Ilk çocuğunu düşünenler...

merhaba canım. öncelikle sakin ve sabırlı olmalısın. herkeste gebelik belirtisi farklı oluyor. bende adet oldum olucam derken hamile olduğumu öğrendim. öyle göğüs hassaslaşması falan hiç birini yaşamadım. normal adet belirtisi gibiydi. bazı arkadaşlar da da daha farklı oldu tabi. göğüslerde hassaslaşma. kasıklarda batma gibi. ama dediğim gibi herkeste aynı olacak diye bir durum yok.

merhaba arkadaşlar bizde 3 aydır çocuk istiyorduk olmadı dr gittik eşim de varikosel çıktı ve 5 nisan da ameliyat oldu. bakalım bu ay olacak mı. anne olmayı o kadar çok istiyorum ki her ay ayrı stres yaşıyorum. evlenmeden önce istediğimiz ilk ay hemen hamile kalıırım diye düşünüyordum öyle olmadı hatta bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz ?

Gamzecim tek çocuk düşünmüyosan pembe yapma bence ilerde az bi değişiklikle erkek bebekte de kullanabilirsin tabi fazla odan yoksa ;-). Ben kız da olsa erkek de olsa beyaz istiyorum mobilyalarını hem daha ferah oluyo hem de şık..

Ya ne diycem bu çin takvimi tuttu mu sizlerde baktım da şöyle bi erkek diyo

Otomotik hesaplayicili calisan cin takvimi bende tuttu

tek çocuk düşünmüyorum:))) kalabalık bir aile olmak istiyorum eşimi ikna edebilirsem. haklısınız aslında. dün akşam kendim çizdim bir tane nasılsa mobilyacı yapıcak. biraz sürer bunun yapılması dedi ama olsun nasılsa 1 ay kadar annemde kalıcam. annemde k.v dede oda hazırlamış kızıma:)) evdeki odamızıda bekleriz artık. gömme dolap istedim 2 duvara tam boy. gradrop ve bol çekmece koydurdum. raylı sistem istedim kapaklı dolap yerden tasarruf ettirmiyor. beyaz değilde krem rengi olacak. diğer mobilyalara uysun diye.

bende ne çin takvimi, ne rus takvimi, nede yüzük yaparlar ya hiç biri tutmadı. bir görümcem bide ben haftalarca kız diye bağırdık. herkes erkek dedi.

Cok iyi yapmissin gamzecim. Bu sekilde daha kullanisli olur inan bana. Mobilyayi 1 ayda ancak yapiyorlar biraz bekleyeceksiniz ama zaten sure sorunun yok. Icine sinin birseyler olsun muhim olan o.

günaydın canım. az kaldı senin:))) ben senin tarihi gördükçe çok heyecanlanıyorum. nasılsın
Bomba gibiyim Acayip enerjigim, hic hamile gibi degilim Bugunu degerlendirecegim. Misafir icin dolaba biraz sigara boregi sarip koyayim diyorum. Biraz da annemle gezer minnosuma yazlik sort falan bakariz

Gunume bakarsan son 7 gun, bebege bakarsan sonsuza kadar icerde kalacak

çok sağol canım. valla iyiki fikrinizi sormuşum. yoksa eşimin aklıyla pespembe bir takım yaptıracaktık:)))
tabi benim çenemde durmazdı.

:)) evet son 7 gün görünüyor. enerjik olmana sevindim. inşallah doğumundada öyle olursun çabucak alırsın paşayı kucağına.

canım eşinin ne şikayeti vardıda doktora gitme gereği duydunuz?varikoselden ameliyat olduysa tavsiyem eşine bol keçiboynuzu yedir
bizimde 3.ayımız ama ben bu ay beklemiyorum:iltahaptan dolayı fittil kullanıyorum çünkü

eşim de kasık fıtığı vardı ben ise varikosel diye sürekli söylüyordum ilk ay çocuk olmayınca o da bende dr gittik bende sorun çıkmadı onda da varikosel + kasık fıtığı + hidrosel çıktı 5 nisan da ameliyat oldu bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla

on yüz bin baloncuuukkkk!!!!!

Canim cok iyi yapmissin sen. Bizim faydamiz olduysa ne mutlu.

Son 6 gun sayilir, bugune de bitiriyoruz cunku. Insallah guzel bir dogumum olur. Kerata gelse de soyle koklasam

Günaydın canlarrrr
Bu ayda hayaller suya düştüüüüüü

Düşmedi canım dahada bütüyüp bi sonraki aya ertelendi. Bunda da vardır bir hayır ümit kesmek yok tam gaz devam..

Canim cok iyi yapmissin sen. Bizim faydamiz olduysa ne mutlu.

Son 6 gun sayilir, bugune de bitiriyoruz cunku. Insallah guzel bir dogumum olur. Kerata gelse de soyle koklasam

Rüya gibi yaa bebek bebek diye sayıklarken doğum hikayeleri okuycaz yakında. Acemi heyecan var mı ne durumdasın?

Ben şimdiden doğuma takmış durumdayım aslında takkmamın sebebi gittiğim haatanede gündüz doğum yaparsam drum giriyomuş ama hafta sonu ve mesai saatleri dışında yaparsam kim nöbetçiyse o yaptırıyomuş bu durum baya canımı sıktı.. normal doğum isterken gülümsün senin gibi kaymaya başladım sezaryene. Biliyorum çok erken bunları düşünmek için ama benim sabırsızlığımı biliyosunuz. O adete 6-7gün kala yapilan idrAr testlerini hatırlarsınız. . ;-)

Günaydın canlarrrr
Bu ayda hayaller suya düştüüüüüü
Hayirlisi olsun canim benim. Uzulme fazla. Gelecek insallah o bebek

Heyecan cok vardi izne ayrilmadan once. Izne ayrildigim hafta da her an dogabilir diye heyecan ve keyifle yaptim son hazirliklarimi. Ama simdi bir hayalkirikligi var. Gelmiyor bebegim. Bu hafta gelmeyecek. Haftaya belki Strese girmeye basladim. Sabirsizlaniyorum artik. Hamileligim hic bitmeyecekmis gibi gelmeye basladi

kuzum üzülmüyorum hemde hiç evelsi gün eniştemi kaybettik bu bana çok iyi bir ders oldu
Rabbim hayırlısını nasip edecek bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…