- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.601
günaydın hanımlar... bugün sabah itibariyle 14. kg muzu almış olarak geldik işe((
allaaaammmm sana geliyorum dedim biran. rüya değildi valla. bir çığlık attım eşim geldi hemen. bu gördüğüm doğrumu noolur bana rüyadasın de dedim.
kıvıramadı. sadece bak görürsün doğumdan 2 ay sonra tekrar 48 kg olacaksın dedi.. naapacak. öyle diyecek tabi. :))))
hayatımda görmediğim kg ları gördüm:))
Ay ne kadar sirin bir oda olmus boyle. Devamini da isteriz. Daha fazla resim ekle lutfen. Tam prenses odasi yaÇok güzel olmuş. Ellerine sağlık...
Babamın eşiyle yaptık bizde kapı süsünü.. Bizimkide öyle
Eki Görüntüle 713031 Eki Görüntüle 713032 Eki Görüntüle 713033
canım dert etme verirsin.yine söylüyorum sen azimli hatunsunnn.
karnım ağrıyorr hastalancammmm ve dayanamadım sabah test yaptım negatiffff............
Bosver kapı süsüne de odaya da bayıldım.
Daisy hayırlı olsun ilk bebişimiz gelmiş ikiniz de iyidir umarım allah uzun ömür versin meleğe..
ACemi peri harika şeyler yapmışsın ben dee bir an önce cinsiyet öğrenip koşuşturmak istiyorum artık tabi bulantılar bi rahat verirse. Deliricem ne zaman bitecek bu 13 hafta bitti hani 12 sondu? Ya açlıktan ya susuzluktan ölücem o olucak 2 kilo daha verdim kilo kaybı 7 oldu. Allahtan bebeğim iyi ama böyle sürerse nasıl büyüyecek ki o da?
KIzlar bilgisayarım bozuldu telefonla giriyorum okumak iyi de yazmak sıkıntılı oluyor. .. kendinize de bebeklerre de iyi bakın öpüyorum hepinizi..
Aman sen de azcik balik etli olursun dugunde ne olacak
Ay keske vaktim olsa da sana da yapsam. Sen de kendi zevkine gore yapabilirsin birsyler. Bunu yapmak epey ugrastirdi beni
Dikis yok bunda canim. Silikonla yapistirarak icine elyaf doldurdum. Cok sagolasin.
Sizin bebekler kiz olacak gullerim, ne isler cikar var ya boyle pembis pembis. Hazir susler var onlari yapistirarak kombinleyerek mukemmel seyler yapabilirsiniz
Canim biraz daha bekleseydin keske. Hemn cikmayabilir. BAT yarin degil mi senin?karnım ağrıyorr hastalancammmm ve dayanamadım sabah test yaptım negatiffff............
Cok sevindim. Keske kendi de zaman bulup gelip yazabilsekızlar daisy ve bebiş iyiymiş. Bugün topuk kanı alınacakmış küçük meleğin.
Boswer prensesinin odasi sahaneBurada onu mutlulukla buyutursun insallah
Sogansuyu az daha dayan bir iki haftaya kalmaz gecer bulantilar. Ilac kullanmiyor musun bulanti icin? Cok kilo vermissin
ama senin bat yarın değilmi gülüm. idrar testinde çıkması için gününün geçmesi gerekmiyormu?
Canim biraz daha bekleseydin keske. Hemn cikmayabilir. BAT yarin degil mi senin?
Cok sevindim. Keske kendi de zaman bulup gelip yazabilse
KUllAnıyorum canım drammamine ve rennie şurup verdi ama yok yine aynı. Onları da boşa kullanıyorum gibi geliyo böyle olunca. .
Asbelove canım erken değil mi test için bat yarınsa bence de çıkmayabilir. Vücudunu şartlandırma bence umarım adet olmazsın ve hamişsindir inşallah sağlıklı bi meleğe..
canım çok güzelllmaşallah da diyeyim bi de dilimi ısırayım başka bişey kalmadı galiba.
güle güle kullanın
canım beniim inşallah.
kocişle iddiaya girdik o doğumdan 2 ay sonra 48 kg ya düşeceğimi söylüyor. :)) (deri ceketine ) bende 50 kg ya bile razıyım düşersem alıcam söz dedim.
bu arada biz eşimle karatay diyeti yapıyoruz. ben yaklaşık 2 aydır , eşimde 4 aydır yapıyor. ve inanılmaz bir sonuç aldı eşim. 12 kg kadar verdi. aramızda 3 kg fark kaldı:)))))
allaaaammm.....
karnım ağrıyorr hastalancammmm ve dayanamadım sabah test yaptım negatiffff............
ama senin bat yarın değilmi gülüm. idrar testinde çıkması için gününün geçmesi gerekmiyormu?
Boswer oda harika olmuş resmen prenses odası. Marka ve fiyat verebilirsen sevinirim canım. İyi günlerde kullansın bebiş. Bi de yatağı standart mı büyüyebilenlerden mi?
Yatak beşik oda park yatak çıkmazı şimdiden kafamı karıştırdı herkes farklı bişey diyo ama park yatak sürekli kullamıma uygun ve sağlıklı olacağını düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?