- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.301
gelicem gülüm:)) sanırım önce kucaklaşıp sonra sen arkada elinde terlik ben önde..... :)))) sayın dümen :)))
:)) bende kabus görüyorum zannettim. çok korktum valla. kendini öyle bir germiştiki bildiğin kafa yumrusu bir tarafımda iki tane minik çıkıntı bir tarafımda ve karnım yuvarlak değilde enlemesine düz olmuştu. :)) bacaklarını ayırmış ayacıkları iki çıkıntı şeklinde duruyordu. kaç kez gözlerimi ovdum ama yok gerçekti:))
çok korktum ama.. anneme anlattığımda çok güldü. normalmiş.. ee normalde ben çok korktum sabahın köründe:))
çok heyecanlıyım:))) alışverişe çıkıcaz daha.
dün akşam yemekte annemdeydik. yemek faslı bitti sofrayı toplarken annem elini karnıma koydu kızım ben seni çok özledim hadi anneanneye bişeyler de falan diye seviyordu. bi coştu benimki. vurdukça vuruyo.... yeter diyorum iyice şımardı ama vurduğuda hareketide belli oluyo. inletiyo valla... bizimkiler gülme krizindeyken .. ben saydırıyodum:)))
Geldiğinde senin kucağında bebiş, benim karnımda bebiş olacak
kıyamam sanaaaa....bende ablamda ve en son da abimin eşinde görmüştüm. Çok hoş bir şey ama.... karnın altından sana elini ayağını uzatıyor. harika bişey valla ....
ayy valla bende çok heyecan yaptım :)
ooohhh keyfi yerinde kuzunun. onun hakkında dediklerinize dikkat edin, kenara yazıyor bak benden söylemesi... çıkınca dünya kaç bucak görürsünüz valla.
ben bebeği kocişe veririmde. sen yuvarlanarak:))))
baloncuğum çıktı:)
canım benim cinsiyeti belli olsunda. ben buradan sen oradan başlarız alışverişe:))
valla içerden karşılık veriyo sıpacık. artık bizi duyduğunu düşünüyorum kesin.. doğunca naparız bilmem:))
nasılsınız kızlarr
selam daisy nasıl gidiyor son haftalar? Merak ediyorum sizi pek göremiyorum burada.
Oglusuma arkadas geliyor desene. Bu topikte hep kiz bebek vardi simdi erkeklerin sayisi da artacakslm kızlar nasılsınız görüşmeyeli bu gün doktora gittik :) detaylı baktı doktor tüm organları yerli yerindeymiş ense kalınlığı 2mm dedi sordum iyi dedi bugün 12+2 gülük ama 13+1 çıktı ultrasonda :) ikili test için kan verdik 5 gün sonra alacağım doktoruma göstereceğim
vee cinsiyetimiz belli oldu erkekk geliyoo :)
AY nasil ozendim simdi. Ben bakiyorum bakiyorum bisicik goremiyorum. Icimde tepiniyor ama disari goruntu vermiyor. Daha dur neler edecek sana o cimcimeAmin :)))) valla benim sıpacıkla kavga edip duruyoruz. sabahın saat 5 inde inan abartmıyorum uyandırdı beni.
wc ye gidiyim mesanem şişti sıkıştırdı heralde diye düşündüm. tam vestiyerin önünden geçerken karnımı bir açtım baktımki bir çift ayak:))))
gözlerimi ovdum kabus mu bu diye. ama gerçekti. sıpacık nasıl gerildiyse bir tarafımda kafası bir tarafımda bir çift ayak kabarmıştı. büyüdükçe daha inanılmaz ve ağrılı tekmeler savuruyo:)))
ana kız kavgalıyız bugün. esnedikçe sıpaya sarıyorum:))
nasılsınız kızlarr
Ben de merak ediyordum seni. NST ye giremedim ben hala. Merak ediyorum nasil bir sey diye. Senin benden de az kaldison haftalar cok agrılı sancılı gecıyor e de en guzeli heyecanlı canım :) Sen nasılsın ?
artık doguma az kaldı nst de sancılar da çıkıyor daha çok heyecanlanıyorum bakalım cimcimemiz ne zaman gelicek cok nete giremiyorum malesef
son haftalar cok agrılı sancılı gecıyor e de en guzeli heyecanlı canım :) Sen nasılsın ?
artık doguma az kaldı nst de sancılar da çıkıyor daha çok heyecanlanıyorum bakalım cimcimemiz ne zaman gelicek cok nete giremiyorum malesef
ne demek gülüm daha bunun 2. 3. 4. 5. çocuğu var.daha onlara çalışacaksın bende yardım edeceğim sana bir Haydar Dümen olarak
benim doktor bakmadı gülüm. net olsun istedi sanırım ? 16. haftada bakacakmış ama heves edip te değişmesin zaten haklı. abimlerin öyle olmuştu. Erkek istemişti kız dedi doktorlar, tam kıza alıştılar erkek olduğunu öğrendi
eşim ve kv. pipi göreceğiz 15 mayısta deyip duruyor. bişeyi 40 defa söylersen olurmuş ya onun için çabalıyorlar galiba....ama ben ellerine Asya vereceğim! hırs yaptım...
Allah sağlık versin önce bizimki eğlencesi tabi...
çok saol canım cümlemizinki hayırlı evlat olsun inşallah sende iyisindir umarım görüşemedik ne zamandır :)ay pardon aysa ortadan dalınca böle oluyo :),
yasemin hayırlı olsun paşan
Oglusuma arkadas geliyor desene. Bu topikte hep kiz bebek vardi simdi erkeklerin sayisi da artacak
evet :) gelsin bakalım paşalar seninde az kaldı rabbim hayırlısıyla tek avazda kucağına almayı nasip etsin :)
:)) o kadar hazırla kendini sonra yok cinsiyeti başkaymış desin zor bi durum tabi diğerini istemiyorsan :)) bizimkilerde öyle erkek yatıyordu iki tarafında içinde (son anda fikrini değiştirmezse benim sıpa)diye diye erkek yaptılar çocuğu :)
aa istemez olur muyum hiç??? Her türlü kuzucumuz o bizim. Kız da olsa erkek de olsa aşkla bekliyoruz onu!!! Aslında istek olarak bişey yok içimde. Eşimi kızdırmaya çalışıyorum, o da beni kızdırmaya çalışıyor. Bana eğer kız çıkarsa sakin doğurana kadar kimseye söyleme senle ilgilenmez annemler naz yapamazsın diyor. Deli... işi gücü benle uğraşmak işte.
Dün eşim evde çok sıkıldı, doğursaydın keşke oynardık azcık dediyani heyecanla bekliyoruz.
ayy evet bazen ben bile bi doğsa diyorum zaman çok uzun geliyo doğuncada keşke biraz daha orada kalsaydı deriz :)hele bi sağlıkla doğsunlarda bugün şöyle bi düşündüm büyüyecek kız arkadaşı olacak sonra asker olacağı aklıma geldi içim bi kötü oldugarip duygular
Dr.dan geliyorum yavrukuşlarrr 3yumurtamda çok iyi büyüklüklerde 20-22mm arası değişiyor çatlatma iğnemide oldum hatta arkadan gelen 2yumurta daha varmış bakalım inşallah yumurtalarım bebiş olur sımsıkı tutunurlar annelerine inşallahhhhh
Dr.dan geliyorum yavrukuşlarrr 3yumurtamda çok iyi büyüklüklerde 20-22mm arası değişiyor çatlatma iğnemide oldum hatta arkadan gelen 2yumurta daha varmış bakalım inşallah yumurtalarım bebiş olur sımsıkı tutunurlar annelerine inşallahhhhh
Kaderi güzel olur inşallah canım. Bahtını yaparız belki ama... düşünme sen o günleri. torun göreceksin daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?