- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.721
Selam herkese uzuuun ve yorucu geçen koşuşturmaların sonunda burda aldım soluğu. Memleketten geldim evi temizledim işlerimi bitirdim hoppaa hadi bakalım eşimin memleketine. Orası baba evi gibi değil tabi annem aman kızım çok ayakta kaldın otur diye bana tek bi iş yaptırmazken k.v. grip olup yattı herşey de bana kaldı ölüyorum sandım geceleri bel ağrısından uyuyamadım.karnım da iyiden iyiye büyüdü artık eskisi kadar pratik değilim hantallaştım ister istemez. Ben grip olunca her işimi yapıyorum ama bu hanımefendi pek narinmiş yemeği bile ayağına gitti. Neyse amaaan bitti sonunda iştee evimdeyim.. şimdi de bebek hazırlıkları başlasın prensese güzel bi oda şirin kıyafetler alınsın ;-)
Canım hayırlı haberler verirsin inş bize transfer olmuş Beta hcg ye 6 gün kalmış neler kaçırmışım ben böyle..
Tatlım koşul dediğin şeylerin hepsi fasafiso. Para ev araba iş güç hepsi bugün var yarın yok. Eğer sevdiğin insanla evlenmişsen ve içinde ondan bir parçayı büyütme ikinizden de bir parça olanbir hayatı kucaklama isteğiyle yanıp tutuşuyosan ve anne olmak en afilli mesleklerden bile daha şirin geliyosa gözüne zamanı gelmiştir. Koşul falan beklemedim ben şahsen. Sanırım biyolojik saat denilen şey gerçek. .
Bu kvlerin hepsi mi aynı bilmiyorumki... Sinir oldum şimdi. Karnın burnundayken yaptığına bak... Dediğin gibi neyseki bitmiş. Miniğin hazırlıkları başlasın tabi. Şeker şeker kıyafetler, şeker bi oda... kendi gibi şeker olsun her şeyi :)
Selam herkese uzuuun ve yorucu geçen koşuşturmaların sonunda burda aldım soluğu. Memleketten geldim evi temizledim işlerimi bitirdim hoppaa hadi bakalım eşimin memleketine. Orası baba evi gibi değil tabi annem aman kızım çok ayakta kaldın otur diye bana tek bi iş yaptırmazken k.v. grip olup yattı herşey de bana kaldı ölüyorum sandım geceleri bel ağrısından uyuyamadım.karnım da iyiden iyiye büyüdü artık eskisi kadar pratik değilim hantallaştım ister istemez. Ben grip olunca her işimi yapıyorum ama bu hanımefendi pek narinmiş yemeği bile ayağına gitti. Neyse amaaan bitti sonunda iştee evimdeyim.. şimdi de bebek hazırlıkları başlasın prensese güzel bi oda şirin kıyafetler alınsın ;-)
Canım hayırlı haberler verirsin inş bize transfer olmuş Beta hcg ye 6 gün kalmış neler kaçırmışım ben böyle..
Tatlım koşul dediğin şeylerin hepsi fasafiso. Para ev araba iş güç hepsi bugün var yarın yok. Eğer sevdiğin insanla evlenmişsen ve içinde ondan bir parçayı büyütme ikinizden de bir parça olanbir hayatı kucaklama isteğiyle yanıp tutuşuyosan ve anne olmak en afilli mesleklerden bile daha şirin geliyosa gözüne zamanı gelmiştir. Koşul falan beklemedim ben şahsen. Sanırım biyolojik saat denilen şey gerçek. .
Bu ara gezmelere akıyorum, o yüzden pek giremiyorum :) Malum, kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ve bitti. Doktorum 2 ay sonra gel demişti ama kısmetse ben haftaya, şöyle yumurtlama dönemime girmişken gideceğim. İnşallah her şey yolundadır. Haftaya sen bebiş haberi al, ben de korunmayı bırakma haberi alayım inşallah
Asbeden de hiç haberim yok. Ama artık alıştık onun durumuna, pek giremiyor. Minik kuşlar rahat vermiyorlar ona :)
ben geldim kızlarrr ancak kafamı kaldırabildim
olesya nasılsın şekercim meraklardayımmmmmmm
soğansuyu canım yaparsın yavaş yavaş olsun minnak sağlıkla gelsinde tamamlanır herşeyi üzme kendini o k.vler hepimizin sorunu zaten salla gitsin üstüne titremesi lazım aslında ilk torunmuş madem ben k.p den beklemezdim ama eğilmeme bile müsaade etmiyor elini öpmem için ayağa kalkıyor yorulma sen diyetabi k.v henüz köyde gelsin de ondan sonra göreceğiz bakalım
rosaleda sen napıosun kuzummmm
hele şükür caanım geldin.
minişler nasıl,sen nasılsın?kp nin davranışları ne güzel sana karşı Allah bozmasın takdir ettim doğrusu kv bakalım ne yapacak.
ben iyiyim merak etme dün e2 ve progesteron testim vardı ve sonuçlar gayet iyi ama tedbir açısından overitelle iğnemi oldum,e2 için de ilaç verdi.kasık ağrım,göğüsuçlarımın sızlaması ve dokunmamaktan başka sorunum yok.b-hcgye 6 gün kaldı.Allhıma sığınıyorum ve bol bol dua ediyorum inş dualarımı kabul eder de bu hasretim sona erer amin
idare eder canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş bir de ilaç fitil falan verdi fitili korkudan kullanmadım ama ilacı içiyorum su iç dedi bol bol ama midem almıyor nasıl atlatacağız bilmiyorum bu durumu
amanin çok az kalmış 6gün nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar hemen geçer de güzel haberi verirsin bize inşallahhhhhhhh
geçmiş olsun canım nasıl oldun onu Allahım ya.ins en kısa zamanda atlatırsın ilaçlarını iç,bol bol su iç.
amin inş hayırlısıyla bekliyorum günümü.umarım bu ağrılar bir işarettir Allah yardımcımız olsun amin.
Test tarihimle adet tarihim aynı gün.
şimdi sancılarım devam ediyor canımcım azcık toparlarken mide bulantılarım da arttı bu sayede
şu suyu bir içebilsem normalde günde 2-3lt su içen ben şimdi 1lt yi zor içiyorum nasıl yapcam bilmiyorum aminnnnnn otrivelle bende göğüs uçlarımda ağrı yapmamıştı adete 1hafta kala göğüs uçlarıma dokunamıyordum ama inşallah seninki de ondandır inşallahhhh
gelmesin o kırmızılarrrrrrrr önümüzdeki 9ay boyuncaaaa
kıyamam sana yaa(
suyu içebildiğin kadar içmeye çalış ki iyi gelsin çabuk iyileş kuzum.
otrivelle yazacaktım yanlış yazmışım onun yaptığını sanmıyorum transferim 3 gününden beri öyeleyim.anlamadım gitti hava burda birazcık esiyor bana ateş basıyor
amin canım cuma saatleri hürmetine duamız kabul olur inş
inşallah canımcım inşallahh
oh oh hadi hayırlısı otrivelle tarzı iğneler hamilelerin idrarından yapıldığı için yapabiliyor canım o tarz sancılar ama bende hiç olmadı dediğim gibi halsizlik falan da var mı canım ben bir üşüyüp bir ateş basıyordu hadi hayırlısı Rabbim mübarek saatler hürmetine kabul eylesin başka belirtin var mı canım misal sık tuvalete çıkmak falan
Ins
Bende de öyle oluyor.
Rabbim kabul eyler inş
Idrara normal çıkıyorum aslında dikkat etmedim ama fazla tutarsam misal 2 saate yakın yaparken kasıklarım ağrıyor
Benim de göğüslerim çok acımıştı :-D:-D:-D
ay ay inşallahhhhhhh bebişin seninledirrrrr inşallahhhh
Inş canım bebişim yada bebişlerim benimledir ama korkuyorumda elimde değil ve belirti aramaya çalışmıyorum Allahıma sığınıyorum
evet canım arama aradıkça insanın psikolojisi bozuluyor valla dualarımız seninle inşallah bu son ay olur beklediğin inşallahhh
ilacımı içtim şu an dünya bana güzel ohhhh başım fır döndü mübarek
Evet belirti aramamak en iyisi fifty fifty düşünüyorum o gün geldiğinde nasıl olacağımı bilemem.
Teşekkürler canım Allahım kabul eyler ins amin
Kıyamam sana
yerim seni ben yaaa inşallahh bugünleri sende gör bu güzel heyecanları sende yaşa emi beşik başında uyukla inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?