Ilk çocuğunu düşünenler...

ondan bende korkuyodum cnm..neden olsa ameliyat yarası...normal iyidir diodum ama o arkadaşımın ki çok zor oldu acemi kortum..hatta doktoruma söleyi,nce kızdı ben sana kimseyi dinleme demedim mi dedi
ama zaten bende hemeroid var bide kızım hala ters dönmedi...böle giderse tartışmasız sezeryan dedi doktor..bişeyi çok istmeyeceksin ya ben normalı çok isityodum ama kısmet 37 kadar bekleyecez dönerse diğer seçeneklere bakarak doğum şeklini konuşacaz dönmezse yapacak bişey yok
Daha haftasi var donebilir. Baskalarini dinlememk gerekiyor aslinda cunku herkesin bunyesi farkli ve her dogum kisiye ozel. Ben de normale cok takmak istemiyorum, sezeryan olmak zorunda kalirsam psikolojim bozulabilir. Bugun bebegim 3400 gram 53 cm cikti :nazar: ama kanala girmemis yavrucugum. Sancim hic yok ve aksi gibi suyum azalmaya baslamis :43: Hayirlisi bakalim

Günaydın canlarımmm
Bugünde negatifi görmeme rağmen henüz kırmızıların teşrifini belirtisi bile yokkk:50:
Kirmizi gelmedikce umutlar tukenmez

Daha haftasi var donebilir. Baskalarini dinlememk gerekiyor aslinda cunku herkesin bunyesi farkli ve her dogum kisiye ozel. Ben de normale cok takmak istemiyorum, sezeryan olmak zorunda kalirsam psikolojim bozulabilir. Bugun bebegim 3400 gram 53 cm cikti :nazar: ama kanala girmemis yavrucugum. Sancim hic yok ve aksi gibi suyum azalmaya baslamis :43: Hayirlisi bakalim

Kirmizi gelmedikce umutlar tukenmez

dr.umda aynen bunu söyledi. Rabbime emanet ettim bakalım bekleyelim görelim:16:

valla boswer bende bu korkulardan sezeryana kayıyorum valla geçen benim arkadaşım doğum yaptı açılması çok hızlı gitti ama masada 2,5 saat kaldı bebek doğmadı kanala sıkışmış yavrum doğduğunda sağ tarafı mosmordu arkadaşımda bi sürü dikiş sözde erekn ayaklanacaktı mahvoldu kızda bebekte...hala elimi süremiyorum korku kaldı dio..onuda dinleyince iyice soüğudum ya

Yok ben artık normal düşünemiyorum ya bebeğim iyi olsun gerisi boş..
Masallah prensesine :nazar: Aklina kotuyu getirme canim ya. Sezeryanin da sonrasi sikintili diyorlar

:

Sezeryanın sonrası benim için sıkıntılı. Bende sıkıntı olsunda bebeğimde olmasın mantığındayım ben..
:))) yapın tabi hayatım. ayyy şimdiden gece gündüz yetiyor canıma sıpacık. cumaretsi kontrolümüz iyiydi. raporumu aldım. kuzum 2042 gr olmuş çok şükür tombalak yavrum benim.

maşallah kuzucuğuna. ikiniz için en sağlıklı hangisini düşünüyorsan tabi ona karar ver canım. insan böyle hikayeleri duydukça tırsıyor işte.

Seninde kızın kocaman olmuş.Çalışamaz raporumu aldın?

maşallah minnoşuna :nazar: evet biraz daha kilo alırsa sezeryan daha mantıklı olabilir. 3.5 kilo üstünde genelde sezeryan diyorlarmış. Eğer sezeryan belden aşağı uyuşma olursa çok rahat atlatıyormuşsun. Ben böyle doğum yapan bir arkadaşa sordum yarım uyuşunca ne hissediyorsun diye. hiç farkında bile olmuyorsun öyle hemşire ile muhabbet ettim ben dedi :61:

yok canım biraz önce telde görüştüm bekle daha dedi 3-4yumurtan vardı geç çatlamış olabilir bu haftayı da geçir ondan sonra bakalım dedi daha erken dedi canım yaaa umutlandım bende ama bakalım:16:

doğru söylemiş dr. ama bak benimde idrarda çıkmıyordu sıpacık biliyosun. kan testi beklemekten çok yoruluyordum.

bakalım canım inşallah gelmeyişinin sebebi bebiştendir ama yoksa da bir an önce gelsin çünkü ruh halim mahvolmuş durumdaa:34:
inşallah bebiştendir gülüm. ama lütfen üzülme. ve artık bu kadar kendini ypratma. bu seferde sağlığından olursun Allah korusun.

Yok ben artık normal düşünemiyorum ya bebeğim iyi olsun gerisi boş..

inşallah . hayırlısıyla atlatacağız hepimiz canım. günler yaklaştıkça bende her gece rüyamda değişik bir versiyonla doğuruyorum:)

Sezeryanın sonrası benim için sıkıntılı. Bende sıkıntı olsunda bebeğimde olmasın mantığındayım ben..

Seninde kızın kocaman olmuş.Çalışamaz raporumu aldın?

evet büyüdü sıpacık. çalışabilir raporu aldım canım. zaten işlerim çok yoğun değil. elemenımda çok. çok nadir yoğun günler geçiriyorum artık idare ederim onuda.

doğru söylemiş dr. ama bak benimde idrarda çıkmıyordu sıpacık biliyosun. kan testi beklemekten çok yoruluyordum.

inşallah bebiştendir gülüm. ama lütfen üzülme. ve artık bu kadar kendini ypratma. bu seferde sağlığından olursun Allah korusun.

evet büyüdü sıpacık. çalışabilir raporu aldım canım. zaten işlerim çok yoğun değil. elemenımda çok. çok nadir yoğun günler geçiriyorum artık idare ederim onuda.

hayırlısı canım bekleyeceğim bu sabaha kadar çok stres altındaydım canım ama bu sabah sanki o gerilim birden bire yok oluverdi. Herşey Rabbimden diyorum ve dua ediyorum bol bol Rabbimin takdiri kalan:16:

hayırlısı canım bekleyeceğim bu sabaha kadar çok stres altındaydım canım ama bu sabah sanki o gerilim birden bire yok oluverdi. Herşey Rabbimden diyorum ve dua ediyorum bol bol Rabbimin takdiri kalan:16:

Tatlım seni rahatlatır mı bilmiyorum ama benim röntgen çektirmem gerekiyodu adete de 4-5 gün vardı heralde dr.a sordjm kan testi yaptır varsa kesin çıkar dedi yaptırdım negatif çıktı ben de röntgeni de çektirdim o ayki ümitlerimi de kestim ama sonra adetime 1 gün kala hafif kanamam oldu az bişey bendw adet sandım ama çok az sürdü sonra sürekli uyuklamaya başlayınca idrar testi yaptım ve silik çıktı çizgi düşün. Geç döllenme olmuş yani. Ertesi gün de kan testim 70 lerde çıktı ben onu daa umursamadım kimyasal kesin yine diye bikaç gün sonra eşimin ısrarıyla tekrar yaptırdım 600 çıktı sonrası malum. İnşallah sana da benim gibi bebişin sürpriz yapar ;-)

Tatlım seni rahatlatır mı bilmiyorum ama benim röntgen çektirmem gerekiyodu adete de 4-5 gün vardı heralde dr.a sordjm kan testi yaptır varsa kesin çıkar dedi yaptırdım negatif çıktı ben de röntgeni de çektirdim o ayki ümitlerimi de kestim ama sonra adetime 1 gün kala hafif kanamam oldu az bişey bendw adet sandım ama çok az sürdü sonra sürekli uyuklamaya başlayınca idrar testi yaptım ve silik çıktı çizgi düşün. Geç döllenme olmuş yani. Ertesi gün de kan testim 70 lerde çıktı ben onu daa umursamadım kimyasal kesin yine diye bikaç gün sonra eşimin ısrarıyla tekrar yaptırdım 600 çıktı sonrası malum. İnşallah sana da benim gibi bebişin sürpriz yapar ;-)

demek senin bebeğinde sürpriz yaptı sana:16:
İnşallah canım inşallah ama o kadar sakinleştim ki bugün anlatamam arada kasık batmalarım falan olunca acaba diyorum ama geçen ay kist oluştuğunda da böyle sancılar çektiğim için geçiştiriyorum çünkü düşünerek hayat geçmiyor Rabbim nasip eylediyse her türlü gelecek zaten ama eğer bebiş yoksa kırmızıların bir an önce gelmesi taraftarıyım tabi ki pek bir dengesiz oldum şu birkaç gündür olamaması da mahvediyor insanı yaaa:50:

Son düzenleme:
demek senin bebeğinde sürpriz yaptı sana:16:
İnşallah canım inşallah ama o kadar sakinleştim ki bugün anlatamam arada kasık batmalarım falan olunca acaba diyorum ama geçen ay kist oluştuğunda da böyle sancılar çektiğim için geçiştiriyorum çünkü düşünerek hayat geçmiyor Rabbim nasip eylediyse her türlü gelecek zaten ama eğer bebiş yoksa kırmızıların bir an önce gelmesi taraftarıyım tabi ki pek bir dengesiz oldum şu birkaç gündür olamaması da mahvediyor insanı yaaa:50:

Tatlıcım bu kadar sıkıntı yapma kendine.. kalbini ferah tut ve eğer olmuyorsa vardır bunda da bir hayır diye düşün... seni ancak sen terkin edebilirsinn.. baktın hiçbirşey moralini düzeltmiyor atla gel şu güzel Antalyamıza.. deniz kum kızlar ay pardon kızları boşver :61: :16: Biraz gülümse istedim..

Tatlıcım bu kadar sıkıntı yapma kendine.. kalbini ferah tut ve eğer olmuyorsa vardır bunda da bir hayır diye düşün... seni ancak sen terkin edebilirsinn.. baktın hiçbirşey moralini düzeltmiyor atla gel şu güzel Antalyamıza.. deniz kum kızlar ay pardon kızları boşver :61: :16: Biraz gülümse istedim..

bu ay yumoşlarım gelişsin diye iğne oldum canımcım 3tane yumurtam gelişti dr. garanti olsun diye çatlatma iğnesi de yaptı ve ben 18inde regl olmam gerekirken henüz olmadım ve testlerimde negatif ama dr. bu sabah daha kesin bişey yok bekler dedi. bu sabaha kadar çok gergindim acabalarla kafayı yiyip duruyordum ama bu sabah öyle bir huzur kapladı ki içimi Rabbim bilir verir herşeyi benim şu anda tek derdim eğer bebiş yoksa bir an önce hastalanayım da o regli olamamanın verdiği sıkıntıyı atayım içimden yoksa neden oldu mu olmadı mı derdim yok çok şükürrr. Canım benimmmmm o kadar çok istiyorum ki bir tatile o kadar çok ihtiyacım var ki ancak bu tedavi ve düşük döneminde nerdeyse bir tüp bebek parası harcadık o yüzden ne yazık ki bu yaz tatil işi yattı bizimmmm:9::9::9:
Olsun sağlığımız yerinde ya çok şükürrr:16:

Ayy kız sen bölee söyleyince beni de heyecanlandırdınn.. bebişşş hadii gelll diyesim geldii :16: İnşallahh güzell haberler verirsinn canımm hakkımızda hayırlısı olsunn..

Sağlığımız olsun sonra da bebişimiz olsun :9::9::9::9::9:

Ayy kız sen bölee söyleyince beni de heyecanlandırdınn.. bebişşş hadii gelll diyesim geldii :16: İnşallahh güzell haberler verirsinn canımm hakkımızda hayırlısı olsunn..

Sağlığımız olsun sonra da bebişimiz olsun :9::9::9::9::9:

Rabbim hayırla sağlıkla yollayacak inşallah minnaklarımızı canım benimmmmmmm:16::16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim dualarımızı kabul eylesinnn:16::16:
Saat 17,20az kaldı senin randevuna da hayırlısıyla canım:34:

Günaydın hanımlar.. :-)
Bugün rüyamda esmer kömür gibi gözleri olan ama teni bembeyaz elmas gibi parlayan güzel mi güzel bi kız çocuğuna ki rüyamda o benimmiş :-) mama yediriyodum. Acaba kızım mı geliyor ne diyorsunuz? ;-)

Günaydın hanımlar.. :-)
Bugün rüyamda esmer kömür gibi gözleri olan ama teni bembeyaz elmas gibi parlayan güzel mi güzel bi kız çocuğuna ki rüyamda o benimmiş :-) mama yediriyodum. Acaba kızım mı geliyor ne diyorsunuz? ;-)
Allah gonlune gore versin.

Ben de gebeligimin ilk donemlerinde pembe dudaklari kizlar goruyordum ruyamda. Icimden gecen oymus. Ama oglum gelecek dediler. Hatta bir sure bekledim cinsiyet degisir mi diye, degismedi. Sonra pasami gordum ruyamda, ismi bile verildi :49:

günaydın hanımlaaar. bugün rüyalardan açmışız:))
bizde de eşim görümüş. kızımızı rüyamda gördüm diye erkenden fırladı yataktan ve bana kahvaltı hazırladı:))
rüyasında kızımız öpüyormuş sürekli babasını. çok mutlu olmuş. biran önce doğsun istiyor.

selam bayanlar
dün doktordaydık kızım büyümüş 2200 gr olmuş maşallah
ama hala ters kafası yukarda sırtını mesaneme dayamış yeri iyice daralmış yavrumun..elleri ile ayaklarını tutmuş yüzünü hiç göstermedi
çok özelmişim kuzumu
biraz zayif gibi geldi ama inş ardaki farkı kapatır doktoromuz son ay alacak alacağı kiloyu dedi

Çok merak ediyorum ama yaa;-) dr geçen hafta bi sonraki aya görürüz dedi ama geç değil mi 14. Haftada öğrenmiş herkes. Ben bekleyemem haftaya gideyim en iyisi:-)

Bİzim baba tam alışamadı daha arada karnımı yokluyo senin karnın büyüyo artık falan diyo. Bi de ben bulantıdan ölüyorum o söylemesi ayıp göğüslerime taktı koyun can derdinde kasap et :-D şaka maka sütyenlerim olmuyo artık ;-) bi de 7 kilo verdiğim halde düşünün pantalonlarım bolluktan olmuyo sütyenlerim darlıktan:-D

bu arada ben her geçen gün sezeryana yaklaşıyorum..bebeğim hala ters ve çoktan dönmesi gerekiyodu ama dönmüyor sıpa...doktorumuz yeri iyice daralıyor dönmesi her geçen gün güçleşiyor ama bekleyelim dedi hakkımızda hayırlısı

bu arada ben her geçen gün sezeryana yaklaşıyorum..bebeğim hala ters ve çoktan dönmesi gerekiyodu ama dönmüyor sıpa...doktorumuz yeri iyice daralıyor dönmesi her geçen gün güçleşiyor ama bekleyelim dedi hakkımızda hayırlısı

İçinİ ferah tut annesi nasıl doğacağına o karar verecek bence.. hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun inşallah.. doğum hikayeleri okumuyoosundur inşallah ben yaptım öyle bi hata geçenlerde gözümde yaş kalmadı malum iyice duygusallaşıyoruz bünye çok hassas. Kalbinden güzel şeyler geçir sağlıkla gelecek inşallah bebiş..

selam bayanlar
dün doktordaydık kızım büyümüş 2200 gr olmuş maşallah
ama hala ters kafası yukarda sırtını mesaneme dayamış yeri iyice daralmış yavrumun..elleri ile ayaklarını tutmuş yüzünü hiç göstermedi
çok özelmişim kuzumu
biraz zayif gibi geldi ama inş ardaki farkı kapatır doktoromuz son ay alacak alacağı kiloyu dedi

maşallah canım benim. çok zayıf sayılmaz doktorun doğru söylemiş şimdi yağlanacak iyice son haftaya kadar.

inşallah sağlıkla alırsın kucağına.

Çok merak ediyorum ama yaa;-) dr geçen hafta bi sonraki aya görürüz dedi ama geç değil mi 14. Haftada öğrenmiş herkes. Ben bekleyemem haftaya gideyim en iyisi:-)

Bİzim baba tam alışamadı daha arada karnımı yokluyo senin karnın büyüyo artık falan diyo. Bi de ben bulantıdan ölüyorum o söylemesi ayıp göğüslerime taktı koyun can derdinde kasap et :-D şaka maka sütyenlerim olmuyo artık ;-) bi de 7 kilo verdiğim halde düşünün pantalonlarım bolluktan olmuyo sütyenlerim darlıktan:-D

sen o baba adayını birde tekmeler başlayınca gör. eli her an karnında olacak. bizimkiler öyle. iletişime geçiyorlar artık. göğüslerin büyümesi ileriki aylarda daha çok oluyor inan 105 beden giyiyorum. akşam eve gidince çıkarıp atıyorum. birde karnım büyüdükçe sütyenin alt kısımları batmaya rahatsız etmeye başladı.

Back