüyorsun kanı canımcım:52::52:

Walla saatler geçmiyor ne kadar sakin olmaya çalışsamda
Test günüm perşembe canımcım ama dayanamayıp idrar tahlili yapabilirim:52:

Son düzenleme:
Walla saatler geçmiyor ne kadar sakin olmaya çalışsamda
Test günüm perşembe canımcım ama dayanamayıp idrar tahlili yapabilirim:52:

ay hiçbişey kalmamışşşş bende cuma falan diye düşünmüştüm ama 12.günde yapılıyordu tüpte test dimi amaninnnnn:52::52::52::52::52::52::52:idrarın yanımla payı olabiliyor diye biliyorum canımcım çünkü ekstra ilaç kullanıyorsun gerçi ben idrar testimi adet günümde yaptım direk kopkoyu 2.çizgiyi görmüştüm sonra da kese falan tabi inşallah seninde öyle olur canım benimmm

ay hiçbişey kalmamışşşş bende cuma falan diye düşünmüştüm ama 12.günde yapılıyordu tüpte test dimi amaninnnnn:52::52::52::52::52::52::52:idrarın yanımla payı olabiliyor diye biliyorum canımcım çünkü ekstra ilaç kullanıyorsun gerçi ben idrar testimi adet günümde yaptım direk kopkoyu 2.çizgiyi görmüştüm sonra da kese falan tabi inşallah seninde öyle olur canım benimmm

Az kaldı kalmasına da seni bir de bana sor.tüpte hesaplama farklı oluyor 2 gün labratuarda kalıyor ya ondan 2gün önce yapılıyor sanırım
Tüp bebek bölümünde yapanlar var 3 gün kala çok silikte olsa çıkıyor
Amin ins ben de pozitifi görürüm.2 gündür bir gariplik var sol kasığıma arada batma giriyor ve başım dönüyormuş gibi oluyor

Son düzenleme:
Az kaldı kalmasına da seni bir de bana sor.tüpte hesaplama farklı oluyor 2 gün labratuarda kalıyor ya ondan 2gün önce yapılıyor sanırım
Tüp bebek bölümünde yapanlar var 3 gün kala çok silikte olsa çıkıyor
Amin ins ben de pozitifi görürüm.2 gündür bir gariplik var sol kasığıma arada batma giriyor ve başım dönüyormuş gibi oluyor

Tahmin edebiliyorum canım benim o dk.lar geçmez şimdi sana ben artık ağlıyordum sinirimden kocişin o 2günde elimden çektiğinin haddi hesabı yoktur yani kalk hastaneye gidip kan verelim yeter artık diodu adamcağız:1::1:
o zaman hadi kalk bir idrar yap belli mi olur çıkar mı çıkar canımcım bende ki de gaz vermek mi destek olmak mı bilemedim ama:1:
göğüs uçlarında acıma devam ediyor mu canımcım

Tahmin edebiliyorum canım benim o dk.lar geçmez şimdi sana ben artık ağlıyordum sinirimden kocişin o 2günde elimden çektiğinin haddi hesabı yoktur yani kalk hastaneye gidip kan verelim yeter artık diodu adamcağız:1::1:
o zaman hadi kalk bir idrar yap belli mi olur çıkar mı çıkar canımcım bende ki de gaz vermek mi destek olmak mı bilemedim ama:1:
göğüs uçlarında acıma devam ediyor mu canımcım

Aah koçişlerin çektiği bizden ben haftasonu dışarı çıkamayacağım diye 2 gün evden çıkmadı çık sen dediğim halde.
Aslında yapmaya korkuyorum testi annem alacak yarın cesaretim toplarsam ilk idrarımla yaparım.
Evet gögüsucumu azcık bile sıksam acıyor.dün de bu günde vajenim zonkluyor.gece eşim yanlışlık göğüsümd çarptı nasıl sızladı anlatamam:1:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ben çıkıyorum biraz uzanayım yarın görüşürüz asbecim
Dkdan gelince haberleri yazarsın rosa

Son düzenleme:
Back