- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.521
korkma soğan suyu sonra onları geri alacaksın..bende 5 kilo vwermiştim şimdi hepsi fazlası ile bende :)
ben hala hamile çamaşırı giymedim 8 aydlık oldum ama hiç ihtiyaç duymadım
Maşşallah canım sana ve kızına :)
Daisyle görüşmemiştim bu hafta merak ettim bende şimdi..Bebeği kucağındadır şimdi inşallah
Bu arada Haziran annelerinde doğum yapanlar ve nişanı gelenler oldu.Tırstım resmen..Kızımın çamaşırlarını haftaya yıkayacaktım..Hemen attım makinaya
Canım hayırla sağlıkla kucağına al inşallah çok az kaldı haziran gelmeden alacağız inşallah güzel haberleriniiiiKaynatın bakalım kızlar. Benim son iş günüm. Vedalar, yağmurlu hava vs. garip oldum biraz. Ama bebeğimi rahat rahat evde beklemek en iyisi olacak. Sıkılmaya vaktim kalmayacak. Yapılacak işlerim, okunacak kitaplarım var. Haftaya hep yağmur varmış zaten. Kışlık yazlık değişimini de yapmıştımYarın da temizlikçi gelecek bu yağmurda ama napıyım camları sonradan bir daha sileriz annemle.
Bebek isteyenler Allah muradınızı verir inşallah tez zamanda
kızlar ilk bebeğimiz gelmiş!!
gamze daisy den haber almış, iyilermiş.gamzecim senden önce yazmış bulunmaktayım...
darısı hepimizin başına inşalahhhh
yazdım yazdım ama çıkmadı galiba?
gamzecim göbişini yerim ben seninşu an müstakbel gelinime bakıyor da olabilirim yani...
daisy bende merak ettim. inşallah kucağına almıştır kuzusunu. Kalbim ve dualarım onlarla. Biz iletişim kuramıyoruz haberini senden bekliyoruz tamam mı???
harıkasın hayatım:)))) iyi yaptın.
2800gr doğmuş bebişimiz. çok şükür:))
:))) kızım doğunca getiririm sana sen alırsın oğluşuna..neden olmasın:))
hep benden önce davranıyordun ben önce söyledim bu seferrr maşallah kuzucuğa... merakla fotoğrafını bekliyorum.
senden iyi dünür mü bulacam ayol...ama kızın büyüsün öyle getir. şimdi iki bebiş bir arada zor olur.
çok şükür... sorunsuz atlattı önemli olan o.:))) dimi hep öyle yapıyorum.. naapııımm dayanamıyorum. :))))
bende çok merak ediyorum. sesi çok iyiydi . valla rahatladım.
tamam anlaştık hayatım.. bakalım bizim sıkılgan damatla topalak kız nasıl anlaşacak:))
çok şükür güzel haberi aldık:) akşama misafirim var. ben yemek yapmaya gidiyorum. öpüldünüz
kızlar ilk bebeğimiz gelmiş!!
gamze daisy den haber almış, iyilermiş.gamzecim senden önce yazmış bulunmaktayım...
darısı hepimizin başına inşalahhhh
harıkasın hayatım:)))) iyi yaptın.
2800gr doğmuş bebişimiz. çok şükür:))
Gecmis olsun. Bol su tuketmeye gayret et. Kendiliginden de sokulebilir enfeksiyon. Bebisine de masallahslm kızlar nasılsınız biz biraz ağrılıyız doktora gittim bugün idrar yollarımda intehap varmışbebişimide gördüm bu arada fıldır fıldır dolanıyodu sıpacımm canım benim yaa
Canim az cok belli olur ama doktorlar kesinlesmeden soylemek istemiyor. ZAten bu haftalardaki cinsiyete cok guvenmemek lazim degisebilir. 16.haftadan sonra netlesir.Çok sağolun kızlar inşallah hepimiz sağ salim alırız minikleri kucağımıza.
AcabA cinsiyet belli olur mu ki yarın ? Kafamda deli sorular :-D
Canini ucuncu sahislarla cok sikma gulum bebegini dusun. Minik prenses Huma icin elinin tersiyle iteceksin bu durumlari. Kiyafetlerini koklamak bile mutluluk. Ben utulerken siritiyordum manyak gibiiyiyim acemi cnm ya ...işte ailesel problemler var bu arlar bizim biraz büyük kaynım boşanıyo küçük kaynım ta eskişehirde burayı karıştırıyor..kardeşim iş kuracam die dünya borca girdi...annemler sıkıntıda derken çok üzücü bi ay geçirdim..burayada çok giremedim ondan...ama şimdi işte duruma alışmak derler ya ole bi durumdayım....
bi yandan da hazırlıkjlarımızı yapıyoruz kızımıza işte..iki günüdür kıyafetlerini yıukıyorum hafta içi dolabı gelirse yerletirecem işte bakalım ole ya aman parator gibiyim bütün sıkıntıları çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?