Ilk çocuğunu düşünenler...

inşallah öyle olur ben çok yoğun tempoda çalışıyorum birde bakalım kısmet... Allahım biran önce sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah gamze :)))

çok tşk ederim güzel dileğin için. allah sanada bu duyguyu biran önce nasip etsin hayatım. bende çok yoğun çalışanlardanım. ama inan bebeğim kıpırdadıkça çalışmak , iş güç umrunda olmuyor. çok merak ediyorum:))

ya uyuşmalar şişmeler bende var tuzuda kesitim ama şişiyoeum ayak numaram bile büyüdü..yakında sadece terlik giyecem böle giderse :)

ağlattın beni deli...yerin senin o kızını ben

7gün canımcım hayırlısıylaa
Bugün sabahtan beri 5 kere çıktım lavaboya dua ediyorum Rabbim bunlar beynimin oyunu olmasın bana diye

:))) azıcık kalmış asbe ciimm.. ama sakin olmalısın. neyse sonuç o olacak boşuna kasma kendini. Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin sanada

ya uyuşmalar şişmeler bende var tuzuda kesitim ama şişiyoeum ayak numaram bile büyüdü..yakında sadece terlik giyecem böle giderse :)

:)) sorma gülüm benimde öyle ayaklar küçüktü benim 33,5 yada 34 numara giyiyordum ayakkabıyı. şimdi 36 giyebiliyorum :))) ne güzel bişeymiş ayağıma göre ayakkabı bulmak. (aç gönlüme tok teselli)

yok kuşum şaka yapıyoruz biz :)...

heyyyttt.... girmeyin teyzesiyle aralarına kuzucuklarımın. ...:)))

ağlattın beni deli...yerin senin o kızını ben

:)) canıımm sağol. sizler bana çok güç verdiniz. bu yükün çoğunu sayenizde omuzladım gülüm. Allah razı olsun

Kaynatın bakalım kızlar. Benim son iş günüm. Vedalar, yağmurlu hava vs. garip oldum biraz. Ama bebeğimi rahat rahat evde beklemek en iyisi olacak. Sıkılmaya vaktim kalmayacak. Yapılacak işlerim, okunacak kitaplarım var. Haftaya hep yağmur varmış zaten. Kışlık yazlık değişimini de yapmıştım Yarın da temizlikçi gelecek bu yağmurda ama napıyım camları sonradan bir daha sileriz annemle.

Bebek isteyenler Allah muradınızı verir inşallah tez zamanda

slm kızlar nasılsınız biz biraz ağrılıyız doktora gittim bugün idrar yollarımda intehap varmış bebişimide gördüm bu arada fıldır fıldır dolanıyodu sıpacımm canım benim yaa

arkadaşlar bende çin takvimi var kızmı erkekmi tarihi eser hepsi çıkıyo milyonca kez tuttu sedace yapmanız gereken doğum terihinizve hamile kaldığınız ay

yine aynı anda yaparız olmaz mı ?

Asyacım haftalarımız yakın seninle ne durumda karnın hamile külotu aldın mı ben almayı düşünüyorum ama erken mi bilmiyorum. Bulantıdan 6 kilo verdim ama yine de kasık ve karın bölgeme baskı yapıyo rahatsız ediyo çamaşırlarım.. ;-)

Çok sağolun kızlar inşallah hepimiz sağ salim alırız minikleri kucağımıza.
AcabA cinsiyet belli olur mu ki yarın ? Kafamda deli sorular :-D

asyamm beeeaa:)) nasılda girdi moda. çok tatlısın:))) anlaştık aynı anda 2. leri yapıyoz:))

tamam kız! bu bebişlerimizi doğuralım da sonra kardeş yapmaya başlayalım. haaa bu arada oğlum olacak yaaa... kimin kızını alsam acabbbbaaaaa ???

slm kızlar nasılsınız biz biraz ağrılıyız doktora gittim bugün idrar yollarımda intehap varmış bebişimide gördüm bu arada fıldır fıldır dolanıyodu sıpacımm canım benim yaa
canım benimde çok ağrım oluyor. doktor kasık ağrıları normal dedi ama azıcık yürüsem, ayaklansam rahim sanki içten içe yanıyor ve batıyor. çarşamba 4lü tarama var bana da idrar tahlili yapacağını söylemişti.

canım benim klasik çamaşır kullanıyorum henüz. Bugün tartıldım toplam 1,8kg almışım ama biraz su topluyorum sanırım. kiloyu dert etme, bebeğin kendine bakar sen kendini düşün benim kasık ağrısından çok rahimde yanma-ağrı hissediyorum. olabildiğince rahat giyinmeye çalışıyorum bende.

Çok sağolun kızlar inşallah hepimiz sağ salim alırız minikleri kucağımıza.
AcabA cinsiyet belli olur mu ki yarın ? Kafamda deli sorular :-D

tatlım bu haftalarda öğrenen var ama benim doktorum söylemedi. aslında biraz geç öğrenmek daha garanti galiba

Son düzenleme:
Canım nasılsın neler yapıyorsun. Kendinden bahsetmiyorsun hiç

iyiyim acemi cnm ya ...işte ailesel problemler var bu arlar bizim biraz büyük kaynım boşanıyo küçük kaynım ta eskişehirde burayı karıştırıyor..kardeşim iş kuracam die dünya borca girdi...annemler sıkıntıda derken çok üzücü bi ay geçirdim..burayada çok giremedim ondan...ama şimdi işte duruma alışmak derler ya ole bi durumdayım....
bi yandan da hazırlıkjlarımızı yapıyoruz kızımıza işte..iki günüdür kıyafetlerini yıukıyorum hafta içi dolabı gelirse yerletirecem işte bakalım ole ya aman parator gibiyim bütün sıkıntıları çekiyorum

bende 38 giyiyordum geçen 39 no aldım oda vurdu ayaklar şişince 40 doğru gidiyorum bende ayakkabı bulamayacam böle giderse :)
burnum bile büyüdü ya yüzüm falan şiş

korkma soğan suyu sonra onları geri alacaksın..bende 5 kilo vwermiştim şimdi hepsi fazlası ile bende :)
ben hala hamile çamaşırı giymedim 8 aydlık oldum ama hiç ihtiyaç duymadım

[ATTACH=
slm kızlaaarr... işte buda bizim bugünkü göbüşümüz.
kızım çok iyi çok şükür.
bu arada daisy bugün 9 da sezeryan oldu. bebiş sıkıntılıymış. yani gelişimi durmuş. hala hbr alamadım. sabah çok korkuyordu biraz sakinleştırmeye çalıştım ama umarım işe yaramıştır. şu saatlerde çıkmış olması lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…