Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar uzunca zaman oldu en son ocakta yazmıştım üzüntüyle, kimyasal gebelik yaşamıştım sevincim yarım kalmıştı
bgn regl 7 gün gecikmişti idrar testinde 2 gün önce silik çizgi görünce bgn kan testi yaptırdık ve sonuç: 538.7:)
gamzecim senin doğumuna az kaldı sanırım tüm hamile arkadaşlara allah sağlıkla doğum nasip etsin
ben ilkinde kan değeri ne olmalı bilmediğimden 44 çıkan değerle herkese duyurmuştum ve şimdi kimselere keseyi görüp kalp sesini duymadan söylemicem sanırım ağzım yanmış
hepinizi öpüyorum ilerleyen günlerde görüşürüz...
:)mutlu ve sağlıklı kalın ..

ben de mart ayında yaşadım malesef kimyasal gebelik doktor direk değerin düşük hemen açıklama deyince söylemedim kimselere ailemve eşim hariç tabi ama 2 hafta içinde sonlandı nisan ayı boş geçti sabırla mayısı bekliyorum ben de Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana da umarım herşey yolunda gider

canım öğrenirsin yakında cinsiyetini :) ben öğrendim sayılır. 12.haftada gittiğimde %55 erkek dedi. döner mi dönmez mi bilmiyorum ama yakında gidicem yine bakalım kesinleştirelim ve isim arayalım :)

canım öğrenirsin yakında cinsiyetini :) ben öğrendim sayılır. 12.haftada gittiğimde %55 erkek dedi. döner mi dönmez mi bilmiyorum ama yakında gidicem yine bakalım kesinleştirelim ve isim arayalım :)

benim isimler hazır bile canım :) asya/eren

valla haklısın canım kim olsa korkar:))) bak sen yaramaza ya nelerde yapıyo daha büyüdükçe farkına varacağım demekki bunlar iyi günlerim

kııızzzzzz sen kreş mi kuracan yoksa Hadi bakalım.... güzel haber edersin inşallahhhhh
belli mi olur kuzum belki kreş kurarız kociş şimdiden üçüz hayalleri kurmaya başladı bile nasıl olsa çocuk gelişimi mezunusun diyyyy bana
inşallah canım inşallah herhalde ilaçlardan kaynaklı göğüs uçlarım acıyor nasıl hoşuma gidiyor inşallah 9ay devam eder diye dua ediyorum eşimde bana sen sadistsin kesin teşhisi koydum diyor

çok sevindim canım hayırlı olsun hadi allahın izniyle gelsin bebişler diyeyesim geldi rabbim gönlüne göre versin :)

aminn canım inşallah daha oda var di mi toruncuklarr :) ayyy yrim ben onları

Amin canım aminnnnnnn inşallah bu ay Rabbim bebişime veya bebişlerime kavuşmamı nasip eder çok ihtiyacım var çokkkkkkkk

canııımmm beniiimmm. ne kadar güzel bir haberle başladım güne.:)))
Çok sevindim. İnşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemi. ve bebişini kucağına sağlıkla alırsın. evet az kaldı. bizde de heyecan üst safhalarda:))
çok merak ediyoruz kime benziyor nasıl bişey diye:)
hayırlısı olsun. hep buradayız paylaşıcaz tecrübelerimizi. sendende güzel haberler gelsin hep.

:))) haklısın hayatım. yaptıkları yapacaklarının garantisi benim sincapımın:)) cumartesi sabah eşim erken kalktı karnımda yine bir çift ayak çıkıntısı vardı. aman benim kızım uyanmışmı diyerek okşaya okşaya yatıştırdı. bu kez kafasını dikti diğer taraftan:))) çok tatlı oluyor. canımda acısa kıyamıyorum ona:))

Allah yardımcınız olsun hayatım. heyecanla bekliyorum hikayeni. İnşallah çabucak kurtulursunuz bebişinle.

:))) bu ne yumurta bolluğu. maşallah maşallah. hayatım. rabbim yardım etsin inşallah. hadi ben izine çıkmadan güzel bir haber daha alayım:))

valla haklısın canım kim olsa korkar:))) bak sen yaramaza ya nelerde yapıyo daha büyüdükçe farkına varacağım demekki bunlar iyi günlerim

:))) aynen öyle hayatım. büyüdükçe iletişime geçiyor. yatış şeklimiz bile değişti. bir tane kafamda bir tane göbeğimin altında bir tanede bacak arasında yastıkla uyuyorum. yön değiştirmekte bir o kadar zor. soldan sağa dönerken yastıkların hepsini değiştirmem lazım:))) çok komik bir durum ama bazen çok eriniyorum:)) halime gülüyor eşim. aramıza bir duvar örüyorum resmen

:))) bir gün tam tersine döneceğini tahmin etmezdim. bir zamanlar asyaaa nooolurr diye ben danışıyordum:)))
her zaman beklerim bebeeeemmm.

o senin mütevaziliğindendi hayatım Şimdi benden önce anne olacaksınız, altın değerinde bilgiler olur sizde

maşallah maşallha hayırlı haberler inş.

kızlar kusura bakkmayın hepinizi öpüyorum tek tek uzun süredir giremiyorum hem benim hem eşimin ailesinde sıkıntılar var ve bizi yiyolar saolsunlar
çok arayarak bulduğum bebeğime bile yazık oluyo onların yüzünden hiç birini affetmiyorum...
o yüzden çok giremiyorum ama hepinizin iyi olmasına çok sevi,ndim
ne güzel haberler var inş devamı gelir

hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme. bebişini düşün gülüm.
sende bizlere güzel haberler ver.

saolsun kızlar inş.
malum bizde eşim tarafına iki torun bideden geliyor kv birine döklüyo birnede doğuran düşünsün dio ki o kişi ben oluyorum bu arda büyük kaynım eltim boşanıyo arda çocuk sersem oldu..bide aynı sitede olduğumuz için çocuk hep burda ihtiyaçları ile birlikte..yok mont alın yok söle yapım ee ben çalışmıyorum
kendi kardeşim bi iş kurma sevdasına girdi olmadı dünyanın borcunu çıkardı annem her gün arayıp ağlıyo sinirlerim iyice bozuldu..küçük kayınbirdaer elti benim nasıl doğuracağıma kadar ta eskişehirden karışıyo

ve bu insanlar nasıl bu kadar rahat bende onu anlmaya kafa yoruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…