Ilk çocuğunu düşünenler...

annaaaammm ben daha şimdi 90 takıyorum gamze daha büyürse napacam ben? Eşim, Pamela Anderson geldi diyor odaya girdiğimde

evet bu yaz bikininin tadını çıkarayım Doktora sordun mu yolculuk yasak mı diyee??? Soracaktın ya bu taraflara gelmek için

doktorum çalışabilir raporunu bile suratsız bir ifadeyle verdi. bende psikolojim bozulur benim evde diye aldım zorla. araba kullanmamı bile yasakladı. ama ben kullanıyorum:)))
doğum sonrasına plan yaptık orası için hayatım. 30 ağustosta görümcemin düğünü atlatıp çıkıcaz kocişle ve kızımla kısmet olursa.
hıhı sen bikini giyersin ama göğüsler için. ya göbüşü napıcan:))) asya baloncuk çıktı..

hmm daha var gelmenize yani... olsun napalım baloncuğunu tahmin eder gibiyim ama bikinim ipli bebeğim her türlü göbiş koşullarına uygun yani hehhehehe haa bu arada senin hazırlık yapman lazım değil m? çalışıp ne yapacan kuzum? işine gücüne bak ve bırak artık o arabayı. Allah korusun yavrum birden bir ağrı olur filan. yapma...

:)))) benim baloncuğum şöyle. benim doğum sancılarım başlıyor. eşim her zamanki gibi panikliyor. arabayı ben kullanıyorum hastaneye gidiyoruz.....:)))
ah desem nooldu diye ayağa fırlıyor kociş yavv...
benim çantam bile hazır. kızımın kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleştirildi. son kontrolde meleğim dönmüştü. hazırız ...

ohh maşallah daha ne olsun baloncuğun film şeridi gibi geçti de... pek komik olur

Canim cok zayif degil merak etme. DOnmesi icin de hala vakti var, her an atak yapip doneblir

En kesin cinsiyet 16.haftadan sonra belli olur. Kimin ne zaman ogrendigini bosver. garanti olsun.

Ben sutyen arkasina uzatma aldim bugune kadar hep eskileri kullandim. Cok kucuk kaliplilar disinda cogu oluyor hala. Asil emzirirken kocaman oluyormus gogusler

inş. acemi çok acayipduruyodu yeri dar belli

merhaba arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim.
bu ay 3. deneme ve suanda hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum 1 hafta beklemem lazım öğrenmek için. bu bekleme sürecenin bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim. çok rahat olacağımı düşünürdüm ama heycandan meraktan aklımdan hiç çıkmıyor. çok kolay işler değilmiş :)

Dualarim seninle canim insallah doner bebecik. Yavrum kiyamam da sikismis mi annesinin karninda

saol cnm allah razı olsun..acemi bebek odası perdesini nerde bide kaça yaptırdın dün biz eşimle ikea ve koçataşa baktık çok kötüü bide onlar rustikli eşim rüstik olayını pek tutmadı güneşlik olmayacak rüstik olursa dio

hayırlısı olsun senin içinde canım. umarım meleğin çok bekletmez seni. anne baba olmak sabır işi ya hani. o sabır işi taaa buralarda başlıyor işte. :)))
güzel haberler verirsin inşallah 1 hafta sonra

Eki Görüntüle 717027 Eki Görüntüle 717028

kızlar ben ısrarla oda yapmak istemiyorum ama eşim sürekli bakıp gönderiyor fotolarını. en sonunda karar değiştirdim. hangisi sizce.
Canim ben de oda yapmiycam diyordum ama aldikca ve mobilyalara baktikca odaya donustu bizim kose fikri :) Ikisinden biri olmak zorunda mi? Mobilyacilarda cok guzel alternatifler var. Daha buyuk bir dolap ilerde de kullanabilmesi acisindan daha iyi olur bence. Krem renk bazli mobilyalar cok asil duruyor onlara da bak.

haklısın aslında bende sade birşey isterdim. bizim mobilyaları yapan bir mobilyacımız var. hiçbirşeyi hazır almadık. adamın işçiliği çok iyi neyi görse aynısını çıkarıyor. çok karışık görünüyor dediysemde abla renkleri değiştiririm sen modele karar ver ben başlıycam hemen dedi. anca yetişirmiş.
ya aslında hala istemiyorum oda . ama eşimide kırmak istemiyorum. soldaki model biraz daha bol çekmece falan var ama diğeride pek tatlı.

Yaptiracaksan isin daha da kolay. Istedigin gibi tasarlayabilirsin. Mobilyada gorunusten once kullanisli olmasina, bol cekmece dolap olmasina bak canim. Hantal, gostermelik ufak dolaplar, dekoratif boslugu cok olan seyler tercih etme bence. Ilerde cok degil 2 yil sonra seni bogmasin, cocuk odasina donusumu daha kolay olsun.

Merhaba arkadaşlar
bende 9 aylık evliyim..çocık yapmak çok istiyoruz 2 denemede başarısız olduk.3. ayımız bu bekliyoruz...kendi kendime kuruntu yapmaya başladım ya olmazsa diye..kasıklarımda ağrı başladı dün..ama ya olmazsa demekten kendimi alamıyorum..deneyimlerinizi paylasırsanız sevinirim...

akşam bi konuşup ikna etmeye çalışıcam. aslında çocuk odamız yeteri kadar geniş . biz orayı çalışma odası yapmıştık. gömme bir kitaplık vardı. onları çıkarttırıp boydan bir dolap yaptırırsan ok dicem eşime:) hem bende ıvır zıvır ne yok koyarım:)
sığmadın koca eve dicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…