• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:

hemde nasıl canım geçen ki bu dönemlerde düştü ya panik oldu bu sefer bizimki hepten bişey olacak korkusuyla kimseye söylemiyor zaten babası dahi bilmiyor düşün artık:1::1:
gelişir annesi gelişir ilerde büyüyüp o farkı atacak inşallahhhhhhhh:52::52:

iyi yapıyor söylememekle.ilk üç aya dikkat edilmeli geçsin 3 ay söylersiniz nazar değmesin tabii göbüş çıkmazsa:1:

Son düzenleme:
1 hafta geç yumurtlamışsın dedi doktor. Oysaki ben takip ettim testlerle. Ama bir hafta geç döllenme olabilir sanırım. Malum bende o ara her iki yumurtalıkta da yumurta oluşup gelişiyordu. O yüzden yumurtanın döllenmesi geç oldu sanırım :49:

Kız öyle deme adama. Benimkinin de bu soğukkanlılığı deli ediyor insanı. Hiç heyecanlanıyor mu, mutlu oluyor mu bebek için, belli değil. Ben içimden yaşıyorum diyo. Böylesi daha mı iyi :9:

geç döllenmiştir kuzum olsun sağlıklı olması daha güzel bebişinin.
soğukkanlı olması bir yandan iyi bir yandan kötü.sen paniklersen sakinleştirmesi kolay olur.heyecanlanıyordur ama belli etmiyordur.sen de belli et belki o zaman o da belli eder.

Son düzenleme:
iyi yapıyor söylememekle.ilk üç aya dikkat edilmeli geçsin 3 ay söylersiniz nazar değmesin tabii göbüş çıkmazsa:1:

doğru söylüyorsun canım bekleyeceğiz 3ayımızı dolduralım hayırlısıyla sonra herkes öğrenir gerçi kociş tüm türkiye biliyor sayende akrabalara söylemesek nolur dio ama ben hemen susturuyorum onlar bizim akrabalarımız gibi kem gözlü değil diye:16:

Amin canım çok sağol. Darısı senin de başına tabiki. Allah tez zamanda sana da nasip etsin bu duyguları. Ben daha yolun başındayım ama hayırlısıyla günleri sayıyoruz tabi yine... Sen ne kadarlık evlisin, ne kadardır bebiş düşünüyorsun?

yanlıs kisiye cevap yazmısım:17:ben 7 senedir evliyim rahatsızlıgımdan dolayı daha önce düsünememistik 5 aydan beri istiyoruz bu seferde olmuyor hemde yumurtlama tarihlerine uymama ragmen

yanlıs kisiye cevap yazmısım:17:ben 7 senedir evliyim rahatsızlıgımdan dolayı daha önce düsünememistik 5 aydan beri istiyoruz bu seferde olmuyor hemde yumurtlama tarihlerine uymama ragmen

5 ay uzun bir zaman değil canım. Ama sen doktor kontrollerini yaptırdın değil mi? Herhangi bir problem yok yani? Fazla düşünmemeye çalış olacak mı olmayacak mı diye

geç döllenmiştir kuzum olsun sağlıklı olması daha güzel bebişinin.
soğukkanlı olması bir yandan iyi bir yandan kötü.sen paniklersen sakinleştirmesi kolay olur.heyecanlanıyordur ama belli etmiyordur.sen de belli et belki o zaman o da belli eder.

Yok canım yaa belli etmiyo, çok sakin valla, helal olsun ne diyim. Ben asla başaramam bunu. Heyecanlanıyor tabiki ama dışa vurmaması bana heyecanlanmıyormuş gibi hissettiriyor. Adam baba olacak, niye heyecan olmasın di mi? :9: Evet aslında çok da iyi bir şey öyle olması. Ama bu kez de benim fazla olan heyecanım çok göze batıyor onun yanında :52:

böyle olanlara ben de üzülüyorum ne yapacaksınız ailesinden görmeyince olmuyor yada içten gelen bir duygu yok.ben bu konuda kendimi şanslılardan sayıyorum.eşim sürprizler yapmayı çok sever ve eylül için bir şeeyler planlıyor bana belli etmeden ama ben çaktım

Benim kayınpederim çiçek miçek alıyor valla eşine. Bizimki kimden görmüş bu durumu bilmiyorum. O konuda gerçekten şanslısın, tadını çıkar. Bir de saklamayı hiç beceremezler di mi? Ne kadar çaktırmasa da bayanlar olarak hepimiz fenayız, anlıyoruz :9:

5 ay uzun bir zaman değil canım. Ama sen doktor kontrollerini yaptırdın değil mi? Herhangi bir problem yok yani? Fazla düşünmemeye çalış olacak mı olmayacak mı diye

en son 5 sene önce tüm tetkikleri yaptırmıstım smear testi dahil hicbir sorun yoktu hatta doktor gebelik icin uygun yumurtlamnda sorun yok demisti uzun süre oldu farkındayım gitmeyeli önümüzdeki hafta gitmeyi düsünüyorum ama korkuyorum sanırım ayrıca cevap yazdıgın ve yardımcı oldn icin tesekkürler:21:

slm hanımlar. ne güzel forum yine şenlenmiş. yeni anne adayları ve bebiş düşünenler gelmiş. hoşgelmiiişşş herkes.
bebeğim bugün 27 günlük oldu. biraz daha hayata ve ortama alışmaya başladı. evimize henüz geçemedik. annecim bırakmıyor. kızım henüz evini odasını ve yatağını görmedi ..
ne güzelmiş evladın bir tebessümü.ne karşılıksız ne tarifsiz bir duyguymuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. bebeğini bekleyenleride sağlıkla kurtarsın. Allahım dileyen herkese aratmasın hayırlı evlatlar nasip etsin.
bende arada fırsat buldukça bakıyorum sizlere neler olmuş yeni haberler varmı diye. malum izin bitene kadar meleğimle ilgilenicem. nasıl gideceksem işe :(
herkese sevgiler.

34 ümde dogurucam.çok korkuyom :26:
bende seninle aynı yastayım ve hala hamile kalamadım yani 35yada36sında dogurmaya adayım:18:bende korkuyorum ama istiyorumda bence saglık problemin yoksa kendine iyi bakarsan hayırlısıyla ve rahatlıkla dogumunu yaparsın kafanı takıp kendini zora ve sıkıntıya sokma

slm hanımlar. ne güzel forum yine şenlenmiş. yeni anne adayları ve bebiş düşünenler gelmiş. hoşgelmiiişşş herkes.
bebeğim bugün 27 günlük oldu. biraz daha hayata ve ortama alışmaya başladı. evimize henüz geçemedik. annecim bırakmıyor. kızım henüz evini odasını ve yatağını görmedi ..
ne güzelmiş evladın bir tebessümü.ne karşılıksız ne tarifsiz bir duyguymuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. bebeğini bekleyenleride sağlıkla kurtarsın. Allahım dileyen herkese aratmasın hayırlı evlatlar nasip etsin.
bende arada fırsat buldukça bakıyorum sizlere neler olmuş yeni haberler varmı diye. malum izin bitene kadar meleğimle ilgilenicem. nasıl gideceksem işe :(
herkese sevgiler.

ben de yeni üyeyim Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir bebek nasip etmiş olsun insallah yüzü hep gülen kısmetli bir melek olsun...duanız icinde amiiiiiiiin insallah hayırlı zamanda bende evlat sahibi olur süt kokuluma kavusurum.

en son 5 sene önce tüm tetkikleri yaptırmıstım smear testi dahil hicbir sorun yoktu hatta doktor gebelik icin uygun yumurtlamnda sorun yok demisti uzun süre oldu farkındayım gitmeyeli önümüzdeki hafta gitmeyi düsünüyorum ama korkuyorum sanırım ayrıca cevap yazdıgın ve yardımcı oldn icin tesekkürler:21:

Ne demek tatlım... Kontrol konusunu gerçekten aksatmışsın. 5 sene içinde çok şey yaşanmış olabilir, kist oluşmuş olabilir, Allah korusun... Ben hamilelik düşünmeden önce bile 2-3 ayda bir kontrol oluyordum valla. Kendimi doktorkolik hissettim şimdi :9: Korkacak hiç bir şey yok merak etme. Haftaya hemen doktora git, hatta aksatma en geç salı günü git ve doktoruna 'Ben gebelik düşünüyorum, kontrol için geldim' de. Uyuşuk olma lütfen :19: :)

Back