Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım vaktinde gelsin bebişin hayalkırıklığına ne gerek var sana hala ihtiyacı var demek ki anneciğinden ayrılamıyo.. en kısa zamanda hayırlısıyla gelecek topiğin ilk kuzusu ve annesi de kolay mı kolay güzel mi güzel bi doğum Hikayesi anlatacak bize inşallah. . İçini ferah tut bebiş de heyecanlanmasın..;-)

kuzum üzülmüyorum hemde hiç evelsi gün eniştemi kaybettik bu bana çok iyi bir ders oldu
Rabbim hayırlısını nasip edecek bize

Canım başınız sağ olsun eniştene de allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.

İnanıyorum ben güzel haberler de çok yakın. Daisy ne diyodu o bebek buraya gelecek! O kadar.

Bu arada Daisy nasıl acaba iyidir inşallah prenses de annesi de..

Allah razı olsun canım aminnnnnn
dimi dimi Allahımın izniyle o bebek buraya gelecekkkkkk inşallahhhh

kuzum üzülmüyorum hemde hiç evelsi gün eniştemi kaybettik bu bana çok iyi bir ders oldu
Rabbim hayırlısını nasip edecek bize
Allah rahmet eylesin. Olum bize diger dertleri unutturuyor haklisin

Agzindan bal damliyor. Insallah oyle olur. Amin amin amin

Selam herkese
Umarım herkes iyidir
Doğum yapanlar bebişlerinizi analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Doğumunu bekleyenler sizde ins bir avazda kavuşursunuz bebişlere

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar. . Bana pek aydın olmadı bugün. Gece 1gibi yatmıştım çok kötü bi rüyayla uyandım bebeğim doğmuş ama çok küçüktü tutamıyodum bile dokunamıyodum dru aradım gelin hemen dedi ağlayarak uyandım. Sabah ezanı okunuyodu daha da uyuyamadım döndüm durdum. Dün karnıma bi ağrı saplanmıştı sonrasında midem de daha iyi oldu bulantım azaldı haliyle endişelendik acilde kalp atışını görünce rahAtlamıştım. Rüya yine huzursuz etti beni hayırdır inşallah..

Günaydın canlarrrr
Bu ayda hayaller suya düştüüüüüü
Olacak elbet olacak... biraz nazlı bebeğin olacak ama sonuçta olacak Bak benimki de gelmedi kaç ay canı istediği zamançalışmadığımız aydan geldi. Velet artist, keyfi isteyince geldi. Ultrasonda görsen bir trip, bir trip... Sanki zorla getirdik küçük adamı

canım hamilelikte çeşitli nedensiz ağrılar oluyormuş sürekli. Benim bir süredir eklem yerlerim çok ağrıyor. parmaklarımdaki küçük eklemlere kadar ağrım var. doktorumu aradım kalsiyum-magnezyum desteği de verdi.
Sanırım ağrı eşiğim çok düştü. Dün kapı kolunu tutup kapıyı açtım, birazcık sert açıldı diye avuç içime dokunamıyorum şimdi. Hergün defalarca açıp kapattım sıradan bir kapı... öyle böyle atlatacaz artık

Son düzenleme:
Kendimi maraton kosusuna cikacak kadar enerjik hissediyorum Bebek icerde rahat, fazla rahatsizlik da vermiyor. Agrim sancim yok. Sabah 4'de kalktim uyudum, uyandim. Pek uyku tutmadi. Bugun carsi pazara akacagim

Canim gebelikte bir kabus gorme donemi oluyor. Belki o donemdesindir, haftasini unuttum simdi. COk takilma yani boyle ruyalara, hormonlarin oyunu bu

Ağrı filan bişey değil canım da sabır metanet soğukkanlılık hepsi yok oluyo sanırım bu hamilelikte. . Sana da oluyo mu bilmiyorum ama ben sürekli acaba bişey oldu mu kalbi atıyo mudur, kasık ağrım var ya düşük yaparsam diye tedirginlik içindeyim hiç böyle evhamlı da değilimdir normalde. .
Rüyalar da oyun oynuyo resmen benimle. .

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzummm herşey yolunda hiç sıkıntı yapma kendine herşey güzel olacakkkkk
ne zaman gideceksiniz dr.a peki canımcım

Rabbim hayırla sağlıkla yollayacak inşallah canım bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok
Bu arada ben kaçırdım mı erkek mi geliyorrrrrr

Canım işte 15 gün filan oldu heralde ayda bir oluyo kontrol ama ben o kadar beklemem bence cinsiyet konusunda da meraklardayım 15. Haftadayız şimdi haftaya cts falan düşünüyorum gitmeyi garanti olsun diye.

Canım işte 15 gün filan oldu heralde ayda bir oluyo kontrol ama ben o kadar beklemem bence cinsiyet konusunda da meraklardayım 15. Haftadayız şimdi haftaya cts falan düşünüyorum gitmeyi garanti olsun diye.

sen ne tez canlısın kız...inş. öğresnirsin ama 16 haftayı bitir de ole git kesin olması için

oluyor tatlım eğer uzun süre göremediysem hepten sanki bişey olmuş gibi geriliyorum. ama en azından aile hekimliklerinde kalp atışı dinleyebiliyor olmamız beni rahatlatıyor artık. 16. haftadan itibaren gidip dinleyebilirsin. daha rahat edersin.
ben sürekli iş-güç ile meşgul olmaya çalışıyorum. aksi halde çok düşünüyorsun o da geriyor insanı. Olmamış şeylere olmuş gibi canını sıkıyorsun.

evet şekerimmm...

Canim cok iyi yapmissin sen. Bizim faydamiz olduysa ne mutlu.

Son 6 gun sayilir, bugune de bitiriyoruz cunku. Insallah guzel bir dogumum olur. Kerata gelse de soyle koklasam

canım benim inşallah hayırlısıyla tez vakitte senide sıkıntıya sokmadan doğar paşa.

Günaydın canlarrrr
Bu ayda hayaller suya düştüüüüüü

canım beniim. hiç üzülme. olabildiğini biliyorum artık gerisi gelecek Allahın izniyle. başın sağolsun. allah kalanlarınıza uzun ömürler versin

bende de bu aralar öyle bir duygu oluştu:)))

ahhh gülüm öyle rüyalar çok oluyor. her gece doğuruyorum:))

Allah razı olsun canım aminnnnnn
dimi dimi Allahımın izniyle o bebek buraya gelecekkkkkk inşallahhhh

tabiki gelecek hayatım. hiç gönlünü bozma

kızlar bu arada bende 3 gündür yatıyorum neredeyse. perşembe gecesi kusarak uyandım müthiş bir ağrıyla. bebeğim geliyor sandım. hemen hastaneye gittik nst ye bağlandık. bebeğim iyiydi fakat bir çok doktor un görmesi gerekti. hastaneye yattım. apandistten iltihapa kadar araştırıldı. çok korktum. daha yeni kendime geliyorum. benim hastalığım nüksetmiş olabilir diye kontrol altında tutmak ve antibıotik tedavisi uygulamak istediler. ama ben reddettim. eve gitmek istediğimi söyledim:)
dinleniyorum şimdi. pazartesi işe dönücem. 2 hafta daha çalışıcaz meleğimle. sonra bekliycem kızımı. bu arada korkudan doğum çantamı toparlayıp çıkardım ortaya. herksede sıkı sıkı tembih ettim içindekileri:)))

Son düzenleme:

canım yaa hala işe gideceğim diyorsun? Bak demek ki dinlenmek gerekiyormuş neden söz dinlemiyorsun???? kızıyorum sana ama. Gerçekten kızıyorum bak. Yüzümü görsen kızdığıma inanırdın.... Bişeyden mi zehirlendin acaba Gamzecim? Dikkat et kendine lütfen yoksa sonraki bebek çalışmalarında el atmam, protesto yersin haberin ola...

Canım çok geçmiş olsun ama asya haklı bence de kızmakta bence de artık yeter çalışma. Evde kızını bekleme zamanı geldi bence de 2hafta diyosun hala..

BUarAda acemi doğuma filan mı gitti naptı ya merak ettim valla öyleyse allah yardımcısı olsun inşallah. Ona da tunahana da sağlık versin sağlıkla birbirine kavuşsunlar merak ettim haberi olan Var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…