Ilk çocuğunu düşünenler...

çok geçmiş olsun kuzu ..yeter artık ya çalışma ...dinlen artık

gamzecim geçmiş olsun yaa.umarım kızının ve senin sağlığın bomba gibidir:)
doktorları biraz dinle ama lütfen, inşallah zamanında ve sağlıkla alıcaksın kucağına dikkat edin birbirinize çoook öpüyorum sizi..

acemi iyimisin cnm ne durumdasın gittin mi doğuma aklımda sende .....
Iyiyim canim. Beklemedeyiz. Eli kulaginda diyoruz ama gelesi yok oglumun. Ben de kendimi gezmeye ve alisverise verdim

Cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine ve prensesine

Iyiyim canim. Beklemedeyiz. Eli kulaginda diyoruz ama gelesi yok oglumun. Ben de kendimi gezmeye ve alisverise verdim

ay çok heyecanlı acemi takviminde 3 gün yazıyo ama erkek bebekler geç gelirmiş..kızlar erken ne kadar doğru bilmiyorum ama ole diolar..sağlıklı gelsinde annesi eli kulağında maşallah

ay çok heyecanlı acemi takviminde 3 gün yazıyo ama erkek bebekler geç gelirmiş..kızlar erken ne kadar doğru bilmiyorum ama ole diolar..sağlıklı gelsinde annesi eli kulağında maşallah
Evet canim 3 gun kaldi diyor takvim ama bu gidisle takvim bitecek ben safak saymaya devam edecegim Henuz bir belirtim yok. O kadar yoruluyorum bir tek yorgunluktan ayaklarim sizliyor bir de kasilmalarim artiyor. Su an da cok hafif bel agrim var. Bugun de gelmez cucugum. Napalim bekliycez keyfini

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
masallah az klmış heycan varmı allah koly doğum nasip etsin ikinizde sağsalim kavuşun birbirinize inş

masallah az klmış heycan varmı allah koly doğum nasip etsin ikinizde sağsalim kavuşun birbirinize inş
Heyecan var mi yok mu bilemiyorum, varsa bile azaldi. Yillardir halimeyim bir iki ay daha boyle kalacakmis gibi hissediyorum. Sordan 40.haftada degil 25'li haftalardayim sanki. Bebisim hep icerde duracak gibi. Henuz gelmeye niyeti yok pasamin. Annesi babasi onu nasil ozlmele bekliyor bir bilse hemencecik gelirdi

ayy ben günler hemen geçsin istiyorum sanki günler hiç geelsinler geççmiomuş gibi gelio hayırlısıyla zamanında gelsinler ama ne bilim çokmu aceleciyim bilmem çok merak ediyorum oğluşun yerini çok sevio demekki miss gibi ortam keyfi yerinde demekki erkek çocuklar geç doğar diorlarya belki senin bebğinde o bebklerdendir

:))) tamam hayatım. haklısın. doktorda öyle dedi. bu hafta işlerimi toparlıycam ama öyle her gün tam mesai değil. ara ara gidip gelicem. sonra bırakıyorum. maalesef benim işim finansal olduğu için. devretmek biraz zor. takibini evden yapıcam... asyaammmm nooolurrr beni bırakma:)))

canım benim sağol. bu arada sen nasılsın. çok merak ettim seni.

sağol hayatım. çookk tşk

sağol gülümmm. zaman azaldıkça kızım büyüdükçe sıkıştırıyor:)

Günaydın hanımlar
Bugün de rüyamda dra gidiyoruz ve ultrasonla bakıyo dr kız gibi diyo. Siz de görmüşsünüzdür kesin doğru mu çıktı ters mi çıktı ;-)

Bugün 14 hafta 5 günlük bebişim. 15i bitirip gitmek daha iyi galiba öyle gibili cevap almak da kötü ;-)

Canım işte 15 gün filan oldu heralde ayda bir oluyo kontrol ama ben o kadar beklemem bence cinsiyet konusunda da meraklardayım 15. Haftadayız şimdi haftaya cts falan düşünüyorum gitmeyi garanti olsun diye.
inşallah öğrenirsin canım çok şükür 15.haftaya gelmişsin ya zaten 1-2haftaya belli olur garanti olur hemmm
paşa geliyor he maaşallahh subhanallahhhhhh
amin canım aminnnn
kuzummm asyaya hakveriyorum ama dinlensen artık vücut error veriyor baksanaa dikkat et nolurrr çok geçmiş olsunnnnn

bugün de 2gün yazıyor acaba ne durumdasın kuzummm ben heyecan yaptım vallaaaa

çok heyecan yapıyorum canım yaa.. senin takvimi gördükçe:)))

sağol canım benim. tamam valla söz. :)) bu hafta bir iki saat uğrayıp kaçıcam. haftaya belki gelmem. gelirsemde acil bir iş olursa. zaten araba kullanamıyorum artık:))

bugün de 2gün yazıyor acaba ne durumdasın kuzummm ben heyecan yaptım vallaaaa

çok heyecan yapıyorum canım yaa.. senin takvimi gördükçe:)))

bende gamze topiğin ilk bebeği hayırlı haberlierini bekliyoruz acemi bak

Ben heyecan yapamiyorum artik kizlar. Gelmiyor bebegim. Dun biraz sancim vardi. Bugun de az bir bel agrim. Bol bol da kasilmam. Birden mi gelecek yoksa daha bekleyecek mi bilemiyorum. Ben takvimi bitirecegim bu gidisle

Kendimi gezmeye tozmaya ve bakima verdim. Kuafore gittim sabah. Canim ne cekerse onu yiyorum. Bol bol yuruyorum, hareket ediyorum. Sanki birkac ay daha boyle hamile gezecekmisim gibi geliyor. Kontrolum bu cuma.

Dualarinizi eksik etmeyin canlar

bence gününde gelecek tatlım senin paşaaaaaaa

Asbelova bende katılıyorum az bel ağrısı deyince direk o geldi aklıma doğum hikayelerinde hep hafif bel ağrısı diyolar aynı gün doğuruyolar hadi hayırlısı bakalım allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bir avazda gelir inşallah yavrucak sağlıkla kavuşursunuz birbirinize. .

bence gününde gelecek tatlım senin paşaaaaaaa

Hadi bakalim hayirlisi. Artik kavussak su nazli pasayla. Amma keyfine duskunmus, iceriden cikmak istemiyor bir turlu

bende gamze topiğin ilk bebeği hayırlı haberlierini bekliyoruz acemi bak

Sorma hayatım. nasıl heyecan yapıyorum :))
inşallah bir sabah topiği açıcaz. acemi bağıracak doğurdum diye:))

tamam canım anlaştık
dikkat et lazımsın hem bebişe hem bizee

Allah razı olsun canım benim. hayırlısı bakalım . benim kızım erken gelecek gibi:))

canıımmm. dualarımız seninle tabiki. bak hergün seni arıyoruz hemen burda. çok merak ediyoruz seni. inşallah hayırlı haberlerini alıcaz. bende asbelove a katılıyorum tam gününde gelecek paşa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…