• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

eee ne yapacaksın gönül vermiş katlanacak yalnızlığa ya da o da onla gidecek artık.
valla benimki de nişandan sonra sapıttı ne kına gecesi ne düğün oldu kuru bir nikah ama acısını çıkardım ben de aman neyse
mekan tutmakla iyi yapmışlar daha rahat olur evde olması çok zor.
aklında yok mu bir model?

hadi yaa kına gecen yapılmadı mı kuzum senin ay çok kızdım şimdiii:47::47:
mecbur göğüsten aşağı verev bir model olacak canım:1:
ama askılı mı olur bilemiyorum

hadi yaa kına gecen yapılmadı mı kuzum senin ay çok kızdım şimdiii:47::47:
mecbur göğüsten aşağı verev bir model olacak canım:1:
ama askılı mı olur bilemiyorum

olmadı değil olmadı ben de sinirlenince:47::47: tamam ben istemiyorum ama sizin yüzünüzden olmadı tam altınımı istiyorum dedim bir şey diyemediler o gün aklıma geldi de nasıl kötüydüm
bence de göğüsten verev olur benim ki gibi ama bence tek omuz al derim ben biraz daha bekleseymişim aynı elbisemin tek omuzlusu gelmiş sinir oldum.

Son düzenleme:
olmadı değil olmadı ben de sinirlenince:47::47: tamam ben istemiyorum ama sizin yüzünüzden olmadı tam altınımı istiyorum dedim bir şey diyemediler o gün aklıma geldi de nasıl kötüydüm
bence de göğüsten verev olur benim ki gibi ama bence tek omuz al derim ben biraz daha bekleseymişim aynı elbisemin tek omuzlusu gelmiş sinir oldum.

boşver unut canım sıkma canını yoksa insan çok kötü oluyor sinirleri yıpranıyor valla bana da ne gıcıklıklar yapmışlardı sinirler:47:
tek omuz da güzel fikir canım bayramdan sonra biraz gezineyim bakalım:34:
değiştirme şansın yok mu tatlım?

boşver unut canım sıkma canını yoksa insan çok kötü oluyor sinirleri yıpranıyor valla bana da ne gıcıklıklar yapmışlardı sinirler:47:
tek omuz da güzel fikir canım bayramdan sonra biraz gezineyim bakalım:34:
değiştirme şansın yok mu tatlım?

işte konu açılınca aklıma geldi yoksa düşünmeye değmez çünkü eşimi seviyorum onun üzülmesini istemem idare ediyoruz artık ama damarıma basınca sokuyorum lafı hiç acımıyorum.
aslında değiştirme imkanım vardı ama o gün çok terlediğim için yıkamıştım elbiseyi

Son düzenleme:
işte konu açılınca aklıma geldi yoksa düşünmeye değmez çünkü eşimi seviyorum onun üzülmesini istemem idare ediyoruz artık ama damarıma basınca sokuyorum lafı hiç acımıyorum.
aslında değiştirme imkanım vardı ama o gün çok terlediğim için yıkamıştım elbiseyi

Aynen öyle bizim evimizdeki huzurumuz bozulmasında onlar naparsa yapsın hiç umurumda değil valla:1:
ohh en iyisini yapıyorsun senin insan olduğunu unutuyorlar çünkü:47:
hadi yaa kısmet canımcım o elbiseyi giyeceksin o senin kısmetin :34:

Aynen öyle bizim evimizdeki huzurumuz bozulmasında onlar naparsa yapsın hiç umurumda değil valla:1:
ohh en iyisini yapıyorsun senin insan olduğunu unutuyorlar çünkü:47:
hadi yaa kısmet canımcım o elbiseyi giyeceksin o senin kısmetin :34:

Aynen öyle canım umrumda değil:1:bende benim insan olduğumu unutturmamak için arada hatırlatma yapıyorum.geçen hafta eşimin doğumgünüydü ve kv tutturdu ist. git diye ben de olmaz izin vermiyorum dedim ay bana bağırarak''eğlenerek vakit geçirme zamanı değil yapılması gerek''dedi ben de bağırarak 1 hafta daha beklesin bu kadar durdu bir şey kaybetmez, biz o gün doğumgününü kutlayacağız dedim cumartesi de size geliriz dedim ama biz cumartesi kutladık benimkilerle pazar günü de arkadşlarıyla olduk akşama doğru gittik kvye.:52:

o benim kısmetimmiş sonuçta beğenerek aldım:37:

Son düzenleme:
Aynen öyle canım umrumda değil:1:bende benim insan olduğumu unutturmamak için arada hatırlatma yapıyorum.geçen hafta eşimin doğumgünüydü ve kv tutturdu ist. git diye ben de olmaz izin vermiyorum dedim ay bana bağırarak''eğlenerek vakit geçirme zamanı değil yapılması gerek''dedi ben de bağırarak 1 hafta daha beklesin bu kadar durdu bir şey kaybetmez, biz o gün doğumgününü kutlayacağız dedim cumartesi de size geliriz dedim ama biz cumartesi kutladık benimkilerle pazar günü de arkadşlarıyla olduk akşama doğru gittik kvye.:52:

o benim kısmetimmiş sonuçta beğenerek aldım:37:

ohhh en iyisini yapmışsın çok da önemli değil valla canıma değsinnn:21::21::21::21::21:
eşin senin yanında olduktan sonra hiç problem yok valla:34:
evet canımcım kısmet meselesi dediğin gibi:34:
tatlım ben çıkıyorum diğer dükkana uğrayıp ordan da eve geçmeyi planlıyorum :54:

Oooo iyiymiş, boşver en iyisi... Eylüle kadar miniğin de iyice toparlar kendini, sen de... Ama 1 eylülün özel bi anlamı mı var acaba, merak ettim :9:

Şu sözlerinden iu an resmen yaşamış kadar oldum. O yüzden hiç unutmam dediklerini. Dediğin gibi, şimdi boyu kaç cm oldu, düzgün ilerliyor mu, her şey yolunda mı... Bir sürü soru var kafamızda. Bir kaç ay sonra hareketlerini gözetleyeceğiz... Derkeeeennn bu sorular hiç bir zaman bitmiyor desene. Ahhh o kokuyu çok istiyorum çoook :31:

30 ağustosta görümcemin düğünü var. onu atlatmamız lazım bebekle rezil oluruz hemde 2. ay da tam 4 tane aşımız var malum ateş yapıyor aşıda eylülün 3-4 ü gibi olacak. işte bunları atlatınca azad edecek bizi.:)

bugün meleğimi ben yıkadım annemle. bugüne kadar dokunamamıştım banyoda. çookk tatlı oluyor:))
her yerini okşadım doya doya. banyodan sonra mayıştı tabi :)) öptüm iyice.. ohhhhh...
Allahtan sağlıklı sıhhatli kurtulmayı dile hayatım. o koku ömür boyu seninle olacak kısmetse. :)

30 ağustosta görümcemin düğünü var. onu atlatmamız lazım bebekle rezil oluruz hemde 2. ay da tam 4 tane aşımız var malum ateş yapıyor aşıda eylülün 3-4 ü gibi olacak. işte bunları atlatınca azad edecek bizi.:)

bugün meleğimi ben yıkadım annemle. bugüne kadar dokunamamıştım banyoda. çookk tatlı oluyor:))
her yerini okşadım doya doya. banyodan sonra mayıştı tabi :)) öptüm iyice.. ohhhhh...
Allahtan sağlıklı sıhhatli kurtulmayı dile hayatım. o koku ömür boyu seninle olacak kısmetse. :)

Tamam görümcen, ama çok girişme her şeye tamam mı? Bebişinle ilgilen sen. Muhakkak koşturacak bir sürü insan vardır zaten.
Ahhh var ya nasıl canımı çektirdin. Bari gelip senin miniğini öpüp koklayalım ohhhh misler gibiiii :16:

ohhh en iyisini yapmışsın çok da önemli değil valla canıma değsinnn:21::21::21::21::21:
eşin senin yanında olduktan sonra hiç problem yok valla:34:
evet canımcım kısmet meselesi dediğin gibi:34:
tatlım ben çıkıyorum diğer dükkana uğrayıp ordan da eve geçmeyi planlıyorum :54:

Canım kusura bakma komşum gelmişti cvp yazamadım.
Aynen öyle.o gün eşim de bana arka çıktı oohh al işte dedim:34:
Tamam canım işini bitir git dinlen birazcık

Son düzenleme:

Ayy o koku pek güzel oluyor koklamaya doyamıyorsun.ooohh mis gibi olmuştur.

Son düzenleme:
Kuzuuuu olesya, noldu yaa elbisen güzeldi senin tek kol nerden çıktı bakayım?
Bi de kına yapılmadı mı cidden? Sebep ne? Tam okuyamadım yazdıklarınızı, damdan düşer gibi daldım konuya ama doğru anladım di mi? :53:

Kuzuuuu olesya, noldu yaa elbisen güzeldi senin tek kol nerden çıktı bakayım?
Bi de kına yapılmadı mı cidden? Sebep ne? Tam okuyamadım yazdıklarınızı, damdan düşer gibi daldım konuya ama doğru anladım di mi? :53:

Elbisem ayni merak etme değiştirmedim ama tek omuzu görünce keşke dedim sadece
Konuyu doğru anlamışsın.Evet yapılmadı kayınvalidem kayınvalıdesini tuttu benim yanımda olmadı ben de sinirlendim tamam yapmıyoruz bundan sonra evime giremezler(kayınvalidemin kayınvalidesi) dedim ama altınımıda istedim.

Son düzenleme:
Elbisem ayni merak etme değiştirmedim ama tek omuzu görünce keşke dedim sadece
Konuyu doğru anlamışsın.Evet yapılmadı kayınvalidem kayınvalıdesini tuttu benim yanımda olmadı ben de sinirlendim tamam yapmıyoruz bundan sonra evime giremezler(kayınvalidemin kayınvalidesi) dedim ama altınımıda istedim.

E altını verdiler mi peki? Bi de maksatları neymiş, niye yapmak yanlısı olmamışlar... Yok böyle bir saçmalık... Ben sinir oldum burda...

E altını verdiler mi peki? Bi de maksatları neymiş, niye yapmak yanlısı olmamışlar... Yok böyle bir saçmalık... Ben sinir oldum burda...

Verdiler tabi vermezseniz atarım nişanı dedim.
İşin aslı eşimin dedesi ev alacaklardı nikaha 3 ay kalmış ses seda yok bunun üzerine kv gitmiş konuşmaya ev konusunu eşimin dedesi de demiş ki gelsinler burda otursunlar kv de baba sen beni öyle gelin aldın ama şimdikiler bunu istemez haklılarda demiş tabi bize de söylendi bu o akşam annem felç geçiriyordu nerdeyse annemde kına gecesinde istemiyorum onları sonuçta ben yapıyorum istediğimi çağırırım istemediğimi çağırmam dedi işte herşey burdan başladı.bende bunun üzerine bir önceki yazdıklarımı dedim.

Son düzenleme:
Verdiler tabi vermezseniz atarım nişanı dedim.
İşin aslı eşimin dedesi ev alacaklardı nikaha 3 ay kalmış ses seda yok bunun üzerine kv gitmiş konuşmaya ev konusunu eşimin dedesi de demiş ki gelsinler burda otursunlar kv de baba sen beni öyle gelin aldın ama şimdikiler bunu istemez haklılarda demiş tabi bize de söylendi bu o akşam annem felç geçiriyordu nerdeyse annemde kına gecesinde istemiyorum onları sonuçta ben yapıyorum istediğimi çağırırım istemediğimi çağırmam dedi işte herşey burdan başladı.bende bunun üzerine bir önceki yazdıklarımı dedim.

Bu zamanda hala bu kafada olanlar var mı yaa... Ev üstüne ev olur mu... Valla haklısın canım yaa. Çok sinir bozucu... :(

Bu zamanda hala bu kafada olanlar var mı yaa... Ev üstüne ev olur mu... Valla haklısın canım yaa. Çok sinir bozucu... :(

Evet sinir bozucu çok üzüldük ama olan oldu o gün bu gündür kozlar bende şeker
Hatalarını anladılar ama iş işten geçti yapmayacaklardı ben de koz kullanmayacaktım

Son düzenleme:
Evet sinir bozucu çok üzüldük ama olan oldu o gün bu gündür kozlar bende şeker
Hatalarını anladılar ama iş işten geçti yapmayacaklardı ben de koz kullanmayacaktım

Tamam o dönem çok üzülmüşsün ama dediğin gibi sana bir ömür yetecek koz vermişler. Sende her fırsatta kullan valla boşver.

Bugün iftara misafirlerim var. Çok işim var çoookk:52:

Back