Ilk çocuğunu düşünenler...

canım durum ne gelen giden var mııı ay çok heyecanlııı:52::52:

Gelen Giden yok heyecandan ölmek üzereyim.... Günler geçmiyor derken şimdi saatler hiç geçmiyoorr.. Adet belirtimde yok işin tuhafı karın ağrısı çekerdim ama heveslenmicem sonra hüsran olmasın

Gelen Giden yok heyecandan ölmek üzereyim.... Günler geçmiyor derken şimdi saatler hiç geçmiyoorr.. Adet belirtimde yok işin tuhafı karın ağrısı çekerdim ama heveslenmicem sonra hüsran olmasın

canım gebelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok yakın şu an stresten de gecikebilir o yüzden sakin ol ve bekle ama bugün olmazsan yarın veya sonraki gün test yapmanı öneririm inşallahhh bebişin seninledirrr:52::52:

canım gebelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok yakın şu an stresten de gecikebilir o yüzden sakin ol ve bekle ama bugün olmazsan yarın veya sonraki gün test yapmanı öneririm inşallahhh bebişin seninledirrr:52::52:

Başta hamilelik belirtileri diye şüpheleniyordum ama sanki sonra adet belirtilerine döndü gibi :( bugün yarın beklicem artık düşünmemeye çalışıcam perşembeye kadar olmazsa test düşünüyorum çünkü adetim hiç gecikmez gününde olur :)) inşallah dualarımız isteyen herkezle olsun..

kızz senin bat ne zaman?

Başta hamilelik belirtileri diye şüpheleniyordum ama sanki sonra adet belirtilerine döndü gibi :( bugün yarın beklicem artık düşünmemeye çalışıcam perşembeye kadar olmazsa test düşünüyorum çünkü adetim hiç gecikmez gününde olur :)) inşallah dualarımız isteyen herkezle olsun..
hadi inşallah hayırla sağlıkla gelir canımm

kızz senin bat ne zaman?
cumartesiiiiiiii:52::52::52::52::52:

:))) ben aklına getirmeyim diyodum. az kaldı...

evet canım az kaldı bakalım bekleyip görelim zaten gelmezse p.tesiye kadar test yapmayı düşünmüyorum canım inşallah gelmez ama bekleyelim bakalım:34:

gamzemm asbelovenin aklından çıkmışmıdır acaba??? :1: evet bencede bir iki gün daha bekle stres yapma kendini koşullandırma olurmu.

slm kızlar nasılsınız iki gündür deli gibi baş ağrısı çekiyordum idrar yolları için aldığım ilaçtan şüphelenmeye başlamıştım meğerse nazar olmuşum okutuyordum kendi mi ama baya çok olmuşum dede min okuması iyi gelir ama çok rahatsız oluyo sonrasında ondan okutmak istemedim tabi dayanamadık aradık 6 kişi +dedemin okumasından sonra hemen geçti allaha şükür bugün rahatım aman dikkat edin kendinize bebişlere okutun arada

Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim yaklaşık 3 kilo ve 53 cm :nazar::nazar::nazar: doğum kanalına yerleşmiş o yüzden göremedim oğlumu

Çatı muayenesi oldum. Parmaklarını içeri sokup vajina girişini kontrol ediyor. Acı falan hissetmedim. Huylanıp kendimi kastığım için biraz tedirgindim ama gayet iyi geçti. Bir dakika bile sürmedi zaten. Smear testi için örnek alınırken daha çok zorlanmıştım. Hem her çatala oturduğumda oluşan tacize uğramışım hissi de olmadı Bu doktorumun eli hafif galiba :32:

Rahim ağzım yumuşamış. Sancım da çıktı NSTde. Karnına bir şey bağlayıp eline bebek hareket ettikçe basman için bir buton veriyorlar. Bebeğim uyumayı tercih etti, sadece bir tepik attı 10 dakikada Sancı sırasında ben anlamıyordum ama bebeğimin kalp atışı hızlanıyorduç doktor durumun gayet iyi olduğunu bebeğimin beni çok bekletmeyeceğini söyledi :55:

Veee en güzeli doktorum normal doğum bekliyor İnşallah sağlıklı bir şekilde gelecek oğlum, hem de çok yakında :49:
çok güzel haberler rabbim hakkında hayırlısını versin normal doğumla kolaycacık sağlıkla bebişini dünyaya getirmeyi nasip etsin :)

az kaldı be acemi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bende ütü yapıyorum şimdi:)
daisy kızıştırdı ortalığı :1: kolay gelsin

Günaydın canlarımmmmmmmmm:54:
tünaydınnnnn :)

gamzemm asbelovenin aklından çıkmışmıdır acaba??? :1: evet bencede bir iki gün daha bekle stres yapma kendini koşullandırma olurmu.

çıkmamıştır gülüm :)))) kendim geldim biran aklıma:)))
hem aklımdan çıkmıyordu hemde seni yeyip bitiriyordum.
:)))))
Allah yüzüne baktı valla asya mmm..

çıkmamıştır gülüm :)))) kendim geldim biran aklıma:)))
hem aklımdan çıkmıyordu hemde seni yeyip bitiriyordum.
:)))))
Allah yüzüne baktı valla asya mmm..

yok canım... hamileliğinde doğru düzgün görüşemedik ki ben o ara yoğunluktan kafayı yemek ile meşguldüm :61: maşallah de gülüm nazar değdirmeyin kendinizee :nazar::nazar:

slm kızlar nasılsınız iki gündür deli gibi baş ağrısı çekiyordum idrar yolları için aldığım ilaçtan şüphelenmeye başlamıştım meğerse nazar olmuşum okutuyordum kendi mi ama baya çok olmuşum dede min okuması iyi gelir ama çok rahatsız oluyo sonrasında ondan okutmak istemedim tabi dayanamadık aradık 6 kişi +dedemin okumasından sonra hemen geçti allaha şükür bugün rahatım aman dikkat edin kendinize bebişlere okutun arada

çok güzel haberler rabbim hakkında hayırlısını versin normal doğumla kolaycacık sağlıkla bebişini dünyaya getirmeyi nasip etsin :)

daisy kızıştırdı ortalığı :1: kolay gelsin

tünaydınnnnn :)

geçmiş olsun canım.

Back