Ilk çocuğunu düşünenler...

Teşekkür ederim kızlar. Daha iyileri sizlerin olur inşallah.

Asya az kaldı artık bekliyoruz. Yarın kontrolüm var bakalım gün verecekmi doktorum

karnım ağrıyor zaten adet olacağım büyük ihtimal ya topiklerde okudum hep çatlatma iğnesi olmuş bayanlarda 1-2gün önce çıkmış testte ama hiç umutlu değilim ama inşallah dediğiniz gibidir inşallahhh

hayatım tabiki herşeyin hayırlısı. Rabbim bilir ama acele etme derim. herkes farklı yaşar bu dönemi.

kızzz kocan kilolu değil ki yazık adama :1: sende dert etme illaki verirsin. doğumdan sonra sakın rejime girme sütün etkilenir. emzirirken rahat kilo veriliyormuş zaten. sakın diyet yapma haaaaa....

kocacım çok kiloluydu. boynu yoktu resmen:))) evet bende öyle duydum bir çok yerden hepsi gider bir kaç ay içinde.... aklıma çok güzel bir fikir geldi:))))) baloncuğum çıktı... sürekli emziriyomuşum.:)))
yaptığım şey diyetmi bilmiyorum gülüm. ekmek yemiyorum hiç . unlu gıdalar, pirinç, patates, ve tatlı hiçbirşey tüketmiyorum artık. geriye kalanlar serbest, meyveyi de günde 1 porsiyona indirdim. böyle devam ederim sanırım doğumdan sonra. bide acayip su içiyorum 3 lt geçiyorum hatta yeter diye elimden alıyolar:))) tabi wc ye taşınıp duruyorum hal böyle olunca.
kocacım bir yere giderken mola deyince küplere biniyo:))) ama naapıyımm.hababam sınıfında kız hamile kalıyodu. hani birlikte gidip geliyolardı wc ye:))) ayynııı aynııı ben...:))
ayyy ben yarın yine kızımı görücem inşallah.
sıpacık kaç gündür çok hareketli maşallah.. gece bile uyanıyoruz.

Pasamin bebek sekeri ve cikolatasi :nazar:

$IMG_3018.jpg$IMG_3011.jpg$IMG_3006.jpg$IMG_3008.jpg

çok güzellerr bunları da ben yaptım demeyeceksin dimi canım:16:
Yok canim ya o kadar da marifetli degilim :1: gerci yapimayacak tarafi yok, bircok malzemesi hazir sen sadece yapitiriyorsun. Bunlari cok uyguna yaptirdim, kendim yapmaya kalksam verdigim emege yazik oluyordu

Buraya odasini eklemeyi unutmusum. Kiz odalari gibi masalsi olmasa da oglusumun odasi bu :nazar:

$IMG_3003.jpg$IMG_2992.jpg$IMG_2963.jpg$IMG_3001.jpg$IMG_2968.jpg

Son düzenleme:
Yok canim ya o kadar da marifetli degilim :1: gerci yapimayacak tarafi yok, bircok malzemesi hazir sen sadece yapitiriyorsun. Bunlari cok uyguna yaptirdim, kendim yapmaya kalksam verdigim emege yazik oluyordu

acemi nerede yaptırdın bide ne kadara mal oldu..ben bi sepet aldım ve içini doldurtmak istiyorum ama henüz uygun şeker yapam bi yer bulamadım o yüzden çikolata ile mi doldursak dioduk

kocacım çok kiloluydu. boynu yoktu resmen:))) evet bende öyle duydum bir çok yerden hepsi gider bir kaç ay içinde.... aklıma çok güzel bir fikir geldi:))))) baloncuğum çıktı... sürekli emziriyomuşum.:)))
yaptığım şey diyetmi bilmiyorum gülüm. ekmek yemiyorum hiç . unlu gıdalar, pirinç, patates, ve tatlı hiçbirşey tüketmiyorum artık. geriye kalanlar serbest, meyveyi de günde 1 porsiyona indirdim. böyle devam ederim sanırım doğumdan sonra. bide acayip su içiyorum 3 lt geçiyorum hatta yeter diye elimden alıyolar:))) tabi wc ye taşınıp duruyorum hal böyle olunca.
kocacım bir yere giderken mola deyince küplere biniyo:))) ama naapıyımm.hababam sınıfında kız hamile kalıyodu. hani birlikte gidip geliyolardı wc ye:))) ayynııı aynııı ben...:))
ayyy ben yarın yine kızımı görücem inşallah.
sıpacık kaç gündür çok hareketli maşallah.. gece bile uyanıyoruz.

iyi canım unlu gıda tüketmemek en güzeli tabi. dün arkadaşım söyledi, 20 kg almış hamilelikle doğumdan sonra 10 kg direk verdim zaten dedi. Aklıma sen geldin :61: çaba harcamasan da veriyorsun dedi. zaten kızın önemli ölçüde katkı sağlayacaktır zayıflamana :1::1: bir baloncukta bende çıktı yeğenimi uyutmak için evde attığın voltaları gördüm :1: mecburi spor yani...
yeğenime el salla yerime. az daha sabretsin sonra eller havaya yapacaz onunla. :1:

Arkadaşlarr merhabalarr... Ben de sınavlar için bebeği erteleyip anne olmaya yeni karar verenlerdenim :)) Bebek için çalışmalara başladığımız ilk ay umarım çalışmalarımız netice verir :) düşüncesi bile şimdiden hayatımızı değiştirdi diyebilirim olunca ne olur düşünemiyorum :)) insan istiyo ki adetini beklemeden hemen sonucu öğrenebilsin çok sabırsızlanıyorummmm... :44:

acemi nerede yaptırdın bide ne kadara mal oldu..ben bi sepet aldım ve içini doldurtmak istiyorum ama henüz uygun şeker yapam bi yer bulamadım o yüzden çikolata ile mi doldursak dioduk
Canim sekerlerin hepsini suluhanda yaptirdim. Sepeti 35 tl, biberonlar tanesi 1 tl civari, puset de 1,5 tl oldu. gittigidiyorda da uygun fiyata guzel sekerler var. Hem takstili de alabilirsin. Cikolatayi kisa surede tuketmek lazim, sicaklarda cok durmaz. Ama seker hem kalici hem de bozulma derdi yok.

Cikolatalarini da netten yaptirdim. Uzerinde esimle benim adimiz ve bebegin adi yazili :49:

zeytin hoşgeldin :) benimle aynı durumdasın bende sınavlar dolayısıyla bebeği erteleyenlerdenim.. inşallah bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı güzel bebeklerimiz olur:)

acemiperi şirin bir oda olmuş güle güle kullanırsınız inşallah sevimli oğlunla :) hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun tunahanı inşallah..

Back