Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar bu arada bende 3 gündür yatıyorum neredeyse. perşembe gecesi kusarak uyandım müthiş bir ağrıyla. bebeğim geliyor sandım. hemen hastaneye gittik nst ye bağlandık. bebeğim iyiydi fakat bir çok doktor un görmesi gerekti. hastaneye yattım. apandistten iltihapa kadar araştırıldı. çok korktum. daha yeni kendime geliyorum. benim hastalığım nüksetmiş olabilir diye kontrol altında tutmak ve antibıotik tedavisi uygulamak istediler. ama ben reddettim. eve gitmek istediğimi söyledim:)
dinleniyorum şimdi. pazartesi işe dönücem. 2 hafta daha çalışıcaz meleğimle. sonra bekliycem kızımı. bu arada korkudan doğum çantamı toparlayıp çıkardım ortaya. herksede sıkı sıkı tembih ettim içindekileri:)))

çok geçmiş olsun kuzu ..yeter artık ya çalışma ...dinlen artık

gamzecim geçmiş olsun yaa.umarım kızının ve senin sağlığın bomba gibidir:)
doktorları biraz dinle ama lütfen, inşallah zamanında ve sağlıkla alıcaksın kucağına dikkat edin birbirinize çoook öpüyorum sizi..

acemi iyimisin cnm ne durumdasın gittin mi doğuma aklımda sende .....
Iyiyim canim. Beklemedeyiz. Eli kulaginda diyoruz ama gelesi yok oglumun. Ben de kendimi gezmeye ve alisverise verdim :49:

kızlar bu arada bende 3 gündür yatıyorum neredeyse. perşembe gecesi kusarak uyandım müthiş bir ağrıyla. bebeğim geliyor sandım. hemen hastaneye gittik nst ye bağlandık. bebeğim iyiydi fakat bir çok doktor un görmesi gerekti. hastaneye yattım. apandistten iltihapa kadar araştırıldı. çok korktum. daha yeni kendime geliyorum. benim hastalığım nüksetmiş olabilir diye kontrol altında tutmak ve antibıotik tedavisi uygulamak istediler. ama ben reddettim. eve gitmek istediğimi söyledim:)
dinleniyorum şimdi. pazartesi işe dönücem. 2 hafta daha çalışıcaz meleğimle. sonra bekliycem kızımı. bu arada korkudan doğum çantamı toparlayıp çıkardım ortaya. herksede sıkı sıkı tembih ettim içindekileri:)))
Cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine ve prensesine

Iyiyim canim. Beklemedeyiz. Eli kulaginda diyoruz ama gelesi yok oglumun. Ben de kendimi gezmeye ve alisverise verdim :49:

ay çok heyecanlı acemi takviminde 3 gün yazıyo ama erkek bebekler geç gelirmiş..kızlar erken ne kadar doğru bilmiyorum ama ole diolar..sağlıklı gelsinde annesi eli kulağında maşallah

ay çok heyecanlı acemi takviminde 3 gün yazıyo ama erkek bebekler geç gelirmiş..kızlar erken ne kadar doğru bilmiyorum ama ole diolar..sağlıklı gelsinde annesi eli kulağında maşallah
Evet canim 3 gun kaldi diyor takvim ama bu gidisle takvim bitecek ben safak saymaya devam edecegim :37: Henuz bir belirtim yok. O kadar yoruluyorum bir tek yorgunluktan ayaklarim sizliyor bir de kasilmalarim artiyor. Su an da cok hafif bel agrim var. Bugun de gelmez cucugum. Napalim bekliycez keyfini :49:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Evet canim 3 gun kaldi diyor takvim ama bu gidisle takvim bitecek ben safak saymaya devam edecegim :37: Henuz bir belirtim yok. O kadar yoruluyorum bir tek yorgunluktan ayaklarim sizliyor bir de kasilmalarim artiyor. Su an da cok hafif bel agrim var. Bugun de gelmez cucugum. Napalim bekliycez keyfini :49:
masallah az klmış heycan varmı allah koly doğum nasip etsin ikinizde sağsalim kavuşun birbirinize inş

masallah az klmış heycan varmı allah koly doğum nasip etsin ikinizde sağsalim kavuşun birbirinize inş
Heyecan var mi yok mu bilemiyorum, varsa bile azaldi. Yillardir halimeyim bir iki ay daha boyle kalacakmis gibi hissediyorum. Sordan 40.haftada degil 25'li haftalardayim sanki. Bebisim hep icerde duracak gibi. Henuz gelmeye niyeti yok pasamin. Annesi babasi onu nasil ozlmele bekliyor bir bilse hemencecik gelirdi

Heyecan var mi yok mu bilemiyorum, varsa bile azaldi. Yillardir halimeyim bir iki ay daha boyle kalacakmis gibi hissediyorum. Sordan 40.haftada degil 25'li haftalardayim sanki. Bebisim hep icerde duracak gibi. Henuz gelmeye niyeti yok pasamin. Annesi babasi onu nasil ozlmele bekliyor bir bilse hemencecik gelirdi

ayy ben günler hemen geçsin istiyorum sanki günler hiç geelsinler geççmiomuş gibi gelio hayırlısıyla zamanında gelsinler ama ne bilim çokmu aceleciyim bilmem çok merak ediyorum oğluşun yerini çok sevio demekki miss gibi ortam keyfi yerinde demekki erkek çocuklar geç doğar diorlarya belki senin bebğinde o bebklerdendir

canım yaa hala işe gideceğim diyorsun? Bak demek ki dinlenmek gerekiyormuş neden söz dinlemiyorsun???? kızıyorum sana ama. Gerçekten kızıyorum bak. Yüzümü görsen kızdığıma inanırdın.... Bişeyden mi zehirlendin acaba Gamzecim? Dikkat et kendine lütfen yoksa sonraki bebek çalışmalarında el atmam, protesto yersin haberin ola... :61:

:))) tamam hayatım. haklısın. doktorda öyle dedi. bu hafta işlerimi toparlıycam ama öyle her gün tam mesai değil. ara ara gidip gelicem. sonra bırakıyorum. maalesef benim işim finansal olduğu için. devretmek biraz zor. takibini evden yapıcam... asyaammmm nooolurrr beni bırakma:)))

Canım çok geçmiş olsun ama asya haklı bence de kızmakta bence de artık yeter çalışma. Evde kızını bekleme zamanı geldi bence de 2hafta diyosun hala..

sağol hayatım. bencede haklı bırakıcam valla. bu hafta toparlayım. bitti.:))

BUarAda acemi doğuma filan mı gitti naptı ya merak ettim valla öyleyse allah yardımcısı olsun inşallah. Ona da tunahana da sağlık versin sağlıkla birbirine kavuşsunlar merak ettim haberi olan Var mı?

gamzecim geçmiş olsun yaa.umarım kızının ve senin sağlığın bomba gibidir:)
doktorları biraz dinle ama lütfen, inşallah zamanında ve sağlıkla alıcaksın kucağına dikkat edin birbirinize çoook öpüyorum sizi..

canım benim sağol. bu arada sen nasılsın. çok merak ettim seni.

sağol hayatım. çookk tşk

sağol gülümmm. zaman azaldıkça kızım büyüdükçe sıkıştırıyor:)

Günaydın hanımlar
Bugün de rüyamda dra gidiyoruz ve ultrasonla bakıyo dr kız gibi diyo. Siz de görmüşsünüzdür kesin doğru mu çıktı ters mi çıktı ;-)

Bugün 14 hafta 5 günlük bebişim. 15i bitirip gitmek daha iyi galiba öyle gibili cevap almak da kötü ;-)

Canım işte 15 gün filan oldu heralde ayda bir oluyo kontrol ama ben o kadar beklemem bence cinsiyet konusunda da meraklardayım 15. Haftadayız şimdi haftaya cts falan düşünüyorum gitmeyi garanti olsun diye.
inşallah öğrenirsin canım çok şükür 15.haftaya gelmişsin ya zaten 1-2haftaya belli olur garanti olur hemmm:16:
oluyor tatlım :34: eğer uzun süre göremediysem hepten sanki bişey olmuş gibi geriliyorum. ama en azından aile hekimliklerinde kalp atışı dinleyebiliyor olmamız beni rahatlatıyor artık. 16. haftadan itibaren gidip dinleyebilirsin. daha rahat edersin.
ben sürekli iş-güç ile meşgul olmaya çalışıyorum. aksi halde çok düşünüyorsun o da geriyor insanı. Olmamış şeylere olmuş gibi canını sıkıyorsun.

evet şekerimmm... :61:
paşa geliyor he maaşallahh subhanallahhhhhh:52:
canım benim inşallah hayırlısıyla tez vakitte senide sıkıntıya sokmadan doğar paşa.

canım beniim. hiç üzülme. olabildiğini biliyorum artık gerisi gelecek Allahın izniyle. başın sağolsun. allah kalanlarınıza uzun ömürler versin

bende de bu aralar öyle bir duygu oluştu:)))

ahhh gülüm öyle rüyalar çok oluyor. her gece doğuruyorum:))

tabiki gelecek hayatım. hiç gönlünü bozma
amin canım aminnnn
kuzummm asyaya hakveriyorum ama dinlensen artık vücut error veriyor baksanaa dikkat et nolurrr çok geçmiş olsunnnnn

bugün de 2gün yazıyor acaba ne durumdasın kuzummm ben heyecan yaptım vallaaaa:9:

çok heyecan yapıyorum canım yaa.. senin takvimi gördükçe:)))

inşallah öğrenirsin canım çok şükür 15.haftaya gelmişsin ya zaten 1-2haftaya belli olur garanti olur hemmm:16:

paşa geliyor he maaşallahh subhanallahhhhhh:52:

amin canım aminnnn

kuzummm asyaya hakveriyorum ama dinlensen artık vücut error veriyor baksanaa dikkat et nolurrr çok geçmiş olsunnnnn

bugün de 2gün yazıyor acaba ne durumdasın kuzummm ben heyecan yaptım vallaaaa:9:

sağol canım benim. tamam valla söz. :)) bu hafta bir iki saat uğrayıp kaçıcam. haftaya belki gelmem. gelirsemde acil bir iş olursa. zaten araba kullanamıyorum artık:))

çok heyecan yapıyorum canım yaa.. senin takvimi gördükçe:)))

bende gamze topiğin ilk bebeği hayırlı haberlierini bekliyoruz acemi bak

Ben heyecan yapamiyorum artik kizlar. Gelmiyor bebegim. Dun biraz sancim vardi. Bugun de az bir bel agrim. Bol bol da kasilmam. Birden mi gelecek yoksa daha bekleyecek mi bilemiyorum. Ben takvimi bitirecegim bu gidisle :37:

Kendimi gezmeye tozmaya ve bakima verdim. Kuafore gittim sabah. Canim ne cekerse onu yiyorum. Bol bol yuruyorum, hareket ediyorum. Sanki birkac ay daha boyle hamile gezecekmisim gibi geliyor. Kontrolum bu cuma.

Dualarinizi eksik etmeyin canlar

Ben heyecan yapamiyorum artik kizlar. Gelmiyor bebegim. Dun biraz sancim vardi. Bugun de az bir bel agrim. Bol bol da kasilmam. Birden mi gelecek yoksa daha bekleyecek mi bilemiyorum. Ben takvimi bitirecegim bu gidisle :37:

Kendimi gezmeye tozmaya ve bakima verdim. Kuafore gittim sabah. Canim ne cekerse onu yiyorum. Bol bol yuruyorum, hareket ediyorum. Sanki birkac ay daha boyle hamile gezecekmisim gibi geliyor. Kontrolum bu cuma.

bence gününde gelecek tatlım senin paşaaaaaaa

Asbelova bende katılıyorum az bel ağrısı deyince direk o geldi aklıma doğum hikayelerinde hep hafif bel ağrısı diyolar aynı gün doğuruyolar hadi hayırlısı bakalım allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bir avazda gelir inşallah yavrucak sağlıkla kavuşursunuz birbirinize. .

bence gününde gelecek tatlım senin paşaaaaaaa

Asbelova bende katılıyorum az bel ağrısı deyince direk o geldi aklıma doğum hikayelerinde hep hafif bel ağrısı diyolar aynı gün doğuruyolar hadi hayırlısı bakalım allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bir avazda gelir inşallah yavrucak sağlıkla kavuşursunuz birbirinize. .
Hadi bakalim hayirlisi. Artik kavussak su nazli pasayla. Amma keyfine duskunmus, iceriden cikmak istemiyor bir turlu

bende gamze topiğin ilk bebeği hayırlı haberlierini bekliyoruz acemi bak

Sorma hayatım. nasıl heyecan yapıyorum :))
inşallah bir sabah topiği açıcaz. acemi bağıracak doğurdum diye:))

tamam canım anlaştık:34:
dikkat et lazımsın hem bebişe hem bizee:16:

Allah razı olsun canım benim. hayırlısı bakalım . benim kızım erken gelecek gibi:))

canıımmm. dualarımız seninle tabiki. bak hergün seni arıyoruz hemen burda. çok merak ediyoruz seni. inşallah hayırlı haberlerini alıcaz. bende asbelove a katılıyorum tam gününde gelecek paşa...

Back