- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi meleksimam
- #20.561
Günaydın canlarımmmmmmmmm![]()
Günayydddııınnnn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlarımmmmmmmmm![]()
canım durum ne gelen giden var mııı ay çok heyecanlııı![]()
Gelen Giden yok heyecandan ölmek üzereyim.... Günler geçmiyor derken şimdi saatler hiç geçmiyoorr.. Adet belirtimde yok işin tuhafı karın ağrısı çekerdim ama heveslenmicem sonra hüsran olmasın
canım gebelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok yakın şu an stresten de gecikebilir o yüzden sakin ol ve bekle ama bugün olmazsan yarın veya sonraki gün test yapmanı öneririm inşallahhh bebişin seninledirrr![]()
canım gebelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok yakın şu an stresten de gecikebilir o yüzden sakin ol ve bekle ama bugün olmazsan yarın veya sonraki gün test yapmanı öneririm inşallahhh bebişin seninledirrr![]()
hadi inşallah hayırla sağlıkla gelir canımmBaşta hamilelik belirtileri diye şüpheleniyordum ama sanki sonra adet belirtilerine döndü gibibugün yarın beklicem artık düşünmemeye çalışıcam perşembeye kadar olmazsa test düşünüyorum çünkü adetim hiç gecikmez gününde olur :)) inşallah dualarımız isteyen herkezle olsun..
cumartesiiiiiiiikızz senin bat ne zaman?
hadi inşallah hayırla sağlıkla gelir canımm
cumartesiiiiiiii![]()
:))) ben aklına getirmeyim diyodum. az kaldı...
hadi inşallah hayırla sağlıkla gelir canımm
cumartesiiiiiiii![]()
:))) ben aklına getirmeyim diyodum. az kaldı...
evet canım az kaldı bakalım bekleyip görelim zaten gelmezse p.tesiye kadar test yapmayı düşünmüyorum canım inşallah gelmez ama bekleyelim bakalım![]()
inşallah canım inşallahhhhkııızzz az kaldıı :) inşallah gönlüne göre olmuştur canım.
gamzemm asbelovenin aklından çıkmışmıdır acaba???evet bencede bir iki gün daha bekle stres yapma kendini koşullandırma olurmu.
çok güzel haberler rabbim hakkında hayırlısını versin normal doğumla kolaycacık sağlıkla bebişini dünyaya getirmeyi nasip etsin :)Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim yaklaşık 3 kilo ve 53 cmdoğum kanalına yerleşmiş o yüzden göremedim oğlumu
Çatı muayenesi oldum. Parmaklarını içeri sokup vajina girişini kontrol ediyor. Acı falan hissetmedim. Huylanıp kendimi kastığım için biraz tedirgindim ama gayet iyi geçti. Bir dakika bile sürmedi zaten. Smear testi için örnek alınırken daha çok zorlanmıştım. Hem her çatala oturduğumda oluşan tacize uğramışım hissi de olmadı Bu doktorumun eli hafif galiba
Rahim ağzım yumuşamış. Sancım da çıktı NSTde. Karnına bir şey bağlayıp eline bebek hareket ettikçe basman için bir buton veriyorlar. Bebeğim uyumayı tercih etti, sadece bir tepik attı 10 dakikada Sancı sırasında ben anlamıyordum ama bebeğimin kalp atışı hızlanıyorduç doktor durumun gayet iyi olduğunu bebeğimin beni çok bekletmeyeceğini söyledi
Veee en güzeli doktorum normal doğum bekliyor İnşallah sağlıklı bir şekilde gelecek oğlum, hem de çok yakında![]()
daisy kızıştırdı ortalığıaz kaldı be acemi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bende ütü yapıyorum şimdi:)
tünaydınnnnn :)Günaydın canlarımmmmmmmmm![]()
gamzemm asbelovenin aklından çıkmışmıdır acaba???evet bencede bir iki gün daha bekle stres yapma kendini koşullandırma olurmu.
çıkmamıştır gülüm :)))) kendim geldim biran aklıma:)))
hem aklımdan çıkmıyordu hemde seni yeyip bitiriyordum.
:)))))
Allah yüzüne baktı valla asya mmm..
evet canım az kaldı bakalım bekleyip görelim zaten gelmezse p.tesiye kadar test yapmayı düşünmüyorum canım inşallah gelmez ama bekleyelim bakalım![]()
Hosgeldin. Sen nasilsin asil, bebek nasil? Dogumun nasildi?nasılsınız hanımlar![]()
nasılsınız hanımlar![]()
slm kızlar nasılsınız iki gündür deli gibi baş ağrısı çekiyordum idrar yolları için aldığım ilaçtan şüphelenmeye başlamıştım meğerse nazar olmuşum okutuyordum kendi mi ama baya çok olmuşum dede min okuması iyi gelir ama çok rahatsız oluyo sonrasında ondan okutmak istemedim tabi dayanamadık aradık 6 kişi +dedemin okumasından sonra hemen geçti allaha şükür bugün rahatım aman dikkat edin kendinize bebişlere okutun arada
çok güzel haberler rabbim hakkında hayırlısını versin normal doğumla kolaycacık sağlıkla bebişini dünyaya getirmeyi nasip etsin :)
daisy kızıştırdı ortalığıkolay gelsin
tünaydınnnnn :)