• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Amin :)))) valla benim sıpacıkla kavga edip duruyoruz. sabahın saat 5 inde inan abartmıyorum uyandırdı beni.
wc ye gidiyim mesanem şişti sıkıştırdı heralde diye düşündüm. tam vestiyerin önünden geçerken karnımı bir açtım baktımki bir çift ayak:))))
gözlerimi ovdum kabus mu bu diye. ama gerçekti. sıpacık nasıl gerildiyse bir tarafımda kafası bir tarafımda bir çift ayak kabarmıştı. büyüdükçe daha inanılmaz ve ağrılı tekmeler savuruyo:)))
ana kız kavgalıyız bugün. esnedikçe sıpaya sarıyorum:))

ayyy yerim ben onun ayacıklarını yaramaz kız mı olacakmış o bizde hissetmeye başlasak bi :) allah yardımcın olsun canım sanırım kızlar daha hareketli oluyo arkadaşınki de öyleydi şimdi erkek annesi var oda kımıldamıyo uyuşuk diyo :)

sen yeterki bize müjdeler ver:) kaç gün istersen idare ederiz hayatım.

bence deeeee :)

ayyy yerim ben onun ayacıklarını yaramaz kız mı olacakmış o bizde hissetmeye başlasak bi :) allah yardımcın olsun canım sanırım kızlar daha hareketli oluyo arkadaşınki de öyleydi şimdi erkek annesi var oda kımıldamıyo uyuşuk diyo :)

bence deeeee :)

ben hiç inanmazdım anne karnında bebeğin sese tepki verdiğine. dün işçi bayramında davul zurna sesine hopladı benim zilli kızım. konuşunca karşılık veriyor. içimde bir hamster var diyorum gülüyorlar bana:)))
kıpırdadığı zaman çok farklı bir duygu mutlu ediyor insanı. ama tekmelediği zaman çok korkuyorum itiraf edeyim:) sanki karnımı yırtacak gibi acıtıyor:)

ben hiç inanmazdım anne karnında bebeğin sese tepki verdiğine. dün işçi bayramında davul zurna sesine hopladı benim zilli kızım. konuşunca karşılık veriyor. içimde bir hamster var diyorum gülüyorlar bana:)))
kıpırdadığı zaman çok farklı bir duygu mutlu ediyor insanı. ama tekmelediği zaman çok korkuyorum itiraf edeyim:) sanki karnımı yırtacak gibi acıtıyor:)

:)) darısı başımıza diyelim artık :))

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli bu gün doktora gittik :) detaylı baktı doktor tüm organları yerli yerindeymiş ense kalınlığı 2mm dedi sordum iyi dedi bugün 12+2 gülük ama 13+1 çıktı ultrasonda :) ikili test için kan verdik 5 gün sonra alacağım doktoruma göstereceğim
vee cinsiyetimiz belli oldu erkekk geliyoo :)

Bir şehzade daha!! :66::66:

ilginç valla kasım anneleri erkek getiriyor benim Asya'm değilde Eren'im mi olacak acep??? ayyy 15 mayıs gelmez şimdi!!!

evet hayatım. benden öyle bir bıkmıştın ki:))))
her gün her gün....:)))
artık 2 tane olsun da beni rahat bıraksın dedirttim sana dimi. Bakm ysmn in bebiş cinsiyeti belli olmuş. 13. haftada daha. seninkide nazlı

ne demek gülüm daha bunun 2. 3. 4. 5. çocuğu var. :1: :1: daha onlara çalışacaksın bende yardım edeceğim sana bir Haydar Dümen olarak :1: :1: :1:
benim doktor bakmadı gülüm. net olsun istedi sanırım ? 16. haftada bakacakmış ama heves edip te değişmesin zaten haklı. abimlerin öyle olmuştu. Erkek istemişti kız dedi doktorlar, tam kıza alıştılar erkek olduğunu öğrendi :1: :1:
eşim ve kv. pipi göreceğiz 15 mayısta deyip duruyor. bişeyi 40 defa söylersen olurmuş ya onun için çabalıyorlar galiba.... :1: ama ben ellerine Asya vereceğim! hırs yaptım... :49:
Allah sağlık versin önce bizimki eğlencesi tabi...

Son düzenleme:
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn:16:
topiğin erkeği de hayırlı olsun bu aradaaaaaa:52::52::52::emir_bebek::nazar:

saol canım benim rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin artık :)

hayırlı olsun seninki maşallah hemencik göstermiş merakta bırakmamış annesi:49: 2li testler biraz geç çıkıyo ya bundan sonra 3lü var oda öyle:34: hayırlı olsun canım

saol canım ayy evet uğraştırmadı saolsun eşim diyo göstermezse başka doktora gideriz bakarız diyo allahtan uğraştıırmadı :)
gerçekten ben o haftalartda sorduğumda şimdiden belli olmaz demişti gıcık doktor 16. haftada öğrendim maşallah rabbim sağ salim kucagına almayıda nasip etsin inş:49:

Amin :)))) valla benim sıpacıkla kavga edip duruyoruz. sabahın saat 5 inde inan abartmıyorum uyandırdı beni.
wc ye gidiyim mesanem şişti sıkıştırdı heralde diye düşündüm. tam vestiyerin önünden geçerken karnımı bir açtım baktımki bir çift ayak:))))
gözlerimi ovdum kabus mu bu diye. ama gerçekti. sıpacık nasıl gerildiyse bir tarafımda kafası bir tarafımda bir çift ayak kabarmıştı. büyüdükçe daha inanılmaz ve ağrılı tekmeler savuruyo:)))
ana kız kavgalıyız bugün. esnedikçe sıpaya sarıyorum:))

gamzecim gerçekten mi aaa öyle görebiliyormusun bebişi ben sabah sabah öyle bir manzaratla karşılaşsam ne yaparım acaba:26: çok şaşırdım valla böyle hafif mi yoksa net bellimiydi senin kuzucuğun ayakları
gerçekten kız çocukları daha hareketli oluyo bende katılıyorum:34:

saol canım benim rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin artık :)

gerçekten ben o haftalartda sorduğumda şimdiden belli olmaz demişti gıcık doktor 16. haftada öğrendim maşallah rabbim sağ salim kucagına almayıda nasip etsin inş:49:

gamzecim gerçekten mi aaa öyle görebiliyormusun bebişi ben sabah sabah öyle bir manzaratla karşılaşsam ne yaparım acaba:26: çok şaşırdım valla böyle hafif mi yoksa net bellimiydi senin kuzucuğun ayakları
gerçekten kız çocukları daha hareketli oluyo bende katılıyorum:34:

:)) bende kabus görüyorum zannettim. çok korktum valla. kendini öyle bir germiştiki bildiğin kafa yumrusu bir tarafımda iki tane minik çıkıntı bir tarafımda ve karnım yuvarlak değilde enlemesine düz olmuştu. :)) bacaklarını ayırmış ayacıkları iki çıkıntı şeklinde duruyordu. kaç kez gözlerimi ovdum ama yok gerçekti:))
çok korktum ama.. anneme anlattığımda çok güldü. normalmiş.. ee normalde ben çok korktum sabahın köründe:))

dün akşam yemekte annemdeydik. yemek faslı bitti sofrayı toplarken annem elini karnıma koydu kızım ben seni çok özledim hadi anneanneye bişeyler de falan diye seviyordu. bi coştu benimki. vurdukça vuruyo.... yeter diyorum iyice şımardı ama vurduğuda hareketide belli oluyo. inletiyo valla... bizimkiler gülme krizindeyken .. ben saydırıyodum:)))

Back