Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın hanımlar... bugün sabah itibariyle 14. kg muzu almış olarak geldik işe:(((
allaaaammmm sana geliyorum dedim biran. rüya değildi valla. bir çığlık attım eşim geldi hemen. bu gördüğüm doğrumu noolur bana rüyadasın de dedim.
kıvıramadı. sadece bak görürsün doğumdan 2 ay sonra tekrar 48 kg olacaksın dedi.. naapacak. öyle diyecek tabi. :))))
hayatımda görmediğim kg ları gördüm:))

canım dert etme verirsin. :34: yine söylüyorum sen azimli hatunsunnn.

Bosver kapı süsüne de odaya da bayıldım.

Daisy hayırlı olsun ilk bebişimiz gelmiş ikiniz de iyidir umarım allah uzun ömür versin meleğe..

ACemi peri harika şeyler yapmışsın ben dee bir an önce cinsiyet öğrenip koşuşturmak istiyorum artık tabi bulantılar bi rahat verirse. Deliricem ne zaman bitecek bu 13 hafta bitti hani 12 sondu? Ya açlıktan ya susuzluktan ölücem o olucak 2 kilo daha verdim kilo kaybı 7 oldu. Allahtan bebeğim iyi ama böyle sürerse nasıl büyüyecek ki o da?

KIzlar bilgisayarım bozuldu telefonla giriyorum okumak iyi de yazmak sıkıntılı oluyor. .. kendinize de bebeklerre de iyi bakın öpüyorum hepinizi..

Son düzenleyen: Moderatör:
$963027_10200585815382373_1786165911_n.jpg$972680_10200585837702931_1908547605_n.jpg$962874_10200585834062840_895260108_n.jpg$973143_10200585817062415_719990187_n.jpg$913169_10200555294819378_1866627688_n.jpg$973963_10200585818702456_1421728427_n.jpg$954583_10200555292899330_709589722_n.jpg

Kızlar odamızın tamammı :)

Boswer prensesinin odasi sahane :nazar: Burada onu mutlulukla buyutursun insallah :49:

Sogansuyu az daha dayan bir iki haftaya kalmaz gecer bulantilar. Ilac kullanmiyor musun bulanti icin? Cok kilo vermissin

canım dert etme verirsin. :34: yine söylüyorum sen azimli hatunsunnn.

canım beniim inşallah.
kocişle iddiaya girdik o doğumdan 2 ay sonra 48 kg ya düşeceğimi söylüyor. :)) (deri ceketine ) bende 50 kg ya bile razıyım düşersem alıcam söz dedim.
bu arada biz eşimle karatay diyeti yapıyoruz. ben yaklaşık 2 aydır , eşimde 4 aydır yapıyor. ve inanılmaz bir sonuç aldı eşim. 12 kg kadar verdi. aramızda 3 kg fark kaldı:)))))
allaaaammm.....

Bosver kapı süsüne de odaya da bayıldım.

Daisy hayırlı olsun ilk bebişimiz gelmiş ikiniz de iyidir umarım allah uzun ömür versin meleğe..

ACemi peri harika şeyler yapmışsın ben dee bir an önce cinsiyet öğrenip koşuşturmak istiyorum artık tabi bulantılar bi rahat verirse. Deliricem ne zaman bitecek bu 13 hafta bitti hani 12 sondu? Ya açlıktan ya susuzluktan ölücem o olucak 2 kilo daha verdim kilo kaybı 7 oldu. Allahtan bebeğim iyi ama böyle sürerse nasıl büyüyecek ki o da?

KIzlar bilgisayarım bozuldu telefonla giriyorum okumak iyi de yazmak sıkıntılı oluyor. .. kendinize de bebeklerre de iyi bakın öpüyorum hepinizi..

canım az kaldı 1-2 haftaya geçer inşallah.

Boswer oda harika olmuş resmen prenses odası. Marka ve fiyat verebilirsen sevinirim canım. İyi günlerde kullansın bebiş. Bi de yatağı standart mı büyüyebilenlerden mi?
Yatak beşik oda park yatak çıkmazı şimdiden kafamı karıştırdı herkes farklı bişey diyo ama park yatak sürekli kullamıma uygun ve sağlıklı olacağını düşünmüyorum..

Aman sen de azcik balik etli olursun dugunde ne olacak :34:

Ay keske vaktim olsa da sana da yapsam. Sen de kendi zevkine gore yapabilirsin birsyler. Bunu yapmak epey ugrastirdi beni

Dikis yok bunda canim. Silikonla yapistirarak icine elyaf doldurdum. Cok sagolasin.

Sizin bebekler kiz olacak gullerim, ne isler cikar var ya boyle pembis pembis. Hazir susler var onlari yapistirarak kombinleyerek mukemmel seyler yapabilirsiniz

ya beceri olmayınca ama deneyecem yambul mambul ne çıkarsa artık...kesecem annemde düşük makinası var birleştirecek ama sana isim için kullnadığın harfları soracam sen mi yaptın onlarıda hazırmı eeğer sen yaptıysa çok muntazam olmuş valla nasıl yaptın??????????

Boswer prensesinin odasi sahane :nazar: Burada onu mutlulukla buyutursun insallah :49:

Sogansuyu az daha dayan bir iki haftaya kalmaz gecer bulantilar. Ilac kullanmiyor musun bulanti icin? Cok kilo vermissin

KUllAnıyorum canım drammamine ve rennie şurup verdi ama yok yine aynı. Onları da boşa kullanıyorum gibi geliyo böyle olunca. .

Asbelove canım erken değil mi test için bat yarınsa bence de çıkmayabilir. Vücudunu şartlandırma bence umarım adet olmazsın ve hamişsindir inşallah sağlıklı bi meleğe..

ama senin bat yarın değilmi gülüm. idrar testinde çıkması için gününün geçmesi gerekmiyormu?

Canim biraz daha bekleseydin keske. Hemn cikmayabilir. BAT yarin degil mi senin?

Cok sevindim. Keske kendi de zaman bulup gelip yazabilse

KUllAnıyorum canım drammamine ve rennie şurup verdi ama yok yine aynı. Onları da boşa kullanıyorum gibi geliyo böyle olunca. .

Asbelove canım erken değil mi test için bat yarınsa bence de çıkmayabilir. Vücudunu şartlandırma bence umarım adet olmazsın ve hamişsindir inşallah sağlıklı bi meleğe..

karnım ağrıyor zaten adet olacağım büyük ihtimal ya topiklerde okudum hep çatlatma iğnesi olmuş bayanlarda 1-2gün önce çıkmış testte ama hiç umutlu değilim ama inşallah dediğiniz gibidir inşallahhh

canım beniim inşallah.
kocişle iddiaya girdik o doğumdan 2 ay sonra 48 kg ya düşeceğimi söylüyor. :)) (deri ceketine ) bende 50 kg ya bile razıyım düşersem alıcam söz dedim.
bu arada biz eşimle karatay diyeti yapıyoruz. ben yaklaşık 2 aydır , eşimde 4 aydır yapıyor. ve inanılmaz bir sonuç aldı eşim. 12 kg kadar verdi. aramızda 3 kg fark kaldı:)))))
allaaaammm.....

kızzz kocan kilolu değil ki yazık adama :1: sende dert etme illaki verirsin. doğumdan sonra sakın rejime girme sütün etkilenir. emzirirken rahat kilo veriliyormuş zaten. sakın diyet yapma haaaaa....

Boswer oda harika olmuş resmen prenses odası. Marka ve fiyat verebilirsen sevinirim canım. İyi günlerde kullansın bebiş. Bi de yatağı standart mı büyüyebilenlerden mi?
Yatak beşik oda park yatak çıkmazı şimdiden kafamı karıştırdı herkes farklı bişey diyo ama park yatak sürekli kullamıma uygun ve sağlıklı olacağını düşünmüyorum..

Teşekkür ederim canım..

Aycan Mobilya'dan aldım. 3500 lira.. Yeğenimin park yatağını aldım odamada onu koyacam ilk zamanlar için.Büyüyebilen yatağımız. 15-16 yaşına kadar kullanabilecek odasını inşallah.

Yeğenim 4 yaşana kadar park yatağında yattı.Şimdi oda aldılar. Artık sığmıyor çünkü :)

Back