Ilk çocuğunu düşünenler...

Bu arada Haziran annelerinde doğum yapanlar ve nişanı gelenler oldu.Tırstım resmen..Kızımın çamaşırlarını haftaya yıkayacaktım..Hemen attım makinaya

bende iki gündür yıkıyorum cnm bitmiyor valla çamaşırı battaniyesi nevresim takımı derken dünya makine oluyo başla bence bende odasının gelmesini bekliyodum ama vazgeçtim yıkayıp ütüleyip kaldıracam

biz de çocuk düşünüyoruz ama eşim korkuyor ona olan ilgimin azalmasından.ufak çaplı bir kıskançlık var yani.ama çocuğumuz olmasını da çok istiyor.böyle bir çelişki yaşayan var mı?

kızlarr günaydın. Anneler günümüz kutlu olsun.
daisy iyiymiş. dün mesajlaştık. ne güzel kuzusu anneler günü hediyesi oldu ona.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Son düzenleme:
kızlarr günaydın. Anneler günümüz kutlu olsun.
daisy iyiymiş. dün mesajlaştık. ne güzel kuzusu anneler günü hediyesi oldu ona.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.

canım günaydın ..
ben bişey soracaktım ama benim yaklaşık 10 gündür kasıklarım ağrıyo batıma 3 gün kaldı sende böle bi belirti olmuş muydu acaba...

biz de çocuk düşünüyoruz ama eşim korkuyor ona olan ilgimin azalmasından.ufak çaplı bir kıskançlık var yani.ama çocuğumuz olmasını da çok istiyor.böyle bir çelişki yaşayan var mı?

bebişini kucağına alınca geçer canım.

canım günaydın ..
ben bişey soracaktım ama benim yaklaşık 10 gündür kasıklarım ağrıyo batıma 3 gün kaldı sende böle bi belirti olmuş muydu acaba...

benim biraz daha farklıydı canım. batma falan yoktu ama adete 1-2 gün kala gece çok sancıyla uyanıyordum. sanki doğum sancısı gibi. ama batma olduğunu söyleyen çok arkadaş var.

Batıma 1 gün kaldı ama belirtiler hamilelikten çok adet belirtilerine benziyor inşallah olmaz inşallah hamileyimdir heyecandan ölmek üzereyim

günaydın canlar anneler gününüz kutlu olsun rabbim isteyenlere de tez vakitte bebeklerine kavuşmayı nasip etsin :) daisy çok sevindim bebişine rabbim güzel yaşlarını da görmeyi nasip etsin bizim yerimize de kokla bebişi :) ohhh missss

Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim yaklaşık 3 kilo ve 53 cm doğum kanalına yerleşmiş o yüzden göremedim oğlumu

Çatı muayenesi oldum. Parmaklarını içeri sokup vajina girişini kontrol ediyor. Acı falan hissetmedim. Huylanıp kendimi kastığım için biraz tedirgindim ama gayet iyi geçti. Bir dakika bile sürmedi zaten. Smear testi için örnek alınırken daha çok zorlanmıştım. Hem her çatala oturduğumda oluşan tacize uğramışım hissi de olmadı Bu doktorumun eli hafif galiba

Rahim ağzım yumuşamış. Sancım da çıktı NSTde. Karnına bir şey bağlayıp eline bebek hareket ettikçe basman için bir buton veriyorlar. Bebeğim uyumayı tercih etti, sadece bir tepik attı 10 dakikada Sancı sırasında ben anlamıyordum ama bebeğimin kalp atışı hızlanıyorduç doktor durumun gayet iyi olduğunu bebeğimin beni çok bekletmeyeceğini söyledi

Veee en güzeli doktorum normal doğum bekliyor İnşallah sağlıklı bir şekilde gelecek oğlum, hem de çok yakında

maşallah canım güzel beslenmiş :) senin de yakında güzel haberlerini alalım canım.

az kaldı be acemi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bende ütü yapıyorum şimdi:)

:))) çok güzel haberler bunlar canım. çok sevindim. yakında güzel bir doğum hikayesi okuycaz sanırım senden:)
sağlıkla doğsun paşa:)

Maaşallah oğluşuna...

Az kaldı artık iyi haberlerini alırız..

Ammiiinnnnn inşaalllaahhhh isteyen herkese versin

Allaahh hayırlısıyla kucağına almanı da nasip eder inşallahhh

Cok sagolun kizlar. Artik pasami bekleyecegiz heyecanla. Ise de gitmiyorum evdeyim. Her bebek gordugumde gozlerim doluyor. Jhonsons baby reklami cikmis izleyince agladim. Iyice sulugoz oldum ben

Allah hepimize guzel dogumlar saglikli bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…