• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

selam ben yeni üyeyim sizler bebeginize kavusmak icin gün sayıyorsunuz yanlıs anlamadıysam hayırlısıyla kucagınıza alır o mis gibi bebek kokusunu doyasıya icinize cekersiniz umarım darısı basımaaaaa

Yok canım hiç öyle bi beklenti içine giremem artık olan bana oluyo sonra. Biraz az yontulmuş benimkisi sonra düşüyo jeton pişman oluyo ama iş işten geçmiş oluyo ;-)
Ne biliyim ya kurdum ben de kafamda o unutunca hamilelikle ilişkilendirdim benden uzaklaştığını düşündüm malum bulantılarım yüzünden bu ara yatak odamız da pek iç açıcı değil öyle büyüdükçe büyüdü kafamda patladım sonra. Ama öyle bakınca bana kıyamadım işte ;-)

Biz işte yaaa, biz böyleyiz. Kıyamayız hiç. :9:

Evet doğru canım, sen beklentiye girme tabiki. Ha bir şey yaparsa da gerçekten sürpriz olur zaten. Amaaaaaan boşveeeeeeeeerrrr sen kafanı dinle, takma öyle her şeyi. Mutlu ve uslu bir anne ol :54:

selam ben yeni üyeyim sizler bebeginize kavusmak icin gün sayıyorsunuz yanlıs anlamadıysam hayırlısıyla kucagınıza alır o mis gibi bebek kokusunu doyasıya icinize cekersiniz umarım darısı basımaaaaa

Amin canım çok sağol. Darısı senin de başına tabiki. Allah tez zamanda sana da nasip etsin bu duyguları. Ben daha yolun başındayım ama hayırlısıyla günleri sayıyoruz tabi yine... Sen ne kadarlık evlisin, ne kadardır bebiş düşünüyorsun?

Çok güze bir bekleyiş olsa gerek.. Allah şimdiden anneli bbalı büyütsün canım. Sağlıklı bir bebek olur insallah ( bütün anne adayları çin geçerli bu dileklerim )

Çok seviniyorum size :52:
canımmmm çok seviliyorsunnn:16:
Haha anlıyorum seni. Zaman geçmek bilmez valla. Her hafta görmek istiyor insan. O yüzden 'Eve ultrason cihazı mı alsak?' diye bile düşünebilirsin :9: Çok kurtluyuz çooook. Bayanların hepsinde var sanırım bu. Benim eşim yine benim tam aksim. Ben ne kadar meraklı, heyecanlı, stresli isem; o da o kadar sakin, soğukkanlı. Bunu nasıl başarabiliyor anlamıyorum. Sorunca 'Sen benim yerime de heyecanlanıyorsun zaten, iki kişilik heyecan var sende' diyor :9:
hemde nasıl bu sabah sancım vardı dün akşamdan beri duramadım dr.u aradım gel bir bakalım dedi meğerse bebeğimiz önde gidiyormuş teyzesi dinlen dedi bol bol ama nerdee ben yine işyerine geldim:1::1:
bizimki de tam tersi benden panik bugün doğum günü unuttu benim sancımdan git Dr.a diye tepindi sabahtan beri:1::1:
Yok gitmedi ama gündüz ben markete gidicem demiştim telde o da bekle beni akşam gelince beraber gideriz dedi ben de sandım ki beni dışarı çıkarmak için yapıyo. Sonra markete gittik alışveriş yaptık o arada ben bugün ayın kaçı diye sordum 25i dedi orda düştü jeton. Marketten çıktığımızda ezan okunuyodu hadi dışarda yiyelim dedi ben de gerek yok boşver dedim bu saatte tam iftar vakti nerde bulcaksın boş yer önceden ayarlamak lazımdı dedim ve hiç konuşmadım yol boyu. Eve geldik direk mutfağa girip sofrayı filan kurdum. Yemeğe başlamadan geldi sarıldı özür diledi hadi yemekten sonra çıkalım falan dedi ben de niye çıkıcam ki gerek yok diye 1-2 direndim sonra kıyamadım çıktık. Aslında unutmazdı böyle günleri çiçeksiz de gelmezdi özel günlerde ilk kez oluyo üstüne çok gitmedim o yüzden. Ama üzüldüm ya biz kadınlar hep böyleyiz çok ince düşünüyoruz romantik düşünüyoruz karşılığını alamayınca da kırılıyoruz.
kıyamam canım benimmm maalesef biz erkeklerden bizim gibi ince düşünmelerini istiyoruz ama ne yazık ki olmuyor:34:
onlara göre hatırlandığı an o günse unutulmuş sayılmaz olsun yine gönlünü almaya çalışmış enişte bu da birşeydir canımcım:16:

hemde nasıl bu sabah sancım vardı dün akşamdan beri duramadım dr.u aradım gel bir bakalım dedi meğerse bebeğimiz önde gidiyormuş teyzesi dinlen dedi bol bol ama nerdee ben yine işyerine geldim:1::1:
bizimki de tam tersi benden panik bugün doğum günü unuttu benim sancımdan git Dr.a diye tepindi sabahtan beri:1::1:

Seninki de komikmiş :9: Demekki eşlerden biri muhakkak fena panik oluyor :9: Bak sen minik kuşa hızlı ilerliyo hıı, bizimki trafiğe takılmış 1 hafta :9:

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :nazar:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:
Seninki de komikmiş :9: Demekki eşlerden biri muhakkak fena panik oluyor :9: Bak sen minik kuşa hızlı ilerliyo hıı, bizimki trafiğe takılmış 1 hafta :9:
hemde nasıl canım geçen ki bu dönemlerde düştü ya panik oldu bu sefer bizimki hepten bişey olacak korkusuyla kimseye söylemiyor zaten babası dahi bilmiyor düşün artık:1::1:
gelişir annesi gelişir ilerde büyüyüp o farkı atacak inşallahhhhhhhh:52::52:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:

hemde nasıl canım geçen ki bu dönemlerde düştü ya panik oldu bu sefer bizimki hepten bişey olacak korkusuyla kimseye söylemiyor zaten babası dahi bilmiyor düşün artık:1::1:
gelişir annesi gelişir ilerde büyüyüp o farkı atacak inşallahhhhhhhh:52::52:

1 hafta geç yumurtlamışsın dedi doktor. Oysaki ben takip ettim testlerle. Ama bir hafta geç döllenme olabilir sanırım. Malum bende o ara her iki yumurtalıkta da yumurta oluşup gelişiyordu. O yüzden yumurtanın döllenmesi geç oldu sanırım :49:

Kız öyle deme adama. Benimkinin de bu soğukkanlılığı deli ediyor insanı. Hiç heyecanlanıyor mu, mutlu oluyor mu bebek için, belli değil. Ben içimden yaşıyorum diyo. Böylesi daha mı iyi :9:

1 hafta geç yumurtlamışsın dedi doktor. Oysaki ben takip ettim testlerle. Ama bir hafta geç döllenme olabilir sanırım. Malum bende o ara her iki yumurtalıkta da yumurta oluşup gelişiyordu. O yüzden yumurtanın döllenmesi geç oldu sanırım :49:

Kız öyle deme adama. Benimkinin de bu soğukkanlılığı deli ediyor insanı. Hiç heyecanlanıyor mu, mutlu oluyor mu bebek için, belli değil. Ben içimden yaşıyorum diyo. Böylesi daha mı iyi :9:
sağlıklı olsun da geriden gelsin canım bence ilerde o açığı kapatır miniğimiz biraz zamana ihtiyacı var sadece:34:
ben zaten paniğim bizimki beni daha çok panikletiyor ama canım yaa ama iş iş yapmaya gelince bana çay koy dio gıcık:1:
Canim hamile misin :52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NAsil oldu nasil ogrendin kacirmisim ben anlat hadi anlat :32::32:
aşılama yaptırmıştık bu ay canımcım öyle geldi minişimiz çok şükür bu sabah gittik hatta Dr.a gayet iyiymiş gelişimi:16::16::nazar::nazar::nazar:

sağlıklı olsun da geriden gelsin canım bence ilerde o açığı kapatır miniğimiz biraz zamana ihtiyacı var sadece:34:
ben zaten paniğim bizimki beni daha çok panikletiyor ama canım yaa ama iş iş yapmaya gelince bana çay koy dio gıcık:1:

aşılama yaptırmıştık bu ay canımcım öyle geldi minişimiz çok şükür bu sabah gittik hatta Dr.a gayet iyiymiş gelişimi:16::16::nazar::nazar::nazar:
Allah tamamina erdirsin anali babali buyutsun cok sevindim cok. Insallah kucagina alir koklarsin bitaneni :49:

Hepsi aynı canım merak etme biz hem bebeği içimizde büyüttüğümüzden hem de hormonlardan çok daha yoğun yaşıyoruz duyguları. Onlar ancak doğumdan sonra bilincine tam olarak varabiliyormuş. İlginç ama yaratılış işte..

bu arada ilk yıldönümü unutma vakası bizde yaşandı bu yıl. Tam da hamileliğe rastlamasa iyiydi ama işte. Hiç ummadığım bişeydi son ana kadar ümitle sürpriz bekledim ama yok. Bi daha ona sürpriz yaparsam 2 olsun çok sinirliyim hala..

slm canım
süpriz olmadı mı?arkadaşlarıyla iftara mı gitti?

Son düzenleme:
Ahhh yaaa gitti mi yoksa o iftara? Surat yap madem, kırıldığını belli et. Hem sen de sürpriz falan yapma. Bilmiyorum akşam yaptın mı? Yaptıysan da farkına varmış olması gerek gerçi hatasının. :19:

Hoş... Böyle diyorum ama ailelerin tanışması ve nişanımız hariç, benimkinin herhangi bir zamanda bir dal çiçek aldığını bilmem. Sadece doğum günümde bir şey yapacak olur, onda da bütün gün bana sorar 'Aşkıma ne alayım, aşkımı nereye götüreyim?' diye. Oysaki minicik bir tokayla bile sürpriz yapılabilir ama nerdeee... Sanırım bu konu da doğalarında var. Bu genellemeye girmeyenler de var ama neyse artık...:53:

böyle olanlara ben de üzülüyorum ne yapacaksınız ailesinden görmeyince olmuyor yada içten gelen bir duygu yok.ben bu konuda kendimi şanslılardan sayıyorum.eşim sürprizler yapmayı çok sever ve eylül için bir şeeyler planlıyor bana belli etmeden ama ben çaktım

Son düzenleme:
Yok gitmedi ama gündüz ben markete gidicem demiştim telde o da bekle beni akşam gelince beraber gideriz dedi ben de sandım ki beni dışarı çıkarmak için yapıyo. Sonra markete gittik alışveriş yaptık o arada ben bugün ayın kaçı diye sordum 25i dedi orda düştü jeton. Marketten çıktığımızda ezan okunuyodu hadi dışarda yiyelim dedi ben de gerek yok boşver dedim bu saatte tam iftar vakti nerde bulcaksın boş yer önceden ayarlamak lazımdı dedim ve hiç konuşmadım yol boyu. Eve geldik direk mutfağa girip sofrayı filan kurdum. Yemeğe başlamadan geldi sarıldı özür diledi hadi yemekten sonra çıkalım falan dedi ben de niye çıkıcam ki gerek yok diye 1-2 direndim sonra kıyamadım çıktık. Aslında unutmazdı böyle günleri çiçeksiz de gelmezdi özel günlerde ilk kez oluyo üstüne çok gitmedim o yüzden. Ama üzüldüm ya biz kadınlar hep böyleyiz çok ince düşünüyoruz romantik düşünüyoruz karşılığını alamayınca da kırılıyoruz.

ilk kez böyle birşey yapıyorsa sen en iyisini yapmışsın kırmamakla gitmişsin hem özür de dilemiş senden

Son düzenleme:
Lafımı da soktum ama ben zaten kendim kaşınıyorum kendi kendime hevesleniyorum sürpriz bekliyorum kuaförlere gidiyorum neyine senin otur evinde diye. Ağlıyorum tabi o arada. Çok kötü oldu ben böyle diyince nasıl mahçup oldu bak üzüldüm şimdi..

ADamın biri de hamileler sokağa çıkmasın estetik değil demiş ya sinirle oraya bile bağlamışım işte estetik değilim çirkinim artık beğenmiyosun beni öyle olmasaydı hamile kalır kalmaz yıl dönümü unutmaya başlamazdın falan diye. Çok mu üstüne gitmişim yaa düşünüyorum da o kadar laf söyledim birine de gık demedi adam. Mahçup mahçup baktı gözlerimin içine.

bence biraz fazla üstüne gitmişsin eşini utandırmışsın ama bir daha bunu yapmacaktır baksana ne hale gelmiş

Son düzenleme:
canımmmm çok seviliyorsunnn:16:

kıyamam canım benimmm maalesef biz erkeklerden bizim gibi ince düşünmelerini istiyoruz ama ne yazık ki olmuyor:34:
onlara göre hatırlandığı an o günse unutulmuş sayılmaz olsun yine gönlünü almaya çalışmış enişte bu da birşeydir canımcım:16:

çok sağol canım.sende seviliyorsun:16:
sen sancım var dedin bir anda gözümde kendimi gördüm bende de böyle bir durum olsa benimkide seninki gibi yapar hatta kendi eliyle götürürdü dra.:1:

Son düzenleme:
Back