- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.581
nasılsınız hanımlar
Aksama kadar ugrastim. Sirtima agrilar, karnima sancilar girdi, kasilmaktan bir hal oldum ama bitirdim sonunda. Veee emeklerime degdiPasamin el emegi goz nuru kapi susu ve dis kapiya asacagim bebek uyuyor yazisi
Eki Görüntüle 712831 Eki Görüntüle 712832 Eki Görüntüle 712833 Eki Görüntüle 712834 Eki Görüntüle 712835
Degerlendir canim onlari bos durmasin. Eminim cok guzel seyler cikar ortayamaşallah çok beceriklisin canım . benim elimde renk renk keçe duruyor ama hiç fikir bile gelmediğinden öyle kenara bıraktım.
Degerlendir canim onlari bos durmasin. Eminim cok guzel seyler cikar ortaya
Aksama kadar ugrastim. Sirtima agrilar, karnima sancilar girdi, kasilmaktan bir hal oldum ama bitirdim sonunda. Veee emeklerime degdiPasamin el emegi goz nuru kapi susu ve dis kapiya asacagim bebek uyuyor yazisi
Eki Görüntüle 712831 Eki Görüntüle 712832 Eki Görüntüle 712833 Eki Görüntüle 712834 Eki Görüntüle 712835
Zaten gebelik oncesi zayifmissin 48 kilo ne oyle. Dogumdan sonra en az veren 10 kilo veriyor. Bebegin saglikli olsun da bosver gerisinigünaydın hanımlar... bugün sabah itibariyle 14. kg muzu almış olarak geldik işe((
allaaaammmm sana geliyorum dedim biran. rüya değildi valla. bir çığlık attım eşim geldi hemen. bu gördüğüm doğrumu noolur bana rüyadasın de dedim.
kıvıramadı. sadece bak görürsün doğumdan 2 ay sonra tekrar 48 kg olacaksın dedi.. naapacak. öyle diyecek tabi. :))))
hayatımda görmediğim kg ları gördüm:))
Zaten gebelik oncesi zayifmissin 48 kilo ne oyle. Dogumdan sonra en az veren 10 kilo veriyor. Bebegin saglikli olsun da bosver gerisini
nasılsınız hanımlar
canım benimmm maaşallah subhanallah diyeyim ki nazar değmesinnn çok çok güzel olmuş ellerine sağlık dikiş makinen var sanırım canım keşke benimde olsa de bende yapsam yaa çok istiyorum böyle görünce ama iş başa düşünce tık yokAksama kadar ugrastim. Sirtima agrilar, karnima sancilar girdi, kasilmaktan bir hal oldum ama bitirdim sonunda. Veee emeklerime degdiPasamin el emegi goz nuru kapi susu ve dis kapiya asacagim bebek uyuyor yazisi
günaydın hanımlar... bugün sabah itibariyle 14. kg muzu almış olarak geldik işe((
allaaaammmm sana geliyorum dedim biran. rüya değildi valla. bir çığlık attım eşim geldi hemen. bu gördüğüm doğrumu noolur bana rüyadasın de dedim.
kıvıramadı. sadece bak görürsün doğumdan 2 ay sonra tekrar 48 kg olacaksın dedi.. naapacak. öyle diyecek tabi. :))))
hayatımda görmediğim kg ları gördüm:))
Aman sen de azcik balik etli olursun dugunde ne olacakyok gebelik öncesi kullandığım ilaçlardan dolayı 53 kg olmuştum. diyet yapıyordum tekrar 48 kg olabilmek için.eşim teselli etmek için öyle diyor. 10 kg veriliyor öyle mii:))) çok sevindim valla. bebişim sağlıklı olsun doğru diyosun gerisi önemli değil. ama 30 ağustosta görümcemin düğünü var. hazır olmak istiyorum. takıyorum bazen .
Ay keske vaktim olsa da sana da yapsam. Sen de kendi zevkine gore yapabilirsin birsyler. Bunu yapmak epey ugrastirdi beniay acemi bende istiyorum böle isimli kapı süsü ama nerde bende o beceri malzemeyide rezil ederim çok güzel olmuş valla
Dikis yok bunda canim. Silikonla yapistirarak icine elyaf doldurdum. Cok sagolasin.canım benimmm maaşallah subhanallah diyeyim ki nazar değmesinnn çok çok güzel olmuş ellerine sağlık dikiş makinen var sanırım canım keşke benimde olsa de bende yapsam yaa çok istiyorum böyle görünce ama iş başa düşünce tık yok
Aman sen de azcik balik etli olursun dugunde ne olacak
Ay keske vaktim olsa da sana da yapsam. Sen de kendi zevkine gore yapabilirsin birsyler. Bunu yapmak epey ugrastirdi beni
Dikis yok bunda canim. Silikonla yapistirarak icine elyaf doldurdum. Cok sagolasin.
Sizin bebekler kiz olacak gullerim, ne isler cikar var ya boyle pembis pembis. Hazir susler var onlari yapistirarak kombinleyerek mukemmel seyler yapabilirsiniz
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık...
Babamın eşiyle yaptık bizde kapı süsünü.. Bizimkide öyle
Eki Görüntüle 713031 Eki Görüntüle 713032 Eki Görüntüle 713033
Kızlar merhaba :)
İlk sayfalardaki samimi muhabbeti çok sevdim, tabii son sayfalarda öyledir pek bakamadım ama :)
Artık bizde bebiş düşünmeye başlıyoruz inşallah, henüz folik asit kullanmaya başlamaktan başka bir hareketlilik yok bu konuda ama :) Günde bir tane folik plus alıyorum, eşimle birlikte. 2 gün oldu henüz folike başlayalı. Bu arada ben nette bol bol araştırmalar yapıyorum. Topicinize katılabilir miyim bayanlarr
Güle güle kullanmak nasip etsin Allah canım. harika görünüyor. melek odası olmuş tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?