Ilk çocuğunu düşünenler...

maşallah çok beceriklisin canım . benim elimde renk renk keçe duruyor ama hiç fikir bile gelmediğinden öyle kenara bıraktım.

Degerlendir canim onlari bos durmasin. Eminim cok guzel seyler cikar ortaya

düz badiler almıştım üstüne uyarlarım diye ama keçe makinda yıkanınca kötü olur heralde dedim vazgeçtim. belki kapı süsü gibi bişeyler bakarım. basit model görürsem. aklıma hiç bişey gelmedi bende ellemedim interneti kurcalarım biraz

çok güzel olmuşlar canım:))
en önemliside el emeği olması. bence değer biçilmez. ne güzel hatıralar hazırladın oğluşuna.

günaydın hanımlar... bugün sabah itibariyle 14. kg muzu almış olarak geldik işe((
allaaaammmm sana geliyorum dedim biran. rüya değildi valla. bir çığlık attım eşim geldi hemen. bu gördüğüm doğrumu noolur bana rüyadasın de dedim.
kıvıramadı. sadece bak görürsün doğumdan 2 ay sonra tekrar 48 kg olacaksın dedi.. naapacak. öyle diyecek tabi. :))))
hayatımda görmediğim kg ları gördüm:))

Zaten gebelik oncesi zayifmissin 48 kilo ne oyle. Dogumdan sonra en az veren 10 kilo veriyor. Bebegin saglikli olsun da bosver gerisini

Zaten gebelik oncesi zayifmissin 48 kilo ne oyle. Dogumdan sonra en az veren 10 kilo veriyor. Bebegin saglikli olsun da bosver gerisini

yok gebelik öncesi kullandığım ilaçlardan dolayı 53 kg olmuştum. diyet yapıyordum tekrar 48 kg olabilmek için.eşim teselli etmek için öyle diyor. 10 kg veriliyor öyle mii:))) çok sevindim valla. bebişim sağlıklı olsun doğru diyosun gerisi önemli değil. ama 30 ağustosta görümcemin düğünü var. hazır olmak istiyorum. takıyorum bazen .

ay acemi bende istiyorum böle isimli kapı süsü ama nerde bende o beceri malzemeyide rezil ederim çok güzel olmuş valla

canım benimmm maaşallah subhanallah diyeyim ki nazar değmesinnn çok çok güzel olmuş ellerine sağlık dikiş makinen var sanırım canım keşke benimde olsa de bende yapsam yaa çok istiyorum böyle görünce ama iş başa düşünce tık yok

Canım verirsin verirsin hiç panik yapma zaten doğumdan sonra en az 8 kilo vermiş olarak çıkacaksın sonrası da koşturmacadan gider hiç merak etme kuzummm

Aman sen de azcik balik etli olursun dugunde ne olacak

ay acemi bende istiyorum böle isimli kapı süsü ama nerde bende o beceri malzemeyide rezil ederim çok güzel olmuş valla
Ay keske vaktim olsa da sana da yapsam. Sen de kendi zevkine gore yapabilirsin birsyler. Bunu yapmak epey ugrastirdi beni

Dikis yok bunda canim. Silikonla yapistirarak icine elyaf doldurdum. Cok sagolasin.

Sizin bebekler kiz olacak gullerim, ne isler cikar var ya boyle pembis pembis. Hazir susler var onlari yapistirarak kombinleyerek mukemmel seyler yapabilirsiniz

tebrik ediyorum seni canım öyleyse
bana da fikir verdin teşekkür ederim canım dışardan almaya kalksan hiç farklı bişey yok hepsi aynı hem değişik hemde çok güzel olmuş seninki maaşallahhhh

Kızlar merhaba :)

İlk sayfalardaki samimi muhabbeti çok sevdim, tabii son sayfalarda öyledir pek bakamadım ama :)

Artık bizde bebiş düşünmeye başlıyoruz inşallah, henüz folik asit kullanmaya başlamaktan başka bir hareketlilik yok bu konuda ama :) Günde bir tane folik plus alıyorum, eşimle birlikte. 2 gün oldu henüz folike başlayalı. Bu arada ben nette bol bol araştırmalar yapıyorum. Topicinize katılabilir miyim bayanlarr

mrb canım. hoşgeldin. burası çok uğurlu geldi hepimize. başlarda yazan arkadaşların bir çoğu bebişini seviyor şu sıralarda. bizlerde inşallah sırayla kavuşuyoruz meleklerimize.
folik asit gebelikten önce başlaman iyi olmuş. inş çok beklemezsin. ama bu ay regl olursan 2. günü kadın doğum uzmanına git derim. bazı tetkikler yapılıyor onları yaptır için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…