- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.721
Hayirlisi olsun canim benim. Uzulme fazla. Gelecek insallah o bebek
Heyecan cok vardi izne ayrilmadan once. Izne ayrildigim hafta da her an dogabilir diye heyecan ve keyifle yaptim son hazirliklarimi. Ama simdi bir hayalkirikligi var. Gelmiyor bebegim. Bu hafta gelmeyecek. Haftaya belkiStrese girmeye basladim. Sabirsizlaniyorum artik. Hamileligim hic bitmeyecekmis gibi gelmeye basladi
kuzum üzülmüyorum hemde hiç evelsi gün eniştemi kaybettik bu bana çok iyi bir ders oldu
Rabbim hayırlısını nasip edecek bize
Canım başınız sağ olsun eniştene de allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.
İnanıyorum ben güzel haberler de çok yakın. Daisy ne diyodu o bebek buraya gelecek! O kadar.
Bu arada Daisy nasıl acaba iyidir inşallah prenses de annesi de..
mor-beyazbencee... beyaz ağırlıklı olması ferahlık verir diye düşünüyorum. göz yormaz hem
Allah rahmet eylesin. Olum bize diger dertleri unutturuyor haklisinkuzum üzülmüyorum hemde hiç evelsi gün eniştemi kaybettik bu bana çok iyi bir ders oldu
Rabbim hayırlısını nasip edecek bize
Agzindan bal damliyor. Insallah oyle olur. Amin amin aminCanım vaktinde gelsin bebişin hayalkırıklığına ne gerek var sana hala ihtiyacı var demek ki anneciğinden ayrılamıyo.. en kısa zamanda hayırlısıyla gelecek topiğin ilk kuzusu ve annesi de kolay mı kolay güzel mi güzel bi doğum Hikayesi anlatacak bize inşallah. . İçini ferah tut bebiş de heyecanlanmasın..;-)
Allah rahmet eylesin. Olum bize diger dertleri unutturuyor haklisin
Agzindan bal damliyor. Insallah oyle olur. Amin amin amin
Olacak elbet olacak... biraz nazlı bebeğin olacak ama sonuçta olacakGünaydın canlarrrr
Bu ayda hayaller suya düştüüüüüü
Günaydın hanımlar. . Bana pek aydın olmadı bugün. Gece 1gibi yatmıştım çok kötü bi rüyayla uyandım bebeğim doğmuş ama çok küçüktü tutamıyodum bile dokunamıyodum dru aradım gelin hemen dedi ağlayarak uyandım. Sabah ezanı okunuyodu daha da uyuyamadım döndüm durdum. Dün karnıma bi ağrı saplanmıştı sonrasında midem de daha iyi oldu bulantım azaldı haliyle endişelendik acilde kalp atışını görünce rahAtlamıştım. Rüya yine huzursuz etti beni hayırdır inşallah..
Canim gebelikte bir kabus gorme donemi oluyor. Belki o donemdesindir, haftasini unuttum simdi. COk takilma yani boyle ruyalara, hormonlarin oyunu buGünaydın hanımlar. . Bana pek aydın olmadı bugün. Gece 1gibi yatmıştım çok kötü bi rüyayla uyandım bebeğim doğmuş ama çok küçüktü tutamıyodum bile dokunamıyodum dru aradım gelin hemen dedi ağlayarak uyandım. Sabah ezanı okunuyodu daha da uyuyamadım döndüm durdum. Dün karnıma bi ağrı saplanmıştı sonrasında midem de daha iyi oldu bulantım azaldı haliyle endişelendik acilde kalp atışını görünce rahAtlamıştım. Rüya yine huzursuz etti beni hayırdır inşallah..
Olacak elbet olacak... biraz nazlı bebeğin olacak ama sonuçta olacakBak benimki de gelmedi kaç ay canı istediği zamançalışmadığımız aydan geldi. Velet artist, keyfi isteyince geldi. Ultrasonda görsen bir trip, bir trip... Sanki zorla getirdik küçük adamı
canım hamilelikte çeşitli nedensiz ağrılar oluyormuş sürekli. Benim bir süredir eklem yerlerim çok ağrıyor. parmaklarımdaki küçük eklemlere kadar ağrım var. doktorumu aradım kalsiyum-magnezyum desteği de verdi.
Sanırım ağrı eşiğim çok düştü. Dün kapı kolunu tutup kapıyı açtım, birazcık sert açıldı diye avuç içime dokunamıyorum şimdi. Hergün defalarca açıp kapattım sıradan bir kapı... öyle böyle atlatacaz artık
kuzummm herşey yolunda hiç sıkıntı yapma kendine herşey güzel olacakkkkkGünaydın hanımlar. . Bana pek aydın olmadı bugün. Gece 1gibi yatmıştım çok kötü bi rüyayla uyandım bebeğim doğmuş ama çok küçüktü tutamıyodum bile dokunamıyodum dru aradım gelin hemen dedi ağlayarak uyandım. Sabah ezanı okunuyodu daha da uyuyamadım döndüm durdum. Dün karnıma bi ağrı saplanmıştı sonrasında midem de daha iyi oldu bulantım azaldı haliyle endişelendik acilde kalp atışını görünce rahAtlamıştım. Rüya yine huzursuz etti beni hayırdır inşallah..
Olacak elbet olacak... biraz nazlı bebeğin olacak ama sonuçta olacakBak benimki de gelmedi kaç ay canı istediği zamançalışmadığımız aydan geldi. Velet artist, keyfi isteyince geldi. Ultrasonda görsen bir trip, bir trip... Sanki zorla getirdik küçük adamı
canım hamilelikte çeşitli nedensiz ağrılar oluyormuş sürekli. Benim bir süredir eklem yerlerim çok ağrıyor. parmaklarımdaki küçük eklemlere kadar ağrım var. doktorumu aradım kalsiyum-magnezyum desteği de verdi.
Sanırım ağrı eşiğim çok düştü. Dün kapı kolunu tutup kapıyı açtım, birazcık sert açıldı diye avuç içime dokunamıyorum şimdi. Hergün defalarca açıp kapattım sıradan bir kapı... öyle böyle atlatacaz artık
kuzummm herşey yolunda hiç sıkıntı yapma kendine herşey güzel olacakkkkk
ne zaman gideceksiniz dr.a peki canımcım
Rabbim hayırla sağlıkla yollayacak inşallah canım bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok
Bu arada ben kaçırdım mı erkek mi geliyorrrrrr
Canım işte 15 gün filan oldu heralde ayda bir oluyo kontrol ama ben o kadar beklemem bence cinsiyet konusunda da meraklardayım 15. Haftadayız şimdi haftaya cts falan düşünüyorum gitmeyi garanti olsun diye.
Ağrı filan bişey değil canım da sabır metanet soğukkanlılık hepsi yok oluyo sanırım bu hamilelikte. . Sana da oluyo mu bilmiyorum ama ben sürekli acaba bişey oldu mu kalbi atıyo mudur, kasık ağrım var ya düşük yaparsam diye tedirginlik içindeyim hiç böyle evhamlı da değilimdir normalde. .
Rüyalar da oyun oynuyo resmen benimle. .
kuzummm herşey yolunda hiç sıkıntı yapma kendine herşey güzel olacakkkkk
ne zaman gideceksiniz dr.a peki canımcım
Rabbim hayırla sağlıkla yollayacak inşallah canım bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok
Bu arada ben kaçırdım mı erkek mi geliyorrrrrr
Canim cok iyi yapmissin sen. Bizim faydamiz olduysa ne mutlu.
Son 6 gun sayilir, bugune de bitiriyoruz cunku. Insallah guzel bir dogumum olur. Kerata gelse de soyle koklasam
Günaydın canlarrrr
Bu ayda hayaller suya düştüüüüüü
Hayirlisi olsun canim benim. Uzulme fazla. Gelecek insallah o bebek
dimi dimi. gelecek inş.
Heyecan cok vardi izne ayrilmadan once. Izne ayrildigim hafta da her an dogabilir diye heyecan ve keyifle yaptim son hazirliklarimi. Ama simdi bir hayalkirikligi var. Gelmiyor bebegim. Bu hafta gelmeyecek. Haftaya belkiStrese girmeye basladim. Sabirsizlaniyorum artik. Hamileligim hic bitmeyecekmis gibi gelmeye basladi
Günaydın hanımlar. . Bana pek aydın olmadı bugün. Gece 1gibi yatmıştım çok kötü bi rüyayla uyandım bebeğim doğmuş ama çok küçüktü tutamıyodum bile dokunamıyodum dru aradım gelin hemen dedi ağlayarak uyandım. Sabah ezanı okunuyodu daha da uyuyamadım döndüm durdum. Dün karnıma bi ağrı saplanmıştı sonrasında midem de daha iyi oldu bulantım azaldı haliyle endişelendik acilde kalp atışını görünce rahAtlamıştım. Rüya yine huzursuz etti beni hayırdır inşallah..
Allah razı olsun canım aminnnnnn
dimi dimi Allahımın izniyle o bebek buraya gelecekkkkkk inşallahhhh
kızlar bu arada bende 3 gündür yatıyorum neredeyse. perşembe gecesi kusarak uyandım müthiş bir ağrıyla. bebeğim geliyor sandım. hemen hastaneye gittik nst ye bağlandık. bebeğim iyiydi fakat bir çok doktor un görmesi gerekti. hastaneye yattım. apandistten iltihapa kadar araştırıldı. çok korktum. daha yeni kendime geliyorum. benim hastalığım nüksetmiş olabilir diye kontrol altında tutmak ve antibıotik tedavisi uygulamak istediler. ama ben reddettim. eve gitmek istediğimi söyledim:)
dinleniyorum şimdi. pazartesi işe dönücem. 2 hafta daha çalışıcaz meleğimle. sonra bekliycem kızımı. bu arada korkudan doğum çantamı toparlayıp çıkardım ortaya. herksede sıkı sıkı tembih ettim içindekileri:)))
kızlar bu arada bende 3 gündür yatıyorum neredeyse. perşembe gecesi kusarak uyandım müthiş bir ağrıyla. bebeğim geliyor sandım. hemen hastaneye gittik nst ye bağlandık. bebeğim iyiydi fakat bir çok doktor un görmesi gerekti. hastaneye yattım. apandistten iltihapa kadar araştırıldı. çok korktum. daha yeni kendime geliyorum. benim hastalığım nüksetmiş olabilir diye kontrol altında tutmak ve antibıotik tedavisi uygulamak istediler. ama ben reddettim. eve gitmek istediğimi söyledim:)
dinleniyorum şimdi. pazartesi işe dönücem. 2 hafta daha çalışıcaz meleğimle. sonra bekliycem kızımı. bu arada korkudan doğum çantamı toparlayıp çıkardım ortaya. herksede sıkı sıkı tembih ettim içindekileri:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?