Ilk çocuğunu düşünenler...

korkma soğan suyu sonra onları geri alacaksın..bende 5 kilo vwermiştim şimdi hepsi fazlası ile bende :)
ben hala hamile çamaşırı giymedim 8 aydlık oldum ama hiç ihtiyaç duymadım

bende aldım ama bir türlü alışamadım sanki babaannemin çamaşırı gibi. :)) bide onu giyince iyice oburikse benziyorum

Bu arada Haziran annelerinde doğum yapanlar ve nişanı gelenler oldu.Tırstım resmen..Kızımın çamaşırlarını haftaya yıkayacaktım..Hemen attım makinaya

Maşşallah canım sana ve kızına :)

Daisyle görüşmemiştim bu hafta merak ettim bende şimdi..Bebeği kucağındadır şimdi inşallah

canım çok sağol. inşallah dediğin gibi almıştır meleğini kucağına.

Bu arada Haziran annelerinde doğum yapanlar ve nişanı gelenler oldu.Tırstım resmen..Kızımın çamaşırlarını haftaya yıkayacaktım..Hemen attım makinaya

sende hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kuzuyu:)))
iyi yapmışsın. bugün bende bebeiğimin çammaşırlarını şöyle bir toparlıycam.

yazdım yazdım ama çıkmadı galiba?

gamzecim göbişini yerim ben senin şu an müstakbel gelinime bakıyor da olabilirim yani...

daisy bende merak ettim. inşallah kucağına almıştır kuzusunu. Kalbim ve dualarım onlarla. Biz iletişim kuramıyoruz haberini senden bekliyoruz tamam mı???

Canım hayırla sağlıkla kucağına al inşallah çok az kaldı haziran gelmeden alacağız inşallah güzel haberleriniiii
Aminnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ilk bebeğimiz gelmiş!!
gamze daisy den haber almış, iyilermiş. gamzecim senden önce yazmış bulunmaktayım...
darısı hepimizin başına inşalahhhh

:))) kızım doğunca getiririm sana sen alırsın oğluşuna..neden olmasın:))

slm kızlar nasılsınız biz biraz ağrılıyız doktora gittim bugün idrar yollarımda intehap varmış bebişimide gördüm bu arada fıldır fıldır dolanıyodu sıpacımm canım benim yaa
Gecmis olsun. Bol su tuketmeye gayret et. Kendiliginden de sokulebilir enfeksiyon. Bebisine de masallah

Çok sağolun kızlar inşallah hepimiz sağ salim alırız minikleri kucağımıza.
AcabA cinsiyet belli olur mu ki yarın ? Kafamda deli sorular :-D
Canim az cok belli olur ama doktorlar kesinlesmeden soylemek istemiyor. ZAten bu haftalardaki cinsiyete cok guvenmemek lazim degisebilir. 16.haftadan sonra netlesir.

Canini ucuncu sahislarla cok sikma gulum bebegini dusun. Minik prenses Huma icin elinin tersiyle iteceksin bu durumlari. Kiyafetlerini koklamak bile mutluluk. Ben utulerken siritiyordum manyak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…