- 28 Haziran 2009
- 100
- 0
- 296
- 37
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.641
zeytin hoşgeldin :) benimle aynı durumdasın bende sınavlar dolayısıyla bebeği erteleyenlerdenim.. inşallah bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı güzel bebeklerimiz olur:)
çok çok beceriklisin canım valla mütevazilik yapma şimdiYok canim ya o kadar da marifetli degilimgerci yapimayacak tarafi yok, bircok malzemesi hazir sen sadece yapitiriyorsun. Bunlari cok uyguna yaptirdim, kendim yapmaya kalksam verdigim emege yazik oluyordu
Çok güzeller tatlımmmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinBuraya odasini eklemeyi unutmusum. Kiz odalari gibi masalsi olmasa da oglusumun odasi bu
Eki Görüntüle 714640 Eki Görüntüle 714641 Eki Görüntüle 714642 Eki Görüntüle 714643 Eki Görüntüle 714644
Canim sekerlerin hepsini suluhanda yaptirdim. Sepeti 35 tl, biberonlar tanesi 1 tl civari, puset de 1,5 tl oldu. gittigidiyorda da uygun fiyata guzel sekerler var. Hem takstili de alabilirsin. Cikolatayi kisa surede tuketmek lazim, sicaklarda cok durmaz. Ama seker hem kalici hem de bozulma derdi yok.
Cikolatalarini da netten yaptirdim. Uzerinde esimle benim adimiz ve bebegin adi yazili
Cok sagol canim daha iyileri senin olsun. Suluhan Ankarada incik boncuk, hazir cicek, bebek-nikah sekeri satilan bir han. En ucuz malzemeler orada.çok çok beceriklisin canım valla mütevazilik yapma şimdi
Çok güzeller tatlımmmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Çok iyi canım maaşallah Suluhan neresi yaaaa:44:
hoşbulduk arkadaşım :)) siz ne kadarlık evlisiniz ve ne zamandır çocuk çalışmalarındasınız :) ( özel olmazsa tabii )
1 sene 7 ay oldu cnm evleneli :) çocuk çalışmalarına başlamadık henüz bu zamanlardan sonra başlayacağız inşallah ama folik asite başladık :) aynı soruları sana sorsam :)
Cok sagol canim daha iyileri senin olsun. Suluhan Ankarada incik boncuk, hazir cicek, bebek-nikah sekeri satilan bir han. En ucuz malzemeler orada.
canım benim yanormal mi sezeryan mı belli mi peki?
Buraya odasini eklemeyi unutmusum. Kiz odalari gibi masalsi olmasa da oglusumun odasi bu
Eki Görüntüle 714640 Eki Görüntüle 714641 Eki Görüntüle 714642 Eki Görüntüle 714643 Eki Görüntüle 714644
dün doktorumdaydım. 35+0 dık. 3 kg 45 cm olmuş kızım. Doğum şeklini 2 hafta sonra konuşuruz dedi doktorum. Kızım biraz tombiş.. Bu şekilde devam ederse zaten normal istemem. Birde geçenlerde haziran annelirin doğum yapan bir arkadaşımızın bebeği havasız kalmış ve durumu iyi değil.Sebebi için araştırma yapılıyor.Kanaldamı oldu sorun diye aklıma getiriyorum ve normal doğumdan bu yüzden vazgeçiyorum sanırım
Masallah prensesine
dün doktorumdaydım. 35+0 dık. 3 kg 45 cm olmuş kızım. Doğum şeklini 2 hafta sonra konuşuruz dedi doktorum. Kızım biraz tombiş.. Bu şekilde devam ederse zaten normal istemem. Birde geçenlerde haziran annelirin doğum yapan bir arkadaşımızın bebeği havasız kalmış ve durumu iyi değil.Sebebi için araştırma yapılıyor.Kanaldamı oldu sorun diye aklıma getiriyorum ve normal doğumdan bu yüzden vazgeçiyorum sanırım
Gececek bunlar canim biraz disini sik. Anne olmak kolay degil istekızlarr herkese maşallahhh :)
16sında kalp atışını gördük çook şükür inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz.
tek sıkıntım aşırı uyku hali ve halsizlik kolum kalkmıo resmen bulantı değilde o iştahsızlık ve kokulara hassaslık çok fena balık krakerden başka bişi yiyemiyorum resmen zorllaaa sabah peynir ekmek yedim bebeğime yarasın die böyle nasıl geçicek bu halsizlikle korkuyorum .
hepinizi öpüorumm..
Nen korkutmayin beni. Ben de ameliyat olup beni kesmelerinden tirsiyorum, sezeryan istemiyorum o yuzden :18:valla boswer bende bu korkulardan sezeryana kayıyorum valla geçen benim arkadaşım doğum yaptı açılması çok hızlı gitti ama masada 2,5 saat kaldı bebek doğmadı kanala sıkışmış yavrum doğduğunda sağ tarafı mosmordu arkadaşımda bi sürü dikiş sözde erekn ayaklanacaktı mahvoldu kızda bebekte...hala elimi süremiyorum korku kaldı dio..onuda dinleyince iyice soüğudum ya
Masallah prensesineAklina kotuyu getirme canim ya. Sezeryanin da sonrasi sikintili diyorlar
Gececek bunlar canim biraz disini sik. Anne olmak kolay degil iste
Nen korkutmayin beni. Ben de ameliyat olup beni kesmelerinden tirsiyorum, sezeryan istemiyorum o yuzden :18:
Pasamin bebek sekeri ve cikolatasi
Eki Görüntüle 714492 Eki Görüntüle 714493 Eki Görüntüle 714494 Eki Görüntüle 714495
iyi canım unlu gıda tüketmemek en güzeli tabi. dün arkadaşım söyledi, 20 kg almış hamilelikle doğumdan sonra 10 kg direk verdim zaten dedi. Aklıma sen geldinçaba harcamasan da veriyorsun dedi. zaten kızın önemli ölçüde katkı sağlayacaktır zayıflamana bir baloncukta bende çıktı yeğenimi uyutmak için evde attığın voltaları gördüm mecburi spor yani...
yeğenime el salla yerime. az daha sabretsin sonra eller havaya yapacaz onunla.
kızlarr herkese maşallahhh :)
16sında kalp atışını gördük çook şükür inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz.
tek sıkıntım aşırı uyku hali ve halsizlik kolum kalkmıo resmen bulantı değilde o iştahsızlık ve kokulara hassaslık çok fena balık krakerden başka bişi yiyemiyorum resmen zorllaaa sabah peynir ekmek yedim bebeğime yarasın die böyle nasıl geçicek bu halsizlikle korkuyorum .
hepinizi öpüorumm..
Günaydın canlarımmm
Bugünde negatifi görmeme rağmen henüz kırmızıların teşrifini belirtisi bile yokkk
bende seni merak etmiştim canım. doktora gittin mi peki.
baloncuk dediğiniz ne kızlar :)
canım bak erkenmiş daha hayırlı haberleriniz bekliyozzAnlaşılmıştır efendimmmm
Amin canım hepimize inşallahhhhh
çizgifilmlerde bir şey düşündüğünde başının üstünde baloncuk çıkar ya oaklımıza bişey geldiğinde yada hayal kurduğumuzda özetle baloncuk diyoruz muzip olsun diye.
canım bak erkenmiş daha hayırlı haberleriniz bekliyozz
maşallah minnoşunaevet biraz daha kilo alırsa sezeryan daha mantıklı olabilir. 3.5 kilo üstünde genelde sezeryan diyorlarmış. Eğer sezeryan belden aşağı uyuşma olursa çok rahat atlatıyormuşsun. Ben böyle doğum yapan bir arkadaşa sordum yarım uyuşunca ne hissediyorsun diye. hiç farkında bile olmuyorsun öyle hemşire ile muhabbet ettim ben dedi
gamzecim senin kuzunun gramajını yerim bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?