Ilk çocuğunu düşünenler...

amin canım aminnnnn sağolasın iyiki hatırlattın teheccüt namazı falan kılayım

KIZLAR MALUM 3 AYLAR YAKLAŞIYOR BİR ÖNERİM VAR BU MÜBAREK AYLARDA BİR DENEYİN YUMURTLAMA TARİHİNİZE GÖRE UMARIM İŞE YARAR RABBİMİN İZNİYLE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ BEBEKLERİNİZE BENİM KİTABIMDA YAZIYOR GÜVENDİĞİM BİR KAYNAK OLDUĞUNDAN PATLAŞMAK İSTEDİM
EL-MUSAVVİR(Tasvir eden, herşeye bir şekil ve özellik veren)
çocuğu olmayan bir ailede
kadın: 7 gün oruç tutup iftar anında 21 defa "ya musavvir" ismi şerifini okur
Erkek ise: 3 gün oruç tutarak "ya Musavvir" ismi şerifini 21 defa bir suya okur ve onunla iftar ederler. bu günler içinde dua edip birlikte olurlarsa Allahın izniyle bir evlada kavuşurlar
kızlar belki denemek isteyen olur Rabbim şimdiden isteyen herkese istediğini versin inş

bunuda deneyebilirsin tatlım oruç tutmanda bir sakınca olmazsa bir sor doktora
teheccüdde kalkabildiğin kadar iyi olur gerçekten

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli bu gün doktora gittik :) detaylı baktı doktor tüm organları yerli yerindeymiş ense kalınlığı 2mm dedi sordum iyi dedi bugün 12+2 gülük ama 13+1 çıktı ultrasonda :) ikili test için kan verdik 5 gün sonra alacağım doktoruma göstereceğim
vee cinsiyetimiz belli oldu erkekk geliyoo :)

sağol canım oruç tutmuştum 7gün ben eşim tutmadı gerçi ama cumartesi sorarım eğer sorun olmaz derse tutar yaparım tabi ki inşallahhh Rabbim kabul eder dualarımızı da bu ay yollar meleğimizi şimdi lem yelid çekiyorum 70bin tane Rabbim kabul ederse

canım hakkında hayırlısı olsunn çatır çatır çatlasın bütün yumurtalarda sağlıkla al bebişini kucağına :))

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn
topiğin erkeği de hayırlı olsun bu aradaaaaaa

hayırlı olsun seninki maşallah hemencik göstermiş merakta bırakmamış annesi 2li testler biraz geç çıkıyo ya bundan sonra 3lü var oda öyle hayırlı olsun canım

bir deneyin canım inş faydası olur ne güzel çekmeye devam et inş kabul eder Rabbim yardım edebileceğimiz bir yer olursa söyle seve seve bende okumaya çalışırım

seninde 2 taneydi dimi. çatlama iğnesi yaptır deyip durmuştum sana.

evet hayatım. benden öyle bir bıkmıştın ki:))))
her gün her gün....:)))
artık 2 tane olsun da beni rahat bıraksın dedirttim sana dimi. Bakm ysmn in bebiş cinsiyeti belli olmuş. 13. haftada daha. seninkide nazlı

Allah analı babalı hayırlı versin hayatım. acemiden sonra 2. erkekimiz geliyor:)

alemsin canım yaa:))) çok güldüm. hani asya yla benim bir böcük muhabbetimiz vardı ya. onuda dene istersen. sanırım ben o gece hamile kaldım:)))

valla Allah kucağını boş bırakmasında 2-3 farketmez hayatım:)

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn
topiğin erkeği de hayırlı olsun bu aradaaaaaa[/QUOTE]

saol canım benim rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin artık :)

biliyorsun bizimkini canım önceden dünden razıydı ancak artık biraz ağır geldi herhalde olmasa da olur modunda dolaşıyor ben söylemeden olmuyor o iş
valla fena olmaz akşama bi denesem mi napsam iyi hatırlattın

amin canım rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin :) sen nasılsın nasıl gidiyo

Amin :)))) valla benim sıpacıkla kavga edip duruyoruz. sabahın saat 5 inde inan abartmıyorum uyandırdı beni.
wc ye gidiyim mesanem şişti sıkıştırdı heralde diye düşündüm. tam vestiyerin önünden geçerken karnımı bir açtım baktımki bir çift ayak:))))
gözlerimi ovdum kabus mu bu diye. ama gerçekti. sıpacık nasıl gerildiyse bir tarafımda kafası bir tarafımda bir çift ayak kabarmıştı. büyüdükçe daha inanılmaz ve ağrılı tekmeler savuruyo:)))
ana kız kavgalıyız bugün. esnedikçe sıpaya sarıyorum:))

nasılsa sen yanaşıcan diye öyle yapıyodur hayatım. sen değişik takdikler dene:))) nasılsa reddetmez.

böcük olayı işi baya değişik yapıyo. öbür güne başka bişey buluruz. :)))

asya benimle gurur duyacak:)))

evet canım artık farklı bişeyler bulmak lazımmm
ilk denememizi böcükle yapcaz yarına da bakcaz artık dediğin gibiii
asyaaaa gel bu sefer de ben ekşicem başınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…