- Konu Sahibi meleksimam
- #22.241
Hoşgeldin canım sen gelmişsin ben gitmişim
Doktordamıydın?
evet canım midem kötüüü ağrılarım vardı gittik baktık herşey normal dedi haftaya salı da pıtpıtlara çağırdı
sen nasılsın canımcım rose nerde bu arada
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım sen gelmişsin ben gitmişim
Doktordamıydın?
evet canım midem kötüüü ağrılarım vardı gittik baktık herşey normal dedi haftaya salı da pıtpıtlara çağırdı
sen nasılsın canımcım rose nerde bu arada![]()
Geçmiş olsun canım herşeyin normal olmasına sevindim haftayada pıtpıtlar duyulacak
Rose hiç gelmedi bu gün acaba o da mı doktora gitti?
evet canımcım inşallahhhhh bakalım şafak sayıyoruz
hadi yaaa inşallah iyidir bir sorun yoktur
ben çıkıyorum canım öpüyorum seniiiii![]()
evet canımcım inşallahhhhh bakalım şafak sayıyoruz
hadi yaaa inşallah iyidir bir sorun yoktur
ben çıkıyorum canım öpüyorum seniiiii![]()
Rosa nerdesin?merak ediyorum seni umarım sorun yoktur.
Canımmm, kocam p.tesi günleri izinli. Bi de bu hafta bi bayram temizliği yapalım dedik. Kıyamam evin her yerini sildi süpürdü. Ben sadece toz aldım. Epey yorulduk. Çarşamba da aileleri iftara alacağız, yarın ve çarşamba gündüz hazırlık yapacağım. O yüzden pek giremem sanırım
Asbenin pıtpıtlara az kalmış maşallah. Biz de cuma günü rutin kontrolümüze gideceğiz kısmetse![]()
Kıyamam yardım etmiş sana iyi yapmış bu halinle yaptırmamış aferin ona.İyi günlerde kirlen.Kolay gelsin canım.Yorma kendini fazla.
Evet az kaldı hayırlısıyla duysun pıtpıtları.Seninde kontrolüne az kalmış sende güzel haberlerle dònersin![]()
Çok sağol canımcım. Sabah sabah deprem korkuttu bizi. Neyseki kısa sürdü. Siz hissettiniz mi?
Canımmm, kocam p.tesi günleri izinli. Bi de bu hafta bi bayram temizliği yapalım dedik. Kıyamam evin her yerini sildi süpürdü. Ben sadece toz aldım. Epey yorulduk. Çarşamba da aileleri iftara alacağız, yarın ve çarşamba gündüz hazırlık yapacağım. O yüzden pek giremem sanırım
Asbenin pıtpıtlara az kalmış maşallah. Biz de cuma günü rutin kontrolümüze gideceğiz kısmetse![]()
canımm yormuşsun kendini sıkı bir temizlik olmuş anlaşılan dikkat et kendineee
evet canımcım haftaya salı duyacağız inşallahhhhh![]()
Günaydın canım hoşgeldin.nasılsınız?
iyiyiz çok şükür canımm sen nasılsınn![]()
Ben de iyiyim canım.bulantıların nasıl?
bulantı hiç bırakmıyor peşimi canım yaa midem kötü devamlı bişeyler atıştırmak zorunda kalıyorum 15dk boş kalsın hemen ekşime bulantı çıkıyor ortaya olsun napalım bebişim iyi olsunda ağrılara sancılara katlanacağız artık
bu arada kardeşimin nişanı erkene alındı yaaa eylül sonuydu damat namzeti erken gelecekmiş 1eylüle alındı 1ay var ve benim kıyafetim yokkkkk![]()
Kıyamam yaa geçicek bunlarda.Çubuk krakeri eksik etme yanından bulantın başlayınca atıver ağzına.
Aaa kardeşin mi nişanlanacak ne güzel tebrik ederim.kayınvalide yapmıstır onu araları iyi olsunda erken oluversin ha eylül başı ha eylül sonu ne fark eder.sen de o zamana biraz toparlarsın inş.
Kıyafet ayarladın mı?
masamda evde çantamda kraker dolu bunun yüzünden kilo alcam zatenolsun bebişim sağlıklı olsunda varsın midem bulansın
bizim damat gemici canım yurtdışında şu anda erken geleceği için erkene aldılar k.v şu anda bir melaike inşallah bozulmaz kardeşim ne isterse o oluyor valla bizmi şanssızı anlamadım valla
yok canım yaa kıyafetim vs hiçbişeyim hazır değil daha ay napcam bilmiyorum bi de bulantılar devam ederse nasıl alışverişe çıkcam onu da bilmiyorum
ayy çok komik bir haldeyimmmmm![]()
İyi yapmışsın yanında bulundurmakla onlardan kilo almazsın şeker.bebiş için herşeye değer.
Hıım tamam o zaman ama kardeşin için zor olmayacak mı gittiler mi 6-8 aydan önce gelmiyorlar.
Kayınvalide iyiyse güzel umarım senin de dediğin gibi bozulmaz çünkü nişanlandıktan sonra is değişebiliyor umarım olmaz valla ben de bilmiyorum bizde eşşek şansı var herhalde.
Daha zamanın var halledersin.hamiş kiyafetiyle ne güzel olacaksındır
Nasıl bir şey düşünüyorsun?nişan evde mi yoksa salonda mı olacak?
napalım alırsak da alcaz artık herşey bebiş için
evet canım 4aydan önce gelmiyormuş napalım kızın gönlü kaydı bi kere katlancak artık
aminn canım amin benimki düğünden sonra sapıttıydı
bi mekan tutmuşlar canım 100 kişilik öyle çok abartı olmasa da olur yani bence ama bulabilirsem kafama göre bişey tabi![]()