• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

slm hanımlar. ne güzel forum yine şenlenmiş. yeni anne adayları ve bebiş düşünenler gelmiş. hoşgelmiiişşş herkes.
bebeğim bugün 27 günlük oldu. biraz daha hayata ve ortama alışmaya başladı. evimize henüz geçemedik. annecim bırakmıyor. kızım henüz evini odasını ve yatağını görmedi ..
ne güzelmiş evladın bir tebessümü.ne karşılıksız ne tarifsiz bir duyguymuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. bebeğini bekleyenleride sağlıkla kurtarsın. Allahım dileyen herkese aratmasın hayırlı evlatlar nasip etsin.
bende arada fırsat buldukça bakıyorum sizlere neler olmuş yeni haberler varmı diye. malum izin bitene kadar meleğimle ilgilenicem. nasıl gideceksem işe :(
herkese sevgiler.

Ah maşallah na maşallah. Annen kırkını çıkarmadan bırakmayacak anlaşılan :) Olsun öylesi iyi. En zor zamanlar çünkü. Duygularını ne güzel ifade etmişsin. İnşallah hayırlısıyla biz de tadarız aynı şeyleri. :16:

ben de yeni üyeyim Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir bebek nasip etmiş olsun insallah yüzü hep gülen kısmetli bir melek olsun...duanız icinde amiiiiiiiin insallah hayırlı zamanda bende evlat sahibi olur süt kokuluma kavusurum.

amin canım benim. inşallah kavuşursun. Rabbim eksik etmesin bu duyguyu.

Ah maşallah na maşallah. Annen kırkını çıkarmadan bırakmayacak anlaşılan :) Olsun öylesi iyi. En zor zamanlar çünkü. Duygularını ne güzel ifade etmişsin. İnşallah hayırlısıyla biz de tadarız aynı şeyleri. :16:

:) kırkımız çıkıncada bırakmayacakmış. 1 eylülde ancak bırakırmış:))) evimide çok özledim şimdiden. kızımın mevlüdünü de annemde yapıcaz. ama çok şükür çok yardımcı oluyor. tek başına göğüsleyenlerin Allah yardımcısı olsun bu işler tecrübe işiymiş. Banyo bile tecrübe istiyor bebekte.
ahh hayatım inşallah tadacaksın. kucağına aldığında başlıyor herşey aslında. karnında can verdiğin yavrunun kokusunu ilk aldığın an bu yazdıklarımı hatırla olurmu.
şimdi küçücük bir tekme bekliyosun. doktora gitsemde görsem diyosun dimi :)
doğunca bildiğin totosunu bekliyosun kuzunun :)))))
gazı çıkmadı.... bu gün az yedi.... meme almıyor.... sütüm yetmiyor... niye ağlıyoki....
:)))))) bunlar rutin her gün sorduğum sorular. ama çooookkk güzel kokuyor.

Ne demek tatlım... Kontrol konusunu gerçekten aksatmışsın. 5 sene içinde çok şey yaşanmış olabilir, kist oluşmuş olabilir, Allah korusun... Ben hamilelik düşünmeden önce bile 2-3 ayda bir kontrol oluyordum valla. Kendimi doktorkolik hissettim şimdi :9: Korkacak hiç bir şey yok merak etme. Haftaya hemen doktora git, hatta aksatma en geç salı günü git ve doktoruna 'Ben gebelik düşünüyorum, kontrol için geldim' de. Uyuşuk olma lütfen :19: :)

evet dogru gitmek lazım en kısa zamanda da gidecegim

Sonundaa kizimi kucagima aldimmmmmn allah herkese nasip etsin tarifsiz bir duygu :16::16::16::16:

tatlım doğummu yaptın maşallah benden sonra hamiş kaldın benden önce anne oldun çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün kızımız acele etmiş neden erken doğum oldu canım ikinizde iisiniz inş ayyy çok heycanlandım bana sıra nezamn gelecek:16::nazar::nazar::nazar::nazar:

aslında müsait 27 yaşındayım ama ikinciyi de düşünecek olursam pek erken değilmiş gibi geliyo:)ve içimde nedendir bilmiyorum aşırı derecede bir annelik özlemi var.sanırım biyolojik saat dedikleri bu:3:

Bak yaa... :9: Valla biz 2 sene özellikle istemedik, evliliği yaşayalım diye. Ama eğer uzun bir nişanlılık dönemi ya da uzun bir sevgililik döneminiz olduysa bekleme valla. Çocuk doğuran herkes 'Keşke daha önce doğursaymışım' diyor. Bambaşka bir duyguymuş. Hakkında hayırlısı :)

:) kırkımız çıkıncada bırakmayacakmış. 1 eylülde ancak bırakırmış:))) evimide çok özledim şimdiden. kızımın mevlüdünü de annemde yapıcaz. ama çok şükür çok yardımcı oluyor. tek başına göğüsleyenlerin Allah yardımcısı olsun bu işler tecrübe işiymiş. Banyo bile tecrübe istiyor bebekte.
ahh hayatım inşallah tadacaksın. kucağına aldığında başlıyor herşey aslında. karnında can verdiğin yavrunun kokusunu ilk aldığın an bu yazdıklarımı hatırla olurmu.
şimdi küçücük bir tekme bekliyosun. doktora gitsemde görsem diyosun dimi :)
doğunca bildiğin totosunu bekliyosun kuzunun :)))))
gazı çıkmadı.... bu gün az yedi.... meme almıyor.... sütüm yetmiyor... niye ağlıyoki....
:)))))) bunlar rutin her gün sorduğum sorular. ama çooookkk güzel kokuyor.

Oooo iyiymiş, boşver en iyisi... Eylüle kadar miniğin de iyice toparlar kendini, sen de... Ama 1 eylülün özel bi anlamı mı var acaba, merak ettim :9:

Şu sözlerinden iu an resmen yaşamış kadar oldum. O yüzden hiç unutmam dediklerini. Dediğin gibi, şimdi boyu kaç cm oldu, düzgün ilerliyor mu, her şey yolunda mı... Bir sürü soru var kafamızda. Bir kaç ay sonra hareketlerini gözetleyeceğiz... Derkeeeennn bu sorular hiç bir zaman bitmiyor desene. Ahhh o kokuyu çok istiyorum çoook :31:

Bak yaa... :9: Valla biz 2 sene özellikle istemedik, evliliği yaşayalım diye. Ama eğer uzun bir nişanlılık dönemi ya da uzun bir sevgililik döneminiz olduysa bekleme valla. Çocuk doğuran herkes 'Keşke daha önce doğursaymışım' diyor. Bambaşka bir duyguymuş. Hakkında hayırlısı :)

sağol canım.3 sene sevgilik nişanlılık sürdü.zaten yaptırmam gereken kontroller var.demir eksikliği var bende.bu arada evliği tadını çıkartırım.:21:

doğru söylüyorsun canım bekleyeceğiz 3ayımızı dolduralım hayırlısıyla sonra herkes öğrenir gerçi kociş tüm türkiye biliyor sayende akrabalara söylemesek nolur dio ama ben hemen susturuyorum onlar bizim akrabalarımız gibi kem gözlü değil diye:16:

Doğru söylemişsin biz kem gözlü değiliz onlarda geç öğreniversin nazar değmesin

Son düzenleme:
Ben de ayni seyi hissediyorum.dusuncelerim gidip geliyor bi an vazgecsem mi diyorum daha yeni karar verdik.haftaya doktora gidicem folik asit falan veriolarmis sanirim bi kac ay onceden.bi de ben sigara kullaniyorum onu birakicm oyle basliycz denemelere eylul gibi hayirlisi bakalim:)

Ben de ayni seyi hissediyorum.dusuncelerim gidip geliyor bi an vazgecsem mi diyorum daha yeni karar verdik.haftaya doktora gidicem folik asit falan veriolarmis sanirim bi kac ay onceden.bi de ben sigara kullaniyorum onu birakicm oyle basliycz denemelere eylul gibi hayirlisi bakalim:)

Evet, madem düşünüyorsun; önce doktor kontrolü, sonra sigarayı bırakmak ve folik asit şart. Hadi Hayırlısı :)

Yok canım yaa belli etmiyo, çok sakin valla, helal olsun ne diyim. Ben asla başaramam bunu. Heyecanlanıyor tabiki ama dışa vurmaması bana heyecanlanmıyormuş gibi hissettiriyor. Adam baba olacak, niye heyecan olmasın di mi? :9: Evet aslında çok da iyi bir şey öyle olması. Ama bu kez de benim fazla olan heyecanım çok göze batıyor onun yanında :52:

Benim kayınpederim çiçek miçek alıyor valla eşine. Bizimki kimden görmüş bu durumu bilmiyorum. O konuda gerçekten şanslısın, tadını çıkar. Bir de saklamayı hiç beceremezler di mi? Ne kadar çaktırmasa da bayanlar olarak hepimiz fenayız, anlıyoruz :9:

Saol canım walla anlıyoruz ama çaktırmıyoruz onlar gibi.aslına bakarsan benim kayınpeder de almaz kutlamaz bile benimkinin içinden geliyor kayınbiraderimde alır eşine

Son düzenleme:
Saol canım walla anlıyoruz ama çaktırmıyoruz onlar gibi.aslına bakarsan benim kayınpeder de almaz kutlamaz bile benimkinin içinden geliyor kayınbiraderimde alır eşine

Benimkinde hayır yok anacım :9: Millete özeniyorum valla. Geçen sene görümceme bu durumu anlattım, belki bizimkinin kulağına çıtlatır diye ama yoook. O da amma sır küpü çıktı, hiç bahsetmemiş bile :9:

Benimkinde hayır yok anacım :9: Millete özeniyorum valla. Geçen sene görümceme bu durumu anlattım, belki bizimkinin kulağına çıtlatır diye ama yoook. O da amma sır küpü çıktı, hiç bahsetmemiş bile :9:

hadi ya tam sır küpü çıkmış:9:insan birazcık yardımcı olur yahu

Son düzenleme:
Back