Ilk çocuğunu düşünenler...

zeytin hoşgeldin :) benimle aynı durumdasın bende sınavlar dolayısıyla bebeği erteleyenlerdenim.. inşallah bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı güzel bebeklerimiz olur:)

hoşbulduk arkadaşım :)) siz ne kadarlık evlisiniz ve ne zamandır çocuk çalışmalarındasınız :) ( özel olmazsa tabii )

Yok canim ya o kadar da marifetli degilim gerci yapimayacak tarafi yok, bircok malzemesi hazir sen sadece yapitiriyorsun. Bunlari cok uyguna yaptirdim, kendim yapmaya kalksam verdigim emege yazik oluyordu
çok çok beceriklisin canım valla mütevazilik yapma şimdi

Çok güzeller tatlımmmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

Çok iyi canım maaşallah Suluhan neresi yaaaa:44:

Cok sagol canim daha iyileri senin olsun. Suluhan Ankarada incik boncuk, hazir cicek, bebek-nikah sekeri satilan bir han. En ucuz malzemeler orada.

hoşbulduk arkadaşım :)) siz ne kadarlık evlisiniz ve ne zamandır çocuk çalışmalarındasınız :) ( özel olmazsa tabii )

1 sene 7 ay oldu cnm evleneli :) çocuk çalışmalarına başlamadık henüz bu zamanlardan sonra başlayacağız inşallah ama folik asite başladık :) aynı soruları sana sorsam :)

1 sene 7 ay oldu cnm evleneli :) çocuk çalışmalarına başlamadık henüz bu zamanlardan sonra başlayacağız inşallah ama folik asite başladık :) aynı soruları sana sorsam :)

2,5 yıllık evliyiz cnm biz.. Kpssye hazırlanayım dedim 1 yıl kursa gittim pek iyi gelmedi sonuç.. 1 yıl daha hazırlanırım diye düşünüyodum; fakat çevremde o kadar çok çocuk isteyipte olmayan arkadaşlarım var ki artık endişe etmeye başladım bizim de olmazsa diye.. Karar aldık ve bu ay çalışmalar başladık :) keşke insan olup olmadığını hemen öğrenebilse :)) Ben folik asite falan başlamadım ama doktora falan da gitmedim inşallah bi sıkıntı yaşamam.. İlk aydan hemen olmaz diye düşünüyorum ama

Merhaba bayanlar ben de sizdenim temmuzda ins 2 yil olacak evleneli kpss ye hazirlandigimdan dusunemedik :-( .sinava 2 aydan az bi zaman kaldi ama ben de ya hemen olmazsa korkusu basladi bir yandan da atama olursa nolur onu dusunuyorum kafam biraz karisik acikcasi :-( Allah herkese hayirli zamanda nasip etsin ins.

kızlarr herkese maşallahhh :)
16sında kalp atışını gördük çook şükür inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz.
tek sıkıntım aşırı uyku hali ve halsizlik kolum kalkmıo resmen bulantı değilde o iştahsızlık ve kokulara hassaslık çok fena balık krakerden başka bişi yiyemiyorum resmen zorllaaa sabah peynir ekmek yedim bebeğime yarasın die böyle nasıl geçicek bu halsizlikle korkuyorum .
hepinizi öpüorumm..

canım benim ya normal mi sezeryan mı belli mi peki?

dün doktorumdaydım. 35+0 dık. 3 kg 45 cm olmuş kızım. Doğum şeklini 2 hafta sonra konuşuruz dedi doktorum. Kızım biraz tombiş.. Bu şekilde devam ederse zaten normal istemem. Birde geçenlerde haziran annelirin doğum yapan bir arkadaşımızın bebeği havasız kalmış ve durumu iyi değil.Sebebi için araştırma yapılıyor.Kanaldamı oldu sorun diye aklıma getiriyorum ve normal doğumdan bu yüzden vazgeçiyorum sanırım

valla boswer bende bu korkulardan sezeryana kayıyorum valla geçen benim arkadaşım doğum yaptı açılması çok hızlı gitti ama masada 2,5 saat kaldı bebek doğmadı kanala sıkışmış yavrum doğduğunda sağ tarafı mosmordu arkadaşımda bi sürü dikiş sözde erekn ayaklanacaktı mahvoldu kızda bebekte...hala elimi süremiyorum korku kaldı dio..onuda dinleyince iyice soüğudum ya

Masallah prensesine Aklina kotuyu getirme canim ya. Sezeryanin da sonrasi sikintili diyorlar

Gececek bunlar canim biraz disini sik. Anne olmak kolay degil iste

Nen korkutmayin beni. Ben de ameliyat olup beni kesmelerinden tirsiyorum, sezeryan istemiyorum o yuzden :18:

ondan bende korkuyodum cnm..neden olsa ameliyat yarası...normal iyidir diodum ama o arkadaşımın ki çok zor oldu acemi kortum..hatta doktoruma söleyi,nce kızdı ben sana kimseyi dinleme demedim mi dedi
ama zaten bende hemeroid var bide kızım hala ters dönmedi...böle giderse tartışmasız sezeryan dedi doktor..bişeyi çok istmeyeceksin ya ben normalı çok isityodum ama kısmet 37 kadar bekleyecez dönerse diğer seçeneklere bakarak doğum şeklini konuşacaz dönmezse yapacak bişey yok

çok güzeller canım. güle güle kullanın.

:))) yapın tabi hayatım. ayyy şimdiden gece gündüz yetiyor canıma sıpacık. cumaretsi kontrolümüz iyiydi. raporumu aldım. kuzum 2042 gr olmuş çok şükür tombalak yavrum benim.

canım gözün aydı. çok sevindim. bir kaç haftaya kendini çok enerjik hissedeceksin. hepsi geçecek. eblki kalırsa kokulara karşı hassaslık kalabilir. en zor kısmı atlatmışsın.

maşallah kuzucuğuna. ikiniz için en sağlıklı hangisini düşünüyorsan tabi ona karar ver canım. insan böyle hikayeleri duydukça tırsıyor işte.

baloncuk dediğiniz ne kızlar :)

çizgifilmlerde bir şey düşündüğünde başının üstünde baloncuk çıkar ya o aklımıza bişey geldiğinde yada hayal kurduğumuzda özetle baloncuk diyoruz muzip olsun diye.

Anlaşılmıştır efendimmmm
Amin canım hepimize inşallahhhhh
canım bak erkenmiş daha hayırlı haberleriniz bekliyozz

maşallah minnoşuna evet biraz daha kilo alırsa sezeryan daha mantıklı olabilir. 3.5 kilo üstünde genelde sezeryan diyorlarmış. Eğer sezeryan belden aşağı uyuşma olursa çok rahat atlatıyormuşsun. Ben böyle doğum yapan bir arkadaşa sordum yarım uyuşunca ne hissediyorsun diye. hiç farkında bile olmuyorsun öyle hemşire ile muhabbet ettim ben dedi

gamzecim senin kuzunun gramajını yerim bennn

bakalım canım inşallah gelmeyişinin sebebi bebiştendir ama yoksa da bir an önce gelsin çünkü ruh halim mahvolmuş durumdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…